Evlilik Hakkında Her şey...

seninki yine normal canım, internetten elbise beğeniyorsun...
ben kuyumculara gidip alyans beğendim tek başıma:roflol:
hem de ortada fol, yumurta, tavuk vs.. hiç bişey yokkena.s
bir de kuyumcular soruyor,ne zaman nişan diye..
ben de "yazın yapcaz, sözlüm sen beğen alyansları dedi, ben de bakıyorum" dedimkaydirigubbakcemile3
ayy ama çok eğlenceliydi, bir sürü yüzük taktım,çıkardım ohhh, sefam olsun:teytey:
ulen Allah seni neetmesin:roflol::roflol:

canımın dibi nasıl istiyorsan öyle giyin bırak milleti
bana kalırsa nişan kına gecesi düğün...
hepsinde bembeyaz giyinirim
cunku diğer renkler başkalarının düğünlerinde yada özel davetlerde çok rahat kullanılabilir
ama beyaz sadece gelin kısmısına özeldir :asigim:

kaldı ki aslında koydugum 2 modelin rengi de beyaz değil
2. açık kurşuni
birinci de acık bal rengi /krem arası bişi...
bu tarz elbiseler gösterir kendini

ne bileyim ya....
kankamın düğününde giyebilecegim tarz bi elbise giymek istemem ben şahsen nişanımda :çok üzgünüm:
bebişim acayip gaza getirdin şu an beni:lepi:
aslında bende acayip seviyorum bu rengi daha ağır daha asil gösteriyo:asigim:
zaten nişana kaa yaparız senle daha bol bol kritikhihoyyyt

üfffffffffff canım sıkıldı kızlar ben burada kalayım biraz üzüldüm çünkü

whiterose yaa canım, seninki gayet normal..
ben uçmuş durumdayım..kafayı yedim bu aralar..
bu arada çalışıyor musun canım? branşın ne?

uyy az yavaş yol alın bee:mymeka:
beyazgul ben dmıstım dun saa beğenmedım dıe demı:dilcikar:
gurbk 2,model
nan sankı goca buldunuzda
gurbık ekımde nışanım var bılesın:jeyyar: sen evde kaldın

ulen Allah seni neetmesin:roflol::roflol:

bebişim acayip gaza getirdin şu an beni:lepi:
aslında bende acayip seviyorum bu rengi daha ağır daha asil gösteriyo:asigim:
zaten nişana kaa yaparız senle daha bol bol kritikhihoyyyt

yaparız bitanem :asigim:
imajmaker var karsında koskoca :eek:
kendi başını düzemeyen gelin başını düzermiş hesabı benimki :roflol:

üfffffffffff canım sıkıldı kızlar ben burada kalayım biraz üzüldüm çünkü

noldu aysekülcüm ge bakem şöle kim üzdü seni :teselli:

gurbaam güzelim ayyy ne güzel göbüşler atıyordum melek kız annelerinde yeni bir üye geldi eşini yeni kaybetmiş ayyy sorma ben çok üzüldüm şimdide keyfim kaçtı 3 tanede çocuğu varmış ben zaten çabuk etkilenirim düşün

uyy az yavaş yol alın bee:mymeka:
beyazgul ben dmıstım dun saa beğenmedım dıe demı:dilcikar:
gurbk 2,model
nan sankı goca buldunuzda
gurbık ekımde nışanım var bılesın:jeyyar: sen evde kaldın

hayırlı olsun canım..
ne ara oldu valla ben de anlamadım..kafamçokkarıştı
en geride durdun, en öne çıktın bir andakaydirigubbakcemile3

çaktırma gurbıke fark atcam ınş
gurbık atı alan uskudarı gçtı:jeyyar: sen fabrıkatör enısteye de son kullanma tarıhın bıtmedn senı alsın yoksa kkda patlıycan ha

canım benim iyiyim ben de çok şükür..
benimkiler de sizin ordan, ankaradan gelcekler..
nerdeyse 9 saatlik yol..
nasıl yapsak bilemiyorum da..ilk gelmeye yüzük takılması hoş olmaz, her ne kadar uzak yer olsa da...
ama sanırım önce annesi babası ve kendisi tanışmaya gelir..
sonra bir tarih belirlenir, o zaman da yüzükler takılır...

