E
EU3
Ziyaretçi
anne demek mi daha zor baba demekmifisfisfis
yaa biz evleneli 2 yıl oluyo hala anne baba demiyoz
siz bizi diyoz yaa
eşim diyemiyo hiç
ben zorlasam derimde o diyemeyince bende demiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anne demek mi daha zor baba demekmifisfisfis
anammmmmmmmmm gurbiş elti falan :) delikafadulden
benim hiç kardeş yok akrabasıda pek yok
gurnık selıne dedığın laf için senı öpuyom en guzel yerınden alkisalkisalkis
burcu uyandan gel nan
bence anne demek daha zor ben 3yıl hıc dıyemedım sonra bı basladım kolaymış demek ayol ddım gıttı hatta kayınbabam kızım bana amca deme bak msutıye verıyom o sana bısey dıycek dedı baba dıyceksın askım dıo nan dedım delı baban var ayıp ne öle askım cnm:mymeka: sonra dedım halada dıyom
Ben anne de diyemem baba da.
Hele baba kelimesini artık hiç söyleyemem bir başkasına...
O da benim anneme anne demesin gerek yok ama benden de böyle bir şey istemesin, o kelime ağzımdan her çıktığında içim yanar benim.
cemrem korkma havlayan köpek ısırmaz:1closedeyes:-tatlicadiarzu-günaydın fıstıklarŞeniz
siz şimdi yazışırken ben düşündüm benim oğlanlar baya büyüdü birkaç sene sonra
işini bulup ben evlencem deyince ben ne yapıcam
gerçi bir kızım olmasını çok istiyorum ama burada ve dışarıda gördüğüm kadarıyla millette bir kaynana fobisi var valla siz nasıl korkuyosunuz inanın bende çok korkuyorum
ALLAH hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
cemrem korkma havlayan köpek ısırmaz:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
ben böle çan çan öterim ama sevdiceğimin annesiyle konuşurken saygıda hürmet baaabında pek bi kibar oluyom
gören tanıyamaz:roflol:
günaydın fıstıklarŞeniz
siz şimdi yazışırken ben düşündüm benim oğlanlar baya büyüdü birkaç sene sonra
işini bulup ben evlencem deyince ben ne yapıcam
gerçi bir kızım olmasını çok istiyorum ama burada ve dışarıda gördüğüm kadarıyla millette bir kaynana fobisi var valla siz nasıl korkuyosunuz inanın bende çok korkuyorum
ALLAH hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
cemrem korkma havlayan köpek ısırmaz:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
ben böle çan çan öterim ama sevdiceğimin annesiyle konuşurken saygıda hürmet baaabında pek bi kibar oluyom
gören tanıyamaz:roflol:
Baba kelimesine karsi bi antipati var bende napiyim....benneyaptımki
aynen benneyaptımki
allahtan kayınpederim yokta böyle bi derdimde yok benneyaptımki
gurbikcimmm hayırlı olsun balımmmm
ooo watoş cappyleri gelmiş selam durun millet:1closedeyes:günyadın ben geldimmirmirmirmir
kız mız dogurma cemrem ben senin kızın olarım -tatlicadiarzu-
gözüme girmek için başladı yine sabah antremanlarına :1closedeyes:ooo watoş cappyleri gelmiş selam durun millet:1closedeyes:
nan gurbık ne evlenıp boşanması benım sözlumle 3 yıl beraberdık o arada bu ılk gunden basladı aıleme ana baba demeye ben 3 yıl dıyemedım sonra sözlendık baya rahat dedım