- 21 Ocak 2008
- 6.943
- 2
sıvas yenıldıde o bakımdankaydirigubbakcemile3
hee saol bacım anladım onu ben :1rolleyes:
he yenildi üzüldüm yaw :bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıvas yenıldıde o bakımdankaydirigubbakcemile3
ii geceler kıslarr
oyy napiisiniz canım çok sıkılıo yaa benim başıma ağrılar girii
amann nişanlım annemin anneler gününü kutlamadı die annem beni yiyo yaa
nişanlımında iki gündür migreni tuttu ben gittim evlerine akşamda çıktık gezdik biras ben sıkıldım die nie 2dk gelmemiş offoff adam beni eve zor bıraktı diorum gözüne vuruodu canım benim savunma bana çok kırıldım dio napıcam benn
kız dedim dememmi aşkım yattım kendime geliim dedi uyudu kaldı maymun yani gözümle görmesem inanmicam ama hakkaten çok kötüydü yattı saat 5e kadar bende yanında oturdum öle
offf of arar inşallah benimki böle üstüne gidildikçe kaçanlardan ama bugün sebebi vardı bakalım yarın napar sıkıldım yaa annem birasda kıskanıo beni sen gidince naapcam ben diip duruo benide üzüo Allahım sabır versin
bilmiorum yaa biz nişanlanalı daha bir hafta oldu hergün yedi beni nie bize gelmio die ananemde bizde oyy ne dolduruolar birbirlerini görmelisin yaw benimkide plasiyer akşamları çok yorgun oluo gelip uyuklayımmı aşkım dio çok zor yaa çokkk evlenince nolcak bize göndermezde seni dio uzattıkça uzuo bu muhabbet Allahtan sayılı günümüz var daha fazla olsa napardım bilmiorum