- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Ailemle tatilede gidiyoruz, lüx standartlarda bi sitede oturuyoruz, ataköyde oturan akrabamda var. Sana bundan bahsetseydim eğer neyi anlatmaya çalıştığımı anlamayacaktın OKAileden utanmiyorum demissin ama düpedüz utaniyorsun ailenden..
Bıçakla yemek yiyince daha mi insan olunuyor?
Ya da başı bağlı olunca daha mi yobaz olunuyor hayret bisey yani
Önce siz ailenize saygı duyun sonra sevgiliniz ve ailesinden saygi bekleyin bence
Ailemle tatilede gidiyoruz, lüx standartlarda bi sitede oturuyoruz, ataköyde oturan akrabamda var. Sana bundan bahsetseydim eğer neyi anlatmaya çalıştığımı anlamayacaktın OK
Ay anlatma yaa,boşver,taşlandın yetrrınce tatlım ya,Bıçakla yemek kültür değil elbet,ama anana saygım var elbet,ama her gun gelişiyoruz,ama bazı ınsanlar onay edıyorlar,hoş değil,ailemdede var,anama en kaliteli alırız gıtmıyor,utanmıyoruz,ama ayak uydurmak Lazım,gelişmek Lazım,ınatlaşmamak lazım,amcam çok zengın,Karısı son model arabaya terlikle bılıyor,adam kızıyor,HAKLI,Sankı sokakta görünce sız hiç eleştırmıyorsunuz,ınanmamOK TEKRAR ANLATIYORUM.
Diyorumki;
ONUN AİLESİYLE BENİM AİLEM ARASINDA BİR SOSYO KÜLTÜREL FARK VAR.
-----BEN DEĞİL---- ama --ERKEK ARKADASIM --- genelde insanlara tepeden bakar, yapısı öyle. Ama bana çok değer verir en ufak şüphem yok.
Acaba diyorum, benim için normal standartlarda olan ailemi yadırgarmı diyorum.
Bilmem neden anlatamadım...
Ay anlatma yaa,boşver,taşlandın yetrrınce tatlım ya,Bıçakla yemek kültür değil elbet,ama anana saygım var elbet,ama her gun gelişiyoruz,ama bazı ınsanlar onay edıyorlar,hoş değil,ailemdede var,anama en kaliteli alırız gıtmıyor,utanmıyoruz,ama ayak uydurmak Lazım,gelişmek Lazım,ınatlaşmamak lazım,amcam çok zengın,Karısı son model arabaya terlikle bılıyor,adam kızıyor,HAKLI,Sankı sokakta görünce sız hiç eleştırmıyorsunuz,ınanmam
Benim anlamadığım nokta, bunca zaman hiç mi ailenizden bahsetmediniz? Hiç mi merak edip sormadı?
Bir de sevgiliniz de dangalak şekilci bir züppe gibi geldi bana. Aşkım babanın arabası son model mi yeaa diyen biri ancak ergen çocuk olur adam olamaz benim gözümde.
Seviyorsa..
aşağılamıyorsa..
Küçük görmüyorsa. .
neden olmasın. .
Herşey para mı ..
Oldu tabiki. Ben ona babam dr annem mühendis demedim oha o kadarda değil.Benim anlamadığım nokta, bunca zaman hiç mi ailenizden bahsetmediniz? Hiç mi merak edip sormadı? Yoksa siz tandiginiz icin kisa kisa cevaplar mi verdiniz hep?
Bir de sevgiliniz de dangalak şekilci bir züppe gibi geldi bana. Aşkım babanın arabası son model mi yeaa diyen biri ancak ergen çocuk olur adam olamaz benim gözümde.
kız ailesini aşağılamış, erkek arkadaşı nie yapmasın..
konunun tamımına bile okumadım bukadar olmaz ya pes
Be
Ben ailemi asağılamıyorum gerizekalı embesil. Okumadan yorum yapma o zaman siktirol git. Benim ailem senin gibi malları her türlü ezer geçer. Ben başka bişeyden bahsediyorum burda.
Sana ataköyde oturan akrabamdan, nişantaşında cafe açan akrabamdan, havuzlu güvenlikli sitemden, 6000 lira maaş alıyo olmamdan bahsetseydim eee sorun ne derdin. Ben daha önce nişan attım ve hiç komplekse falan girmedim girmemde. Burda aileler arası kültürden bahsediyorum, senin gibi embesillere durumumu anlatmaya çalışmaktan yardım alamadım. Bİ SİKTİROLUN GİDİN YORUMDA YAPMAYIN KUŞ BEYİNLİLERkız ailesini aşağılamış, erkek arkadaşı nie yapmasın..
konunun tamımına bile okumadım bukadar olmaz ya pes
ebenin amına gir. Sanki cesaretsizim mallll
son yorumlarınızı yazın çünkü banlanacaksınız.
burada bana gösterdiğiniz cesareti, erkek arkadaşız o ilk okul mezunuymuş dediğinde gösterecektiniz