Evlilik Hakkında Her şey...

aysegul noldu annat annem :nazar:

valla gurbişim anlatayım patlıycam sinirden ve dürüstçe yorumla haklı haksız aramıyorum ben ama sinir oldum benim 3 aylık kızım var ALLAH iyiki onu bana verdi çalıştım için annem bakıyor bizde kalıyor ayrıca annem 60 yaşında neyse akşam eve gittik kociş geldi pc açtı uzandı öyle oyun oynuyor bende kızı yıkadık uyutmaya çalışıyorum annemde kalktı masayı hazırlıyor eşime dedimki ya kızı uyut yada anneme yardım et duymamazlıktan geldi birdaha dedim yok kıpırdamıyor sonra annem masaya çagırdı bende birşey demeden çok kötü ve sert bir şekilde eşime bakıp aferin sağol dedim oda kızıp masaya oturmadan yatak odasına geçti pc alıpta tabi bende birşey demedim başka gece 12 de gelmiş kızı uyutayımmı dedi yok dedim konuşmadım başka sabahta hiç konuşmadan işe geldim arıyor açmıyorumkötükedihüso

herkeslere günaydınlaaar..
Cumanız mübarek olsun..
Allah, tüm dualarınızı kabul etsin..
Sanırım benim dualarım da kabul oluyor..(gerçi hani bir hayvancağızın duası kabul olsaymış gökten kemik yağarmış ama neyse karıştırmayalım onu:))
umarım herkesin keyfi yerindedir..
ben çok iyiyim, çok mutluyum...
hepinizi seviyorum, kucaklıyor ve de öpüyorum a.s.

valla gurbişim anlatayım patlıycam sinirden ve dürüstçe yorumla haklı haksız aramıyorum ben ama sinir oldum benim 3 aylık kızım var ALLAH iyiki onu bana verdi çalıştım için annem bakıyor bizde kalıyor ayrıca annem 60 yaşında neyse akşam eve gittik kociş geldi pc açtı uzandı öyle oyun oynuyor bende kızı yıkadık uyutmaya çalışıyorum annemde kalktı masayı hazırlıyor eşime dedimki ya kızı uyut yada anneme yardım et duymamazlıktan geldi birdaha dedim yok kıpırdamıyor sonra annem masaya çagırdı bende birşey demeden çok kötü ve sert bir şekilde eşime bakıp aferin sağol dedim oda kızıp masaya oturmadan yatak odasına geçti pc alıpta tabi bende birşey demedim başka gece 12 de gelmiş kızı uyutayımmı dedi yok dedim konuşmadım başka sabahta hiç konuşmadan işe geldim arıyor açmıyorumkötükedihüso
canım maalesef erkekler bi tek çocuğu yapmayı biliyolar.sonra herşeyi kadına yıkmaya çalışıolar.
aferin ama tavrını koyman güzel şimdi aradığına görede hatasını anlamıştır herhaldekaydirigubbakcemile

canım eşin hatalı kesinlikle...
ah be zerenim neden eve pc sokarsınız ki :çok üzgünüm:

whiterose canım o beni aslında çok iyi tanır inadımı sinirimi bilir valla dediğin doğru sadece isterler sonra kenarı çekilirler ama ben :eek:klava: yapıcamı bilirim :enbuyukkk:

kesinlikle uzak tut pcyi evliliğinden canım
bu yaşadıgın işin en basit tarafı
neler oluyor bir derdim varda gormuyor musun....

gurbiğim valla ben onu öyle birşeyle yakalarsam biter derdim vara ben değil o yazar:jeyyar:

günaydın millet
zeren o bakış yetmiş kocana bidaha yapmaz heralde
koca dediğin gözün anlıcak aferinsengözlerimebaksanab

beyazgül bende sen daha fzla uzulme dıe geldım anam
gurbık nan slm verdık alsana:mymeka:
zeren aferın sana bacı örnek oldun bız bekarlara-tatlicadiarzu-

vala böcügüm bende selam verdim ama kimse beni burda önemsemiyor senağlama

kızlar mümkünse kocişi içgüveyi alacan hadi onu geçtim çalışmayı asla bırakmayın onuda geçtim kendi adınıza kenarda paranız olacak onuda hadi geçtim ailenizin rızası olmadan asla evlenmeyin benim kociş beni 3kez gelip istedi süründürün kızlar erkekler hakediyor:enbuyukkk:

kızlar hayırlı cumalar maşallah bu gün pek bi terbiyelisiniz
okuyorum acaba yannışmı geldlm dedim sizde bu gün cumadan heralde ruhani bir hal
gelmiş:nazar:

cemre hoşgeldin canım bugün kocişleri çekiştiriyoz biraz açılış benden oldu :enbuyukkk:

beyazgül bende sen daha fzla uzulme dıe geldım anam
gurbık nan slm verdık alsana:mymeka:
zeren aferın sana bacı örnek oldun bız bekarlara-tatlicadiarzu-

hoşgeldin lan başımın belası kaydirigubbakcemile

ya gurbik banada maholi evde bilgisayarla uğraşmak yok dio
bu işte bi gariplik var sanırsamfisfisfis

ne güzel işte :asigim:
ben evime pc sokmicam rosem :nazar:
ne şamın şekeri ne arabın yüzü sengözlerimebaksanab

vala böcügüm bende selam verdim ama kimse beni burda önemsemiyor senağlama

külpempem hoşgeldiniz anam pek alıngansınız bugun ya gamyoncuiremsu

kızlar hayırlı cumalar maşallah bu gün pek bi terbiyelisiniz
okuyorum acaba yannışmı geldlm dedim sizde bu gün cumadan heralde ruhani bir hal
gelmiş:nazar:

hoşgeldin cemrem
cumaları böyle olurum ben kendi adıma
argo konusmam msnde kızlarla falan :roflol:

X