Evlilik Hakkında Her şey...

amann nişanlım annemin anneler gününü kutlamadı die annem beni yiyo yaa

nişanlımında iki gündür migreni tuttu ben gittim evlerine akşamda çıktık gezdik biras ben sıkıldım die nie 2dk gelmemiş offoff adam beni eve zor bıraktı diorum gözüne vuruodu canım benim savunma bana çok kırıldım dio napıcam benn

kıss annenden habersiz bir mesaj yazaydın yada arayaydın deseydin bir ara söyle diye yerimseniben

kız dedim dememmi aşkım yattım kendime geliim dedi uyudu kaldı maymun yani gözümle görmesem inanmicam ama hakkaten çok kötüydü yattı saat 5e kadar bende yanında oturdum öle

kız dedim dememmi aşkım yattım kendime geliim dedi uyudu kaldı maymun yani gözümle görmesem inanmicam ama hakkaten çok kötüydü yattı saat 5e kadar bende yanında oturdum öle

ee yazık kıs hastaysa napsın sende annene demişin sanırım hasta oldugunu :teselli:
annen genede istiyo bekliyo dimi yaa ne zor durum arada kalmak :çok üzgünüm:
olan tabi sana oluyoo kıyamam :teselli:
yarın desin arasın anneni hastaydım kusura bakma yattım flan eklesin yerimseniben

offf of arar inşallah benimki böle üstüne gidildikçe kaçanlardan ama bugün sebebi vardı bakalım yarın napar sıkıldım yaa annem birasda kıskanıo beni sen gidince naapcam ben diip duruo benide üzüo Allahım sabır versin

hmmm CADIARZU
benim annem öyle sık bogaz etmıyo beni kıss hatta üzülsede belli etmemeye calısıyo gibi :çok üzgünüm:
niye öyle yapıyo ki annen üstüne geliyo senin :teselli:

bilmiorum yaa biz nişanlanalı daha bir hafta oldu hergün yedi beni nie bize gelmio die ananemde bizde oyy ne dolduruolar birbirlerini görmelisin yaw benimkide plasiyer akşamları çok yorgun oluo gelip uyuklayımmı aşkım dio çok zor yaa çokkk evlenince nolcak bize göndermezde seni dio uzattıkça uzuo bu muhabbet Allahtan sayılı günümüz var daha fazla olsa napardım bilmiorum

Allah yardımcın olsun cnm :teselli:
sen anlatmaya calıs anlamıyo uzatıyo baska yere cekiyosa duymamaya calıs yerimseniben

gulay aıle ıle koca yada nışanlı arasındakı denge cok onemlı
ama benım ıcın aılem cok once gelır cok yorgun olabılır ama ıkı dk ayırsaydı dıyorum
ınş yarın halledr cnm cunku aıleler bu kucuk gorunen seylerı pek sevmezler
ınş yarın halleder

vala akşam 8,5 ta geldim sırf konuşmamak için oturdum nette okey oynadım hiç huyumda deildir nie gelmiosun içeri dedi oyun oymuorum dedim :1closedeyes: :) canım benim çok sewiorum ama üzüo beni napiim kaçıorum:)

inş. böcüğüm öle önemsiz demem dedirtmemde ama çalışan insanlarız o çalışmadıı için anlamıo biras bide kendini çok dolduruo ben herşeyi anlayışla karşılıorum isteklerim bile sorulmuo çoğu zaman oda biras benim gibi olmalı hep kinaye hep laf sokma çok zoruma gidio böcük

evet bitanem öle biras baskıcı tavrı var biras benimkinide o himayeye almak istio benimkide gelmeyince böle dorun çıkarıo işte ben hep kırılmasın gücenmesin die idare edioruma ama edemiceem zamanlarda gelio işte

sanırım annen cok hassas
benım annemde ozel gunlerı pek onemsemez ama nedense genede o gun bıseyler beklerler hanı aramasada sormaz ama keske arasaymış ya
sen yarın gene hatrlat bence oda acıklama yapsın
sonucta anne kırılmasın bıde sne gtceksınya belkıde ondandır ya

oyy hemde ne hassas bide bizim yaklaşık 2yıldır bazı sorunlarımız var onlardanda çok yıprandık oyyoyy yarın aricak mecbur canım

ii geceler diliim kuşar ben çıkiim ananem uyutmuoda gece ondan önce uyuyim bari kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…