• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ve gebelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok öyle olmaz ihtiyacı olsun canımı yesin ben zaten elimden geleni yaparım ki benim k.vlerin ihtiyaçi yok yine de köyden bana ne gelirse (benim annemler başka ilde koydeler hep kışlık erzak zeytin peynir pekmez getirirler) yarı yarıya paylaşırım onlarda yesin içsin tatsin diye, en güzel hediyeleri almaya çalışırım özel gunlerinde ama enayi de değilim kendi butcemden kesmek nedir, sen kendinden bebeğinden kısma artık, kisarsan gideceği yeri belli, böyle alttan alttan hallet dikine gidersen inada binebilir 🤷🏻‍♀️
Zaten duygusaldım gözlerim doldu aklı başında birinden bilgi almak çok rahatlattı beni.Sarılmak istedim size🥹ben birebir rahatsız olduğumu söylesem ailemden mi kısayım diyecek aramız bozulacak diye korkuyordum.Dediğinizi birebir yapacam.Umarım kredi kartından falan göndermez bu sefer de

kadında kirada oturuyor.İşin kötüsü ben yeni evlendim tahin gördük ev eşyası almadık 1+1 bi evde yaşıyorum balkon bile yok eşyalar kullanılmış zaten.Bulaşık makinası bile yok.Ellerim donuyor hamile hamile ağrıyla bulantıyla bişeler yapmaya çalışıyorum.Ama kadının evinde aklınıza gelen her elektronik alet var evde 3 balkon var tek başına yaşıyor
Ayranı yokken içmeye tahtavelliyle gitmesin gezmeye eşiniz oturun konuşun güzel güzel

Ayranı yokken içmeye tahtavelliyle gitmesin gezmeye eşiniz oturun konuşun güzel güzek
Konuşmayla olmuyor annem
Ayranı yokken içmeye tahtavelliyle gitmesin gezmeye eşiniz oturun konuşun güzel güzel
kendini yardıma muhtaç gösteriyor ama tvdeki kadınlar bile öyle giyinip süslenmiyor.Bişe diyince kendini hastalığa vuruyor.Allah yardımcım olsun

Zaten duygusaldım gözlerim doldu aklı başında birinden bilgi almak çok rahatlattı beni.Sarılmak istedim size🥹ben birebir rahatsız olduğumu söylesem ailemden mi kısayım diyecek aramız bozulacak diye korkuyordum.Dediğinizi birebir yapacam.Umarım kredi kartından falan göndermez bu sefer de
Ekstra masraf olur bir ay gönderir ikinci ay gönderir üçte tıkanır ne yapacak ne kadar idare edebilir takılma sen, gonderecekse de kendisi düşünsün sen kötü olacagina boşver 😘

Kızlar merhaba.Kaynanamla mesafeliyim o ne kadar yakınlaşmak istediyse de ben önünü kestim çünkü gerçekten rahatsız olduğum çok hareketi var.Eşimi de sevdiğini düşünmüyorum çünkü zaten çocukken bırakıp gitmiş ama şimdi her ayın maaş günü hemen para atılmasını bekliyor.Hani ihtiyaç halinde ailedir atılır ama hangi insan rızkını her ay maaşa bağlanmış gibi paylaşır?mesela her ben evlendim evleneli çocuk yapın nasıl çocuk yapıldığını biliyorsun demi, ilaç kullanma diye daha evliliğimin ilk haftası bile söyledi.Çok rahatsız oldum.Çünkü bu konular çok mahrem ve bana söylerken böyle üst perdeden konuşuyor da benim sahibimmiş gibi konuştu.Neyse plansız bi gebelik oluştu.Daha hazır değildim evleneli 5-6 ay oldu.Biz bir ara konuşurken de tabii ki kızımın bebeği daha tatlı olur gelininki başka yerden çıkmış gibi şeyler söyledi.Zaten kızı da yeni doğum yaptı.Güle güle laf sokan iğneleyen biri.Şu an daha bebeğim çok küçük kimseye söylemek istemiyorum bana faydalarından çok zararı olacak biliyorum.Zaten uzak şehirde yaşıyorum.Asla bebeğimi söylemek istemiyorum korkuyorum sanki söyleyince bebeğim zarar görecek gibi hissediyorum ne yapmalıyım.
Kayananaya her ay belirli bütçe ayırmak doğru değil bu konuyu eşinle halletmen gerek, harçlık verme , hediye olayını anlarım arada ama bunu maaşa bağlamak iyi niyetli değil, ayrıca kaynanan sana kolayca dil uzatabiliyorsa yine esinde sorun var o izin vermese böyle şeylere cesaret edemezdi, ayrıca dilin var bisey derse terle cevabını ver geç, susma yani , araya da mesafe koy gereksiz gidip gelme , görüşme başka da tavsiyem yok ...

