Kızlar merhaba.Kaynanamla mesafeliyim o ne kadar yakınlaşmak istediyse de ben önünü kestim çünkü gerçekten rahatsız olduğum çok hareketi var.Eşimi de sevdiğini düşünmüyorum çünkü zaten çocukken bırakıp gitmiş ama şimdi her ayın maaş günü hemen para atılmasını bekliyor.Hani ihtiyaç halinde ailedir atılır ama hangi insan rızkını her ay maaşa bağlanmış gibi paylaşır?mesela her ben evlendim evleneli çocuk yapın nasıl çocuk yapıldığını biliyorsun demi, ilaç kullanma diye daha evliliğimin ilk haftası bile söyledi.Çok rahatsız oldum.Çünkü bu konular çok mahrem ve bana söylerken böyle üst perdeden konuşuyor da benim sahibimmiş gibi konuştu.Neyse plansız bi gebelik oluştu.Daha hazır değildim evleneli 5-6 ay oldu.Biz bir ara konuşurken de tabii ki kızımın bebeği daha tatlı olur gelininki başka yerden çıkmış gibi şeyler söyledi.Zaten kızı da yeni doğum yaptı.Güle güle laf sokan iğneleyen biri.Şu an daha bebeğim çok küçük kimseye söylemek istemiyorum bana faydalarından çok zararı olacak biliyorum.Zaten uzak şehirde yaşıyorum.Asla bebeğimi söylemek istemiyorum korkuyorum sanki söyleyince bebeğim zarar görecek gibi hissediyorum ne yapmalıyım.