Evlilik Hakkında Her şey...

ahh ahh
vaktizamanında o kel kaymakama varsaydın şindiye meslek kısmında ev hanımı ,
ay sonunda düşündüğün tek şey hangi magazada hangi üründe indirim var olurdu senağlama

ahhh ahhh deşme len yaramı senağlama

Elim sıcak sudan soğuk suya değmezdi, gelsin aşçılar, gitsin temizlikçiler, şoförler., evimde oturur ha bire çaya kahveye giderdim. Alışverişin binibinpara olurdu., hey gidi hey. Ama kendim ettim kermit, ben istedim bunu.Şimdide üstüme başıma birşey alayım diye iki ay bekliyom besengözlerimebaksanab

ama keldi lan kaymakam-tatlicadiarzu-, kaldığım yurdun önünde az beklememişti yazık:teselli: o gelince herkes camlara uçuşurdu, az konuşulmadı kaymakam yurtta.:roflol:

şişşşt bakın bee bizde sevdiceğimle bu alyansı beendik nasıll:asigim:

tabi bunun pırlantalısı olcek aşşasına gitmem

selam şekerlerrr topıke bakıyorumarada yüzüğü gördum yazim dedim 7 aylık evliyim bunun yanında bi alyans daha düşünbitişik kalın yanı bıraz daha aynı modeli kullanıyorum

taşları düşer diye korkmayın bunlar batık taş düşme gibi bi sorunu yok bn hiç çıkarmadan kullanıyorum

ayrıca isteyın bacım be
bız istmedkde kıymetlimi olduk ı-ıh cık
pırlanta gibi kız alıyolar
okadar masraf da olsun yanikaydirigubbakcemile5

pehhhh
kelmiş
ehmed ne
Allahın sopası yok kuzu :roflol:

doğru diyon huysuz valla bee :smiley-cool:

roseem nerdesiiinn
az evvel krdi'den clinique'in color surge serisinden 5 lipgloss aldımdelikafadulden

zamane böyle işte kuzu keşke biraz daha geç doğsaymışsın
bu gurba armududa araya araya buldu bi tane onuda
bu lüks merakından kaybedecek ahada şuraya çiziyom:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

Ahh ahh, 2 bilezik bir sete tav oldum vakti zamanında. Aşk gözümü kör etmiş.:1no2: çok yumuşak başlıyım çoook

ahhhh ahhhh yaramı deşme kuzu
alçacık alcacık damlar, bedavaya gitti bizim a.. lar senağlama

ahhhh ahhhh yaramı deşme kuzu
alçacık alcacık damlar, bedavaya gitti bizim a.. lar senağlama

Hee tabi sen hala ağzın açık bak etrafa. Elin karıları götürsün malı. (sözüm meclisten içeri) Onuuur, onuur diye yollara düşeceğine, accuk kadınlık gururunu düşünseydin.

ılona :roflol: koptum yaa bu lafı unutrsam gelırm yanına bıda dersın ha bayıldım
aman bende beleşe vermım barı

ya süpersiniz varya sırnaşık şey ayakta alkıslıyom ilonacıgım seni

Hee tabi sen hala ağzın açık bak etrafa. Elin karıları götürsün malı. (sözüm meclisten içeri) Onuuur, onuur diye yollara düşeceğine, accuk kadınlık gururunu düşünseydin.

olm benim malda mülkte gözüm yok :1closedeyes:
sana şimdi burda bi özlü söz daha ederdim ama bu sefer kesin grileşirim -tatlicadiarzu-
ne demişler
sinek kadar kocam olsun gelsin başımda dursun
şimdilik bununla idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…