Aynı şeyi söyledim bebek için şimdiden para biriltitelim dedim.Ama komik yanı şuydu.Maaş ve kira giderler hesaplaması yaparken anneme de 5bin çık dedi hala şoktayım
İhtiyaçları kısma, bol bol harca ki para kalmasın, eşini de sertçe uyar , ve asla kendinden bebeginden kısma, al eline telefonu başla alışveriş yapmaya 😉

kadında kirada oturuyor.İşin kötüsü ben yeni evlendim tahin gördük ev eşyası almadık 1+1 bi evde yaşıyorum balkon bile yok eşyalar kullanılmış zaten.Bulaşık makinası bile yok.Ellerim donuyor hamile hamile ağrıyla bulantıyla bişeler yapmaya çalışıyorum.Ama kadının evinde aklınıza gelen her elektronik alet var evde 3 balkon var tek başına yaşıyor
Böyle bir evliliği kabul etmeniz büyük hata , kendinize değer verin ve herşeyi talep edin, evlenirken istemeniz gereken şeyleri istemiyorsunuz sonra böyle eksiklik hissediyorsunuz, yıl olmuş 2025 bulaşıkları elde yıkıyorsun, olacak iş değil, bu şartlarda evde kıyametler koparırdım asla kayınvalideye bir lira bile vermezdim , suç sizde herseye susmussunuz...

Bebeğim daha çok küçük diye bir şey almadım ama son aylarda yüklencem tabii ki favorilerimde hepsi🥹Teşekkür ederim🥰
Acıma sakın, acınacak hale düşersin, talepkâr ol , acilen de eve makina aldır , hamileliğini abart , ayıl bayıl, ağla hassas ol 😉

Böyle bir evliliği kabul etmeniz büyük hata , kendinize değer verin ve herşeyi talep edin, evlenirken istemeniz gereken şeyleri istemiyorsunuz sonra böyle eksiklik hissediyorsunuz, yıl olmuş 2025 bulaşıkları elde yıkıyorsun, olacak iş değil, bu şartlarda evde kıyametler koparırdım asla kayınvalideye bir lira bile vermezdim , suç sizde herseye susmussunuz...
Tahin gördük ev bulamadık 1 gün içerisinde şehir değiştirdik yoksa eşyayı mecbur alacaktık ama dediğiniz gibi susup ben idare ederim dedikçe her şey daha kötü oluyor🥺

Kayananaya her ay belirli bütçe ayırmak doğru değil bu konuyu eşinle halletmen gerek, harçlık verme , hediye olayını anlarım arada ama bunu maaşa bağlamak iyi niyetli değil, ayrıca kaynanan sana kolayca dil uzatabiliyorsa yine esinde sorun var o izin vermese böyle şeylere cesaret edemezdi, ayrıca dilin var bisey derse terle cevabını ver geç, susma yani , araya da mesafe koy gereksiz gidip gelme , görüşme başka da tavsiyem yok ...
Kadın o kadar fena ki yüz vermesende canım kızım aşkım benim falan diye hiçbir şey olmamış gibi arıyor istediğin kadar mesafeli suratsız ol asla takmıyor laftan anlayan biri değil ben böyle bişe görmedim bilerek yapıyor

Eşin neden gönderiyor para gönderemen desin. Sen de sana ne de. Bazen ters olmak gerekir yoksa tepene çıkıyor

Kadın o kadar fena ki yüz vermesende canım kızım aşkım benim falan diye hiçbir şey olmamış gibi arıyor istediğin kadar mesafeli suratsız ol asla takmıyor laftan anlayan biri değil ben böyle bişe görmedim bilerek yapıyor
Aradığında açma bahane bul , migrenim var telde konuşamıyorum de , boşver...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back