Evlilik Fobim var

ne var ki bunda. ama ilk önce siz ailenizi küçümsemeyin...

benim babam ilkokul mezunu ama kaç yıllık mühendislere taç çıkarttırır. o kadar çok bilgisi var...

annemde öle...

yüksek lisanslı kariyer sahibi biri olmama hatta evli olmama rağmen onlara çoğu şeyde danışırım... yemişim üniversitesini... adam olmak lazım önce...

eğer nişanlın küçümserse - ki önce anlat - yol ver gitsin... önce kendisine baksın" adam olmuş muyum" diye. ki üniversiteli cahil çok...

okurken sizin adınıza bunları nasıl yazdınız diye utandım. hiç ailenizden bahsetmediniz mi bunca zaman bu çocukla evlenme aşamasına geldin de hiç anlatmadın mı yoksaaaa aileni farklı anlattın da ortaya çıkacak diye mi korkuyorsun? Yoksa bu saydıkların utanılacak ya da korkulacak şeyler değil. Aksine her fırsatta işçi bir babanın seni okutup maddi özgürlüğünü eline almanı sağlayacak seviyeye getirdiğinden dolayı gurur duyduğunu belirtmelisin. eğer bu düşüncelerini kendi ailenle onlar arasında bir baraj yaptığını farkettirirsen hayat boyu ezik hissedersin kendini

Aileden utanmiyorum demissin ama düpedüz utaniyorsun ailenden..
Bıçakla yemek yiyince daha mi insan olunuyor?
Ya da başı bağlı olunca daha mi yobaz olunuyor hayret bisey yani
Önce siz ailenize saygı duyun sonra sevgiliniz ve ailesinden saygi bekleyin bence

OK TEKRAR ANLATIYORUM.

Diyorumki;

ONUN AİLESİYLE BENİM AİLEM ARASINDA BİR SOSYO KÜLTÜREL FARK VAR.
-----BEN DEĞİL---- ama --ERKEK ARKADASIM --- genelde insanlara tepeden bakar, yapısı öyle. Ama bana çok değer verir en ufak şüphem yok.
Acaba diyorum, benim için normal standartlarda olan ailemi yadırgarmı diyorum.
Bilmem neden anlatamadım...

Ailemle tatilede gidiyoruz, lüx standartlarda bi sitede oturuyoruz, ataköyde oturan akrabamda var. Sana bundan bahsetseydim eğer neyi anlatmaya çalıştığımı anlamayacaktın OK

benimki seninkiden tam tersi...
nasıl desem sevgilinizki egitim modern aile degil benimki ama maddi durumu iyi olan aileydi.
amna dindar sıkı durumları iyi olan ailenin kızıysen borçlu sıkıntılı bir aileye gelin gittim.
eşim zaten evlenmeden önce sölüyordu. borcu 2 yıl sene sora bitcekdiyee ( ben evlenmeden önce aldığım evimizin borcunu ödüyorum neredeyse) eşit payı yapmışım o ailesine yardim edecekse bende eve yatirayim dedim. ailem kızımın paraları yiycek diye çok korktuu!!!.. ama allahtan paragöz bir aile degildi eşiminki sadece borç ödüyorlardi parada istemedi eşim veriyor maddi iyi olsun diye Olsun bunada Çok şükür kv de yiyorum yemegimi oda yeter:)
aileme anlatmiyorum ha söle böle yanlış anliyorlar herşeyi o konuda dikkatli temkinli davraniyorum...
gelelim başka konuyaa. abim... yengemin ailesi çok fakirdi.. kızın parasinin elinden alan bir aileydi.. ee bizim aileye dört dörtlük ailesiniz deyip tüm çeyizlerini eşyaları hepsi oğlan tarafi yaptı... bide eşime gücendiriyor. yapmadiniz etmediniz diye... wee kendileri yapmasalardi dedim umursamadim devam ettim kendi yoluma... haqyat parayla huzur bulunmuyor cnm mutlulukla bulunur.

Ay anlatma yaa,boşver,taşlandın yetrrınce tatlım ya,Bıçakla yemek kültür değil elbet,ama anana saygım var elbet,ama her gun gelişiyoruz,ama bazı ınsanlar onay edıyorlar,hoş değil,ailemdede var,anama en kaliteli alırız gıtmıyor,utanmıyoruz,ama ayak uydurmak Lazım,gelişmek Lazım,ınatlaşmamak lazım,amcam çok zengın,Karısı son model arabaya terlikle bılıyor,adam kızıyor,HAKLI,Sankı sokakta görünce sız hiç eleştırmıyorsunuz,ınanmam

Tabiki öyle. Benim ailem kendini çok geliştirmiş hatta annem despot bi kadındır. Marka olmayanı giyinmez, herkeside beğenmez. Konu erkek arkadasımın insanlara tepeden bakıyor lması ve nasıl karşılycağını bilemediğim için kafam karıştı..

Benim anlamadığım nokta, bunca zaman hiç mi ailenizden bahsetmediniz? Hiç mi merak edip sormadı? Yoksa siz tandiginiz icin kisa kisa cevaplar mi verdiniz hep?

Bir de sevgiliniz de dangalak şekilci bir züppe gibi geldi bana. Aşkım babanın arabası son model mi yeaa diyen biri ancak ergen çocuk olur adam olamaz benim gözümde.

Son düzenleme:

Kaç keredir sorduğumuz da buydu zaten bir türlü cevap alamadık.
Cİddiye giden bir ilişkide mutlaka ailelerden laf açılır,konuşulur.

bir sürü fırsat çıkmış önüne daha da bahsetmemişsin erkek arkadaşına... bu durumda bizlerde acaba sen de mi ailenden gocunuyorsun imajı uyandırdı.

Oldu tabiki. Ben ona babam dr annem mühendis demedim oha o kadarda değil.

Be
kız ailesini aşağılamış, erkek arkadaşı nie yapmasın..

konunun tamımına bile okumadım bukadar olmaz ya pes

Ben ailemi asağılamıyorum gerizekalı embesil. Okumadan yorum yapma o zaman siktirol git. Benim ailem senin gibi malları her türlü ezer geçer. Ben başka bişeyden bahsediyorum burda.

Be

Ben ailemi asağılamıyorum gerizekalı embesil. Okumadan yorum yapma o zaman siktirol git. Benim ailem senin gibi malları her türlü ezer geçer. Ben başka bişeyden bahsediyorum burda.

son yorumlarınızı yazın çünkü banlanacaksınız.
burada bana gösterdiğiniz cesareti, erkek arkadaşız o ilk okul mezunuymuş dediğinde gösterecektiniz

kız ailesini aşağılamış, erkek arkadaşı nie yapmasın..

konunun tamımına bile okumadım bukadar olmaz ya pes
Sana ataköyde oturan akrabamdan, nişantaşında cafe açan akrabamdan, havuzlu güvenlikli sitemden, 6000 lira maaş alıyo olmamdan bahsetseydim eee sorun ne derdin. Ben daha önce nişan attım ve hiç komplekse falan girmedim girmemde. Burda aileler arası kültürden bahsediyorum, senin gibi embesillere durumumu anlatmaya çalışmaktan yardım alamadım. Bİ SİKTİROLUN GİDİN YORUMDA YAPMAYIN KUŞ BEYİNLİLER

biri aile fobisi demiş hakkaten öyle. daha sen aileni kabullenememişsinki milletin sahiplenmesini bekleyeceksin. kurban ol seni bugünlere getiren yaşmaklı teyzemle işçi babama. aileni sevdiğini biliyorum ve küçük görmediğinide. ama mahalle baskısına herkesten önce sen kapılmışsın. yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…