• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik fikrinden soğumak..

Para mevzusunu hallettik, bi kaç günlük surattan sonra ne var ne yoksa ortaya döktüm.beni haklı buldu falan. ama ben de ileride evlenince (ölmeden evlenirsem tabi) açacağım konuları buldum bile: eşim gereksiz para harcıyor ne yapsam, dip boyam geldi paraya kıyıp boyatamıyorum ama o gitmiş kendine yeni ayakkabı almış falan :)

:1::1::1::1: ayy canım çok keyiflisin maaşallah.ama konunda hala yorumun var uzun mu sürdü halletmeniz??

seni iyi anlıyorum canım. insanlar parayı verme sevgiline derdindelerdi ama senin derdin o değildi ki. bende çok para verdim sevgilime zamanında canım. şimdi çalışıyor hiç esirgemez parasını benden sağolsun. daha geçen aylarda telefon almıştı kendine şimdi iphone alıcam diyo.bizde nişanlancaz ama yok şurdan para gelicek zaten falan diye güvence veriyo aynı durum:1:

Son düzenleme:
Daha evlenmenize uzun yıllar varken ailesiyle bu kadar içli dışlı olmanız pek iyi olmamış..
Şimdiden bu tarz beklentiler içine girdiyseler evlenene kadar beklentileri giderek artar.
Bence üniversite yılları insanın en güzel yılları. O yılları gezerek, eğlenebileceğin aktiviteler yaparak geçirmek en iyisi.
Ne yap ne et frenle sevgilini de ailesini de..

:1::1::1::1: ayy canım çok keyiflisin maaşallah.ama konunda hala yorumun var uzun mu sürdü halletmeniz??

seni iyi anlıyorum canım. insanlar parayı verme sevgiline derdindelerdi ama senin derdin o değildi ki. bende çok para verdim sevgilime zamanında canım. şimdi çalışıyor hiç esirgemez parasını benden sağolsun. daha geçen aylarda telefon almıştı kendine şimdi iphone alıcam diyo.bizde nişanlancaz ama yok şurdan para gelicek zaten falan diye güvence veriyo aynı durum:1:

iki kere yaşadık para mevzusunu aynı konu üzerinden devam ettim bir ay falan sürdü sanırım ikisi. sonuncusunda konuşuldu her şey.
şimdi de o aldığı bilgisayarı bana yollayacakmış, ihtiyacın vardı neden bana yolluyorsun, ihtiyacın yoktu neden aldın:9:
aynen öyle ben de esirgemem o da esirgemez mesele aldın verdin değildi dediğin gibi ama herkes de annem gibi konuştu "para isteyen erkekten hayır gelmez" tarzında:9:
bize de para gelecekmiş bir yerlerden. geçen sene sayısal oynuyorduk. bu sene mısırda zengin bir dedesi olma ihtimalinin daha yüksek olduğuna karar verip onu beklemeye karar verdim. seneye de artık emekli ikramiyemi beklemeye başlarım onu alır öyle evleniriz :52:

Daha evlenmenize uzun yıllar varken ailesiyle bu kadar içli dışlı olmanız pek iyi olmamış..
Şimdiden bu tarz beklentiler içine girdiyseler evlenene kadar beklentileri giderek artar.
Bence üniversite yılları insanın en güzel yılları. O yılları gezerek, eğlenebileceğin aktiviteler yaparak geçirmek en iyisi.
Ne yap ne et frenle sevgilini de ailesini de..

kesinlikle katılıyorum. dostum ergenlik bile 22de bitiyor. ben 27 yaşındayım ve yeni yeni düşünmeye başladım evlenmeyi. üni.de benim de erkek arkadaşım acele davranmıştı korkutmuştu. aynı yollardan geçtim. bana göre bi kadın asla 25ten önce evlenmemeli, hele ki üni. mezunuysa... çünkü iş yaşamına girince olaylara, insanlara bakış açın değişecek... :34:

genelde öyle oluyor zaten.daha okurken ailesiyle tanışmak hata olmuş bence.çünkü ilişkiye mutlaka birileri karışıyor.ve ister istemez bu yüklerin altına giriyoruz.bence bu durumu erkek arkadaşınla uygun bir dille konuşup ailesine bu durumu izah etmelisiniz.daha şimdiden böyleyse evlenince daha zor.

