Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz tek cekilcektike yanii bizde epey güldük benimkide fırsattan istifade yaptı delü :) adam beni bide tek çekmek isteyince eccük bozuldu ama kaydirigubbakcemile3
işte büyüsün bozulacak diye düşünüp, tabulara sarilinca insan çok fazla ümitvar olamıyor bitanecim
Allah karşına öyle bir adam çıkarır ki bozdurur bütün ezberlerini afallar kalırsın
evlilik kolay da doğru insanı bulmak çok zor...
dün gece yüzüğüme baktım da "vay beee" dedim...
evliliği ütopya olarak gören, kimseye güvenemeyen, yer yüzünde iyi adam kalmadıgına inanan ben; şimdi evlilik için gün sayiyorum
Allah o kadar büyük ki :asigim:
seni de göreceğiz bu topikte
isteme söz nişan düğün muhabbetleri yapicaz yürekten inanıyorum :asigim:
selın 3 gun sıte yok dıe bukadrda olmazkı kzın ustune gıtme
aman bu selınden korkulur
nan gurbık nışanlandın bı değiştınkı sorma gercı ınsanın ıc yuzunu burdan bılemeyız ama cok sevdım fıkırlerını
haa bıde ben krdı hıc ulasamıom msn kapalı nasıl sıparıs etcem gacıdan bıde ne sıpars etsem hıc bılmıyom az öğretsen:roflol:
e yanii bizde epey güldük benimkide fırsattan istifade yaptı delü :) adam beni bide tek çekmek isteyince eccük bozuldu ama kaydirigubbakcemile3
len olm ben ezelden beri böyleyim
cinsellik acıkken ordan cıkmıyoduk bizim tayfaylan haberin yok mu :roflol:
kapandı da köreldim biraz :a015: -tatlicadiarzu-
bu arada krdi msnde
hatta sabahtan beri başının etini yiyom mac firca bul bana diye [/B]
ama çok eğlenceli dimi gurbikimm:)
insallah tatlim...:Saruboceq:
haklisin erkekler ve evlilikler hakkinda olusmus kliseler yikilacak teker teker...
o herüf gelip benide bulacaka elbet belkide bulduda ben hala inanmak istemiyorum...
bu arada insallah o yüzüge her baktiginda hep ask cümleleri düser diline... :asigim:
hep iyiki dersin iyiki evlenmissim... :Saruboceq:
ben bu tek poz verme muhabbetine çok takılmıştım biliyo musunuz
vardır b,le manyaq takıntılarım
nişanda da düğünde de foroğrafçı o kadar ısrar etti ama biz yalnız poz vermedik
en sonunda sinirlendim bitanesine dedim ki aa dedim yeter mezuniyet fotoğrafı mı çekiyosun istemiyorum ya
albümümdeki resimlerde ikimizde aynı kare de olacağız alla alllaaa :roflol:
iki albümde de hiç tek pozumuz yokk :roflol:
evde kalmış kız kuruları
unutmayın delikli boncuk yerde kalmaz
yaw ben şaşırdım zaten adam tek çekelim diince benimki kaçtı hemen :)
gurbiş ben elime dövme yapmıştım hint kınasından adam onu gösteriim die epey uğraştı:)
delikli boncuk derken başkanım
kocemde istemedi tek poz
ama benim bir tane var
pasaklı görsen :asigim: böle olursun
unutmazsam fotosunu çekeyim göstertirim sana
şu durumda ben deliksiz boncuk mu oluyom kankemisal taco düldül ben kuzu krdi kro vs. çeto