Evlilik, eş tayini, babayla konuşma.

Evlennnn ve sakin babanada para verme sana kotu zamaninda yaninda olmayanı baban dahi olsa tanima, evlen duzenini kur

Kendimizce haklısınız öncesini sonrasını yazmadığım için. Ben babamın evliliğe razı gelmeyeceğini anlattığım zaman kendince babamı ikna etme yöntemi olarak bunu görmüştü. Babamın kafa yapısıyla konuşmuştu sadece. Neden bunu tercih etmiyor demesi bu yüzden.

Sakin sakin abine ev almak icin kredi isine girme. Bak sakin diyorum istedgi rezilligi cikarsin o borca girme yarin oburgun el kapisinda bunun lafini yersin ne kadar zengin olursa olsun. Gelecegini dusun. Emekliside varmis sana o babadan hayir gelmez kac evlen kurtul

sen şehre yerleş düzen kur. sevgilin de meslek sahibi olsun öyle evlenin. babana da para vs verme. sevgilin işe girmeden de onunla evlenme.

Ben şeyi merak ettim. sevgiliniz eş durumu ile tayin oldu diyelim . Peki o ne iş yapacak?
Yani bana olmaz gibi geldi . Sonradan ben düzenimi senin için bozdum geldim, iş bulamıyorum beni idare et durumu oluşmasın?

Ben şeyi merak ettim. sevgiliniz eş durumu ile tayin oldu diyelim . Peki o ne iş yapacak?
Yani bana olmaz gibi geldi . Sonradan ben düzenimi senin için bozdum geldim, iş bulamıyorum beni idare et durumu oluşmasın?
Sevgilim diş hekimi. Devlet atamasıyla atandı. Başka bir alan dediğim mesleki sınav harici bir alandı. Eş tayiniyle şu an görev yaptığı yerdeki kurumla benzer bir kuruma atanıp yine mesleğini yapacak. Şu an işi gücü maaşı mesleği var yanlış anlaşılmışım sanırım.

Evet tam detaylı yazmayınca anlayamadım ben :)
Ben yerinizde olsam ilk gider şehre bir bakardım. Düzenimi oluşturup sonra aileme söylerdim.
Ve bu süreçte tek kuruş yollamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…