Evlilik Hakkında Her şey...

oman at irkekin kollarına yoksa bilemiyorum yani durumun vahim :jeyyar:

beklesin ve görsün sölemiyelim sürpriz ossun salatalığı ay pardon ayvayı yisin kaydirigubbakcemile

daha doğrusu hepimiz yiyeceyuk ama :uhm:

ayyy ayvamı ekşi olmasa bari birde onun sulu olanları oluyo tercihim odur sel delikafadulden

sokmu olcezz :roflol:

evet şok hatta donup kalabilirik :jeyyar:

kelebeğim çok büyük beklentilere girme bence.
sonra hayal kırıklığına uğramayasın:roflol:

nan beklentimde hayalim de baya büyük :1rolleyes::roflol:

büyük olabileceği kısmına katılıyorumda beklenti kısmı muallakta

:roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey

vahim dirken korkmalımıyım senden tırss tırsss....
laelaelaelaelae

benden deel senden korkmamız lazım düğünü erkene al başımıza bela olma kaydirigubbakcemile3

evt cok:asigim:
onu sevdım ıcın baskasında hep onu bulmak ıstıyom ama olmuyo bende aşkı bıraktım hayatımda sımdılık rafta

böcüğüm benim Şeniz

neee bide sulumuy istiyon manyakkk :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

onu sevdım ıcın baskasında hep onu bulmak ıstıyom ama olmuyo bende aşkı bıraktım hayatımda sımdılık rafta

anlıyorum seni sana bu aile arasında kalma sonuçlarından edindiğim tecrübelerime dayanark söylüyorum bunları:

bi gün o kanayan yaran kabuk bağlıyo, ellerini yüzünü, gözlerini, sesini unutuyorsun. kalbin nasırlaşıyor artık. onu gördüğünde ilk zamanarki gibi yanmıyor canın.
ben nasıl başardım inan hala bilmiyorum :uhm:

ben anladımdı zaten cnm bunu :çok üzgünüm:
unutamazsında onu ta kii öyle biri karsına cıkcak kii unutturan :1rolleyes:
genede eskide mazi kalırrrr yerimseniben
keşke tekrar olsa sözlünlee son bir şans verilsede
hiçmi dönüşü mümkün degil ki :uhm:

bana da öle geldi.
peki çok ağır bi söz mü kullandı eşşek kafalıda ailen bu ladar net bi tavır koydu ortaya :uhm::uhm:

aramısı acan benım ablam ve yengem oldu:çok üzgünüm: aslında bu yapamıycam dıyınce bu lafı duyan ablam yengem anne babama dedıler babam aradı bana kızdı ayrıl dıe annem kzım sevıyosan bırakma dedı arada kaldım sonra ablam yengem sureklı msj atmıslar ona hakaret msjları bana kızdı aılen aramasın sende arama dedı:çok üzgünüm lafı hıc unutmam bayılmıştım sonra bıze geldı abımler ne dıon bundan adam olmas dedıler bende onla ayrı odada konustum bana sadece sarıldı ağladık (suanda ağlıyom)yzüğü bıraktı gıttı
:çok üzgünüm: sonra bıgece 11de benı aradı kapıyı ac dıe bıze geldı konusmadı sadece baktı ustelık abımler şok oldu nıe geldın demedıler bıle cok çökmustu neyse ben kalkyom dedı kalktı sonra gene yengem babamı arayıp anltmış babamm bıdaha eve alırsan senıde dısarı atarım dedı sonra olaylar böle böle devam ettı kac gun bekledı benı kapıda ama korktum abımler dover dıe ayrıldık sonra bulustuk cok ağladık ama aılelerımız hıc bzden olmadı onun aılesı ıse melek benım sadece annem melek

senağlama yazık olmuş balım Allahım edenler cekerrr inş sevenleri ayırmak günahtırr :çok üzgünüm:
keşke biraz düşünme payı isteyip sona ortalık düzelince bir araya gelip konusup ayrılmasaydın yerimseniben
babanada derdin ben seviyorum babacım bir hata etti stresten oda ben affettim onu diye

peki o neden yapamicam dedi :uhm:

senağlama senağlama çok üzüldüm cnm herşeyin hayırlısı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…