- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce sevgilini tanıştırmalısın ailenle. Tanımaması ilginç.Yani bi örnek;
Benim annemin ilkokul mezunu olmasını ben hiçbi zaman sorun etmedim ama, misal patronunun karısından bahsederken bana "aşkım kadın ilkokul mezunuymış yaa" dedi ve bu rahatsız etti beni.
Benim babam yıllardır 98 model araba kullanıyor bunu yadırgamıyorum ama " aşkım babanın arabası ....modelmi dedi(60bin liralık araba) yok yaa dedim eski model bi araba.
Bunlar kafama takılmıyor değil.
Yani bi örnek;
Benim annemin ilkokul mezunu olmasını ben hiçbi zaman sorun etmedim ama, misal patronunun karısından bahsederken bana "aşkım kadın ilkokul mezunuymış yaa" dedi ve bu rahatsız etti beni.
Benim babam yıllardır 98 model araba kullanıyor bunu yadırgamıyorum ama " aşkım babanın arabası ....modelmi dedi(60bin liralık araba) yok yaa dedim eski model bi araba.
Diyorum işte farkındaysan?..sevgiliniz başkaları küçümserken benim ailemde bu şekilde davranır demedinizmi ?
Yok yine anlatamıyorum... Alt mesajları okursanız anlycaksınız. Ben ailemle mutluyum. Hiç evlenmedende yasarım ne alaka?. Ben erk ark ın genele verdiği tepkiler DİYORUUMMMMtatlım bence senin evlilik değil ailene fobin ve nefretin var
tavsiyemse : aileni değiştir
Sağol canım. 30 yasındayım bu arada..bir kere kız küçümsemiyor,neden bu tepki,durumu ızah etmeye çalışmış,kaç yaşındasın bılmem,bence yürekli temiz bir kızsın belli,olabilir canım,bence sankı bu çocuk bunları hiç takmaaycak gıbıme geldi,sen hiç birşey anlatma,doğal ol,ve ailenle tanıştır,bırak o düşünsün bunları,eğer kendı kabul etmeyecekse etmesın,ama boşuna düşünyorsun,belki aileside hiçç öel tipler değil,benım ailemde çokkkkk sengın ınsnalar var,ve gelirleri daha az ınsnalarla hiç aşağılamadan gayet mutlu mutlu yaşıyorlar,dünürde oldular,ama bunu yaşadam bılmezsın,sen tanıştır
Aileleri tanıştırana kadar sen nasıl onun ailesini görmüşsen o da seninkileri görebilir???Neden ilginç. Evlilik konu olmazsa neden tanışsınlarki. Yeni konuşuyoruz işte ???
işte tamda bu zamanlarda söyleseydiniz ya gerçekleri, benim annemde ilkokul mezunu ,babamın arabasıda 98 model diye yeri ve zamanı gelmişken söylemek varken gizlemişsiniz.Yani bi örnek;
Aileleri tanıştırana kadar sen nasıl onun ailesini görmüşsen o da seninkileri görebilir???
Para konu değil aslında çünkü ben ondan fazla kazanıyorum. Evt onun bi evi (baba verecek) arabası kenarda parası var ve benim yok. Ama gelirim eğitimim kariyerim ondan fazla
İlginç olan şeyi söylüyorum ya işte. Önce onu senin ailenle tanıştır bence.Yani aileler daha sonra tanışabilirO aş
O aşamadayız zaten. Sen tanıştın bende tanışayım diyor. Bende içinde bulunduğum durumu anlattım.. İlginç olan ne?