Evlilik Fobim var

Sen bile aileni küçük görüyorsun adam neden görmesin ?
Ailemi aşağılama potansiyeli olan bir adamdan ayrılırdım.

Önce sevgilini tanıştırmalısın ailenle. Tanımaması ilginç.

Hiç mi konuşulmadı bu ana dek..
Yani siz ailenizden gocunmasanız,utanmasanız bir şekilde onların durumunu şimdiye dek izah ederdiniz bence erkek arkadaşınıza.
Sanki siz de biraz eziklik hissetmiş de dolaylı yollardan cevap vermişsiniz.
Patronun karısı hakkında öyle dediğinde "ne var benim annem de ilkokul mezunu" şartlar ve herşey okul mu ,kişinin kendini eğitebilmesi önemli" diyebilirdiniz.

ya da araba konusunda" hayır 98 model babamın arabası alın teri" Allaha şükür diyemediniz mi...

yuh ya ailemi küçümsemiyorum diyene kadar gelen cümlelerin hepsi aileyi resmen aşağılama içerikliydi.. önce sen beğenmiyorsun ve arka çıkamıyorsun ki ailene elin oğlu ve ailesi nasıl sahip çıksın..
insanlık denen bişey var.. okumak cehalet alır eşeklik baki kalır.. benim sevgilim/nişanlım/eşim aileme harf atacak o an dünyasını başına yıkarım onun.. doğru insan zaten seni sen olduğun gibi aileni de böylece kabul eder bağrına basar.. kulp takacak adam zaten doğru kişi değildir..
ama bence önce sen kendi düşüncelerine bi çekidüzen ver.. 3. sınıf tv dizilerindeki gibi görgülü ve varlıklı aileye gelin gitmek isteyip ailesini aşağılayan triplerden vazgeç..

Gelinsinler sizde yesinler yemeği de.
Ne o, ne de ailesi senin ailenle evlenmiyor, sen evleniyorsun sadece.

Benim anlamadığım ayda 8 bin kredi mi ödeyeceksin? 9 sene boyunca? Belki bunu sorun edebilir de, senin öz aileni bu kadar yermeni anlamadım. Beğenmeyen paşa kızını alsın, sen şimdiden ona hakverirsen, tabii ki o da senin ailene laf etme cesaretini bulur.

yerinde olsam bende aynı seyleri dusunurdum bu yuzden denk kisilerle evlenmek birliktelik kurmak gerek tabi senin aileni daha tanımamıs bak bir tanıstır tavrı değişirse ayrılırsın

bir kere kız küçümsemiyor,neden bu tepki,durumu ızah etmeye çalışmış,kaç yaşındasın bılmem,bence yürekli temiz bir kızsın belli,olabilir canım,bence sankı bu çocuk bunları hiç takmaaycak gıbıme geldi,sen hiç birşey anlatma,doğal ol,ve ailenle tanıştır,bırak o düşünsün bunları,eğer kendı kabul etmeyecekse etmesın,ama boşuna düşünyorsun,belki aileside hiçç öel tipler değil,benım ailemde çokkkkk sengın ınsnalar var,ve gelirleri daha az ınsnalarla hiç aşağılamadan gayet mutlu mutlu yaşıyorlar,dünürde oldular,ama bunu yaşadam bılmezsın,sen tanıştır

Sağol canım. 30 yasındayım bu arada..

rüya aleminde değilsiniz, gerçeklerin farkındasınız. Ama erkek arkadaşınızla konuşmamış olmanız sıkıntılı. Yani siz açık olmamışsınız, üstünü kapatmışsınız. sizin eğitiminiz, kariyeriniz de olduğu için, erkek arkadaşınızın kafasındaki imaj farklı. yani "ilkokul mezunuymuş" diye şaşırması da bunu gösteriyor. siz gerçeği yansıtysaydınız, bu lafı yanınızda sarfetmeyebilirdi. "aileyle evlenmiyorsunuz" düşüncesine ben katılmıyorum. bu konuyu erkek arkadaşınızla açıkça konuştuktan sonra ailelerin tanışmasına karar verirseniz, ancak o gözlemleriniz üzerine bir değerlendirme yapabilirsiniz.

Ayyy hemen konuyu başka tarafa çekenler çıkmış. Kız ailesinden utanmayı bırak ailesi zor durumda kalır diye sevgilisinden vazgeçiyor. Neden hep bardağa bomboş tarafından bakarsınız bilmem.

O zaman erkek arkadaşınla konuş, çekincelerini söyle, onun rahatsız olduğun söylemlerini ve ailenle bağdaştırdığın yanları söyle. Duruma göre, tepkisine göre ayrıl.

Ne diyebilir en fazla ben seni seviyorum önemli değil der ya da bunlar benim için çok önemli olmaz der.

Zaten adamı gözden çıkarmışsın bari söyle de çıkar, belki sevgisi çok büyük ve bunları takmayacak bile.

Artı bunlar takılacak şeyler değil, Türk insanının %80'i köyden gelen (ya kendisi ya ataları), şivesi olan insanlar.

Çorapla terlik giyen anacağızının ellerinden öperiim:) :) Onları kimseye değişme böyle...

işte tamda bu zamanlarda söyleseydiniz ya gerçekleri, benim annemde ilkokul mezunu ,babamın arabasıda 98 model diye yeri ve zamanı gelmişken söylemek varken gizlemişsiniz.

Para konu değil aslında çünkü ben ondan fazla kazanıyorum. Evt onun bi evi (baba verecek) arabası kenarda parası var ve benim yok. Ama gelirim eğitimim kariyerim ondan fazla

aileni küçümseyemez , seni yetiştiren o aile çünkü .

O aş

O aşamadayız zaten. Sen tanıştın bende tanışayım diyor. Bende içinde bulunduğum durumu anlattım.. İlginç olan ne?
İlginç olan şeyi söylüyorum ya işte. Önce onu senin ailenle tanıştır bence.Yani aileler daha sonra tanışabilir

Ee ablacım sen sevgilinden önce gömmüşsün aileni.
Ne bu yani ? terlikle çorap da giysin altına don da giysin, sırf bu yüzden biri bile yargılasa hemen savunurum yani.. ne haddime..annem rahatsız terlikle rahat ediyor o yuzden heryerde terlik giyebilir. bir gün de demedim annem ne biçim kadın diye süslü terlikler bile aldım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…