Evlilik Hakkında Her şey...

kızlar bırakın onu bunu da sizlere bugun Hz. Muhammed'in eşlerine nasıl davrandığından bahsediyim birazcık
siz de bildiklerinizi paylasın
inanılmaz hosuma gitti :asigim:

Kalabalık bir grup içersindedirler.Bir arkadaşı uzun bir zamandır merak ettiği bir soru sorar.
-Ey Allah'ın elçisi!En çok kimi seviyorsunuz?
cevapta hiç bir çekingenlik ve kompleks yoktur.
-Aişe'yi.
aynı soru evliliklerinin başında Hz.Aişe tarafındanda sorulur
-Beni nasıl seviyorsun?
-Kördüğüm gibi.
Hz.Aişe aldığı cevaptan o kadar hoşnut olur ki ilerleyen yıllarda sık sık soruyu yineler.
-Ey Allah'ın Resulü kördüğüm ne alemde ?
-ılk gün ki gibi der peygamberimiz.....

ne kadar ince ne kadar naif bir nuans bu yaaa :asigim:

Hz.Aişeyle yemek yerken özellikle dikkat eder.Bardağın Aişenin içtiği yerden su içer...et yiyorlarsa Aişenin ısırdığı eti elinden alır,onun ağzının değdiği yerden ısırır.Kendi elleriyle Aişeye yedirir...

Hz.Ali ve Hz.Fatıma evlenmek üzeredir.ıkisini birden karşısına alarak öğüt verir.
-Ey Ali !kızımı sana cariye olarak veriyorum ama unutma sende onun kölesisin.

ne yüze bi insan yaa :asigim:

Hz. Fatma gelin edilip Hz. Ali'nin evine götürülürken, Rasulullah kendisine şöyle nasihat etmişti: "Nefsini (bedenini) temiz tut. Dilinle Rabbini zikreyle." Fatıma: "Bedenimi nasıl temiz tutayım?" Resulullah: "Su ile temizlenmekle. Kocan sana baktığı zaman ferahlasın. Gözlerine sürme sürmekle. Çünkü sürme kadınların ziynetidir. Ey Fatıma! Başına zeytinyağı sür. Başına zeytinyağı süren kadına şeytan zarar vermez. Ey Fatıma! Kocan sana baktığında gözlerini yumma ki muhabbetin artsın. Kocan başka tarafa baktığı zaman, sen onun yüzüne bak ki, bir ay oruç tutmuş gibi sevap kazanmış olasın. Ey Fatıma! Kocan seni yatağa çağırdığı vakit gitmezlik etme ki, Allah'ın lanetini kazanmış olmayasın. Ey Fatıma! Cinsi münasebette kocana latife et, şakalaş ki, sana muhabbet etsin. Böylece başkasına muhabbet beslemesin. Ey Fatıma! Kocanın ayıbını, kusurunu başkasına açma. Çünkü bu sebeple, Allahü Teala'nın, meleklerin, peygamberlerin, sonra da kocanın gazabını kazanmış olursun. Ey Fatıma! Bu vasiyetleri (öğütleri) bana Cebrail Aleyhisselam söyledi”

gurbiş seni kutluyorum ne kadar güzel bir konuya değindin alkisalkisalkis

gurbiş seni kutluyorum ne kadar güzel bir konuya değindin alkisalkisalkis
canım aslında herkesin bilmesi gereken şeyler bunlar
ceyiz canak çömlek altın papuc cart curt değildir aslolan
insan önce ruhunu zenginleştirmeli
ruhunu egitmeli
maneviyatını evliliğe hazırlamalı diye düşünüyorum

Ey Fatıma! Kocan seni yatağa çağırdığı vakit gitmezlik etme ki, Allah'ın lanetini kazanmış olmayasın.

eşinden izin almadan sırtını dönüp yatmamak gerekmiş bizde nerde öyle düşünce

misal canlarım yemeği dışarda yiyecek bile olsanız hiç çekinmeyin
aynı şeyi dahi yiyorsanız çatalınızı arada sevdiceginizin ağzına da götürün :asigim:
su mu içti
bardaği masaya koymadan onun suyundan için
efenim meyve suyu içerken dudagından mi taşti
öpün hafifçe (yalayın hatta :jeyyar:) :roflol:
aman dışardan gören ne der ayip gunah cart curt
tabularla yaşamayın :asigim:

off superdı gurbık ama sımdık öle ınsan varmıkı
sen ona öle dusunceler beslerken o ne düşünür acep
rabbım hayrlı ınsanlrla karsılastırsın
harıka bı paylaşım

azgın elını elde tutan hatun orneği karsınzdagamyoncuiremsu
ulan hiç akrabandan da mı utyanmıon okuyordur serme onune ozelını muhahahaahahahaaaaaaa:roflol:sırnaşık şey

olur sakın olam
ösledın mı essahtan ı öp benı dıycem ama öpmek yasak domus grıbı gecmesınkaydirigubbakcemile3
sbh seda sayanı ızledımde o dedıkaydirigubbakcemile3

ayıp ettin bebem senden gelmez o pis hayvanın virüsü Şeniz Şeniz Şeniz

ne kadar güzel yaa
böyle yüce bir kulun ümmeti olmak ne büyük şanss yarabbim
Sana şükürler olsun ki yolumuz islam...

Son düzenleme:

hahaaa :roflol::roflol: gurbişim döktürüyorsun yine maşallah :roflol:

gurbış sus nan cnm cekıyy nışanlandın tabe gönlun rahat
nan bısı sorcam ımam nıkahı yaptınız mı
bız nışanda yapardık ama sımdık yasak önce resmı sonra ımammış ee o vakıte kadr ınsan nasıl dayanırkı:jeyyar: hele gurbık nasıl dayanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…