Hikayen o kadar tanıdık geldi ki :) yani birçok üniversiteli çiftten dinledim bu hikayeyi

Birincisi; evlilikten soğuma nedenin daha hayata yaşamaya doyamamışsın haklı olarak. Daha yapmak yaşamak istediğin birsürü şey var heveslerin var hayallerin var evlenirsen bunlar olmayacak bundan dolayı evlenmek istemiyorsun. Ama çocuğu sevdiğin için de üzülüyorsun

'' ögrenci evinde yaşıyor erkek arkadaşım ve benden yemek yapmamı temizlik yapmamı filan istiyor ...'' bu cümleye bayıldım. ben de üniversite okuyorum ve birçok erkekten duyduğum '' olumm sevglm eve geliyo temizliyo yemek yapıyo ne güzel işe yarıyor '' diyorlar. yani erkekler böyle yardımcı olan kızları seviyorlar ama hani işine geldiği için

İkincisi, maddi taleplerini görmezden gelin. siz de öğrencisiniz. hele bi erkeğin ihtiyacı olsa bile böyle bişeyi dillendirmesi bana çok itici geliyor. hiç samimi bulamıyorum nitekim annesi babası var ilk mercii onlar olsun siz değil

iki kere yaşadık para mevzusunu aynı konu üzerinden devam ettim bir ay falan sürdü sanırım ikisi. sonuncusunda konuşuldu her şey.
şimdi de o aldığı bilgisayarı bana yollayacakmış, ihtiyacın vardı neden bana yolluyorsun, ihtiyacın yoktu neden aldın:9:
aynen öyle ben de esirgemem o da esirgemez mesele aldın verdin değildi dediğin gibi ama herkes de annem gibi konuştu "para isteyen erkekten hayır gelmez" tarzında:9:
bize de para gelecekmiş bir yerlerden. geçen sene sayısal oynuyorduk. bu sene mısırda zengin bir dedesi olma ihtimalinin daha yüksek olduğuna karar verip onu beklemeye karar verdim. seneye de artık emekli ikramiyemi beklemeye başlarım onu alır öyle evleniriz :52:

çok ilginç gerçekten neden almış o zaman laptobu

kaç yaşındaydı sevgilin canım.

çok ilginç gerçekten neden almış o zaman laptobu

kaç yaşındaydı sevgilin canım.

çok ucuz ve temizmiş kaçıramazmış. söylediğine göre 2. elini 1500e falan satıyorlarmış ben 1000liraya aldı sandım ama 1200e almış o da. oldukça kar etti yani:9:
kendsi benle aynı yaşta 27:34:

çok ucuz ve temizmiş kaçıramazmış. söylediğine göre 2. elini 1500e falan satıyorlarmış ben 1000liraya aldı sandım ama 1200e almış o da. oldukça kar etti yani:9:
kendsi benle aynı yaşta 27:34:

oldukça ucuz evet :D

Daha üniversitedeymişin "rüya gibi" arkadaş ortamlarında akmak varken neden evlenip evde çamaşır bulaşık yıkayasınki? Bu erkek milletinin ailesi hep böyle. Neymiş efendim oğullarını çekip çevircekmişin... bak ben buradan sinire kestim.

Erkek arkadaşının üzerine giderek evliliğe ikna ettin diye illaki evlenmek zorunda değilsinki! Nereden çıkarıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum. İş ciddiye bindi diye vazgeçmekten doğal ne olabilir? Daha önünde yaşayacağın uzunca seneler var tadını çıkar bunun, yani insan yeri gelince "pardon" demesini bilmeli. Erkek arkadaşının evini niye sen toparlamak zorundaymışın? Sonuçta hayat müşterek o da gelsin o zaman senin evini toplasın.

Bak benden söylemesi bu kaynana sana şimdiden kafayı takmış... bi yakın davranmalar, bi seni yönlendirmeye çalışmalar, efendime söyleyim bi samimiyet... bu ne ya? Hata yapamazmıyız kardeşim istemiyorum artık ne var yani. Kusura bakmasınlar ama pardon diye bişey var.

Sen böyle şeyleri kafana takıp başını ağrıtma, hayatını yaşa, gez toz evlen... şey pardon eğlen diyecektim yanlış yazdım.

Hikayen o kadar tanıdık geldi ki :) yani birçok üniversiteli çiftten dinledim bu hikayeyi

Birincisi; evlilikten soğuma nedenin daha hayata yaşamaya doyamamışsın haklı olarak. Daha yapmak yaşamak istediğin birsürü şey var heveslerin var hayallerin var evlenirsen bunlar olmayacak bundan dolayı evlenmek istemiyorsun. Ama çocuğu sevdiğin için de üzülüyorsun

'' ögrenci evinde yaşıyor erkek arkadaşım ve benden yemek yapmamı temizlik yapmamı filan istiyor ...'' bu cümleye bayıldım. ben de üniversite okuyorum ve birçok erkekten duyduğum '' olumm sevglm eve geliyo temizliyo yemek yapıyo ne güzel işe yarıyor '' diyorlar. yani erkekler böyle yardımcı olan kızları seviyorlar ama hani işine geldiği için

İkincisi, maddi taleplerini görmezden gelin. siz de öğrencisiniz. hele bi erkeğin ihtiyacı olsa bile böyle bişeyi dillendirmesi bana çok itici geliyor. hiç samimi bulamıyorum nitekim annesi babası var ilk mercii onlar olsun siz değil
öyle mi gerçekten ya yalnız değilim demek ki :) bende samimi bulmuyorum benide itiyor bir erkeğin maddi istekleri canım.

Back