- 21 Ocak 2008
- 6.943
- 2
isteyenin bi yüzü almayanın iki yüzü isteyin kızım tabi :roflol:
haklısın valla:1closedeyes:
biz isteyelim almazlarsa kendileri bilirler :dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isteyenin bi yüzü almayanın iki yüzü isteyin kızım tabi :roflol:
ahh ahh
vaktizamanında o kel kaymakama varsaydın şindiye meslek kısmında ev hanımı ,
ay sonunda düşündüğün tek şey hangi magazada hangi üründe indirim var olurdu senağlama
şişşşt bakın bee bizde sevdiceğimle bu alyansı beendik nasıll:asigim:
tabi bunun pırlantalısı olcek aşşasına gitmem
pehhhhahhh ahhh deşme len yaramı senağlama
Elim sıcak sudan soğuk suya değmezdi, gelsin aşçılar, gitsin temizlikçiler, şoförler., evimde oturur ha bire çaya kahveye giderdim. Alışverişin binibinpara olurdu., hey gidi hey. Ama kendim ettim kermit, ben istedim bunu.Şimdide üstüme başıma birşey alayım diye iki ay bekliyom besengözlerimebaksanab
ama keldi lan kaymakam-tatlicadiarzu-, kaldığım yurdun önünde az beklememişti yazık:teselli: o gelince herkes camlara uçuşurdu, az konuşulmadı kaymakam yurtta.:roflol:
selam şekerlerrr topıke bakıyorumarada yüzüğü gördum yazim dedim 7 aylık evliyim bunun yanında bi alyans daha düşünbitişik kalın yanı bıraz daha aynı modeli kullanıyorum
taşları düşer diye korkmayın bunlar batık taş düşme gibi bi sorunu yok bn hiç çıkarmadan kullanıyorum
ayrıca isteyın bacım be
bız istmedkde kıymetlimi olduk ı-ıh cık
pırlanta gibi kız alıyolar
okadar masraf da olsun yanikaydirigubbakcemile5
zamane böyle işte kuzu keşke biraz daha geç doğsaymışsınAhh ahh, 2 bilezik bir sete tav oldum vakti zamanında. Aşk gözümü kör etmiş.:1no2: çok yumuşak başlıyım çoook
Derya demek kocacın istiyorsan alalım dedi he, benimki aldığım rujun bile fiyatını sorar, kaça aldın diyebenneyaptımki
Ahh ahh, 2 bilezik bir sete tav oldum vakti zamanında. Aşk gözümü kör etmiş.:1no2: çok yumuşak başlıyım çoook
ahhhh ahhhh yaramı deşme kuzu
alçacık alcacık damlar, bedavaya gitti bizim a.. lar senağlama
muhahahahahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka kameraya el salla :a015::roflol::roflol:
Hee tabi sen hala ağzın açık bak etrafa. Elin karıları götürsün malı. (sözüm meclisten içeri) Onuuur, onuur diye yollara düşeceğine, accuk kadınlık gururunu düşünseydin.