merhabalar

kızlar sohbetinize ortadan dalmak gibi olmasın ama söylemeden edemedim
benimde aynı problemim varı da o yüzden söyliyim dedim
benim nişanlımın ailesi kayseride oturuyor biz çorludayız bizde çok düşünmüştük nasıl olcak diye hiç tanışmıyorlardı çünkü

şöyle yaptık :

ailesiyle geldiler bir pazartesi günü .. orduevine yerleştirler ilk gün tanışmak için geldiler
salı da öylesine geçti
sonra çarşamba akşamı yılbaşıydı bize çağırdık yılbaşını birlikte geçirdik
sonra perşembe akşamı olsun dedik geldiler babası istedi beni sonra nişan gibi yaptık yüzükler takıldı bizde önceden hazırlığımız yapmıştık tabii pasta filan bööle işte
oldu bitti gitti

slm şikerler amma kaynatmışsınız haaaaa
yaw bizimkilerde uzun yoldan gelcek ne yapsak ne etsek bilmiom polisevide yokki burda muhtemelen bizde kalcaklarrr lülülülülülü

merhabalar

benim nişanlımın ailesi kayseride oturuyor biz çorludayız bizde çok düşünmüştük nasıl olcak diye hiç tanışmıyorlardı çünkü

şöyle yaptık :

ailesiyle geldiler bir pazartesi günü .. orduevine yerleştirler ilk gün tanışmak için geldiler
salı da öylesine geçti
sonra perşembe akşamı olsun dedik geldiler babası istedi beni sonra nişan gibi yaptık yüzükler takıldı bizde önceden hazırlığımız yapmıştık tabii pasta filan bööle işte
oldu bitti gitti

cnm bizimkilerde 16 saatlik yoldan geldiler , tabi bunlar akşam 10 gibi oldular mı bizim memleketde o geceyi otelde geçirdiler annesi, babası, teyze,enişte ve damat beykaydirigubbakcemile3ertesi sabah 12 fln gibi bize geçtiler bi benimki biliyo antebi, neyse geldiler bize , onlar gelmeden öncede babm neler yaptı bi bilsen dedim kesin vermiycek, kapıdan içeri girdiler adam lokum oldu lokummdelikafadulden
neyse bilmiyo tabi geceden antepte olduklarını ben söleyemedm, bi kızdı bana , onların yanında hbr verseydiniz fln rezil oldum tabe.ogün isteme fln yüzük takıldı bende olmaz diodum ama oldu,sonraki gelişlerindede 3 ay sonra nişanımız olduhihoyyyt

herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim

kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin

zerenim canım benim
hastalık da sağlık da bizler için...
Bunlar Rabbimin sabır sınavları
dua edin ve hep iyi şeyler düşünün
umut ve inançla yapılan duaları geri çevirmezmiş Rabbim...
inşallah tez zamanda sağlıgına kavusur kardeşin de yegenin de :1hug:

günaydın kızlar
zeren tatlım geçmiş olsun. sahiden çok ters gitmiş herşey. bunada şükür tatlım ya daha kötüsü olsaydı. böyle düşün sende.. yoksa insan çok daha fazla üzülüyor..

merhabalar

şöyle yaptık :

salı da öylesine geçti
oldu bitti gitti

cnm uzak illerde olunca taraflar sahiden zor oluyor. biz napıcaz bakalım ay sonunda gelicekler. isteme ve tanışma olucak ilk etapta yüzükler ise mayısta falan takılır sanırsam.
Kız velved geldilermi sizinkiler duy sesimi kaydirigubbakcemile2
habersiz bırakma bizi:icecream: merak bekliyoruz kuşuma.s

X