Evlilik düşünmüyorum diye açıkça söyleyen ilişkinin adını da koymayıp sevgilim aşkım diye dahi hitap edemeyen ama sürekli görüşmek isteyen erkek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hâlâ düşen kadın var mı şu issiz adam triplerine?Konu sahibi,haddini çok güzel bildirmissiniz.Uyuz oluyorum böyle tiplere.İyi neyse beyimiz kendi işlerini kendi görebiliyormuş.

Valla yemek yapabiliyor temizlik yapabiliyo diye her kadın ona verir ve ömrünün sonunaca böyle yaşayabilir sanıyo herhalde bi 5-6 sene sonra yüzüne bakılmayacak hale bakıp kız düşüremeyince eşşek şeeeden amcalardan birine dönüşmez umarım

Uygulamalar var artık, kullanan arkadaşlarım var, parayla değil baya sevişmek için kullanıyorlar. Pavyona düşmeye gerek yok, k*ş*r olmaya da gerek yok, adam tamam b*k da, sizin fikirleriniz de beni benden aldı.

İnsan fuckbudysi ile bile evlilik yoluna girebilir ama bu adam değişik olmamış hiçbir türlü. Ve yani seneler önce olmamış, hop geliyor yazıyor size görüşüyorsunuz. Siz hayır deseniz de yazar yani o yüzsüzlüğü almış. Sizi suçlamıyorum kesinlikle ama başta adımını engellemeniz gerekirdi. Daha da dener şansını, yapabilirim belki der ikna etmeye çalışır aklınca.

Uygulamalar var artık, kullanan arkadaşlarım var, parayla değil baya sevişmek için kullanıyorlar. Pavyona düşmeye gerek yok, k*ş*r olmaya da gerek yok, adam tamam b*k da, sizin fikirleriniz de beni benden aldı.
Ben baya çağın gerisinde kalmışım inanamıyorum şu an gerçekten var mı böyle insanlar

Engelledim her yerden

Tek derdi yatıp kalkmak ve sorumluluk almamak bu kadar basit ben olsam poposuna tekmeyi basardim açıkçası

Ayrılmakla iyi yapmışsıniz.Bence en başından evlilik düşünüyorum ya da düşünmüyorum diyen insanlardan uzak durmalı.Çünkü ilişkiyi yaşadıkça yolunu cizersin.En başta sonucu konuşmak çok yanlış.

Arkadaşımın sevgilisi de böyle diyordu.3sene birlikte yaşayıp ayrıldılar.Adam 5 ayda evlendi.Simdi durmadan balayindan fotoğraf atıyor.Ki bu şahit olduğum ilk vaka da değil.

O bundan sonra sizi ikna etmek için türlü çabalara girecek.Türlü tatliliklar ve iltifatlar sizi bekliyor haberiniz olsun.İnanirsaniz da sonu belli bir oyunu oynayacaksiniz

öyle bi şansı yokki bana ulaşma yolu yok engellerim whatsaapp telefon vs heryerden

evet ben de kendisine aynı şeyi söyledim. Ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Hele sana hiç meraklı değilim bilmiyorum kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyorsun herkes senle evlenmek için sırada mı sanıyorsun ama bana peşin peşin ben evlenmem deyip benimle yakınlaşmaya çalışan adamın tek derdi bacak aramdır. Onu aldıktan sonra çeker gider. Dürüstlükten dem vurmuştu ya dürüstlüğün için teşekkür ederim ama beraber olduğu kadına daha en başından peşin peşin ben evlenmem diyen adam dürüst davranıyor olsa da o adamla vakit geçirmeye devam eden kadın da bir o kadar salaktır ve ben kullanmalığım takılmalığım gel kullan at diyordur ben kendime bu saygısızlığı yapamam dedim. Sen evlenmeyi düşünmüyorsun diye değil bana daha şimdiden yüzüme yüzüme sen hayatımın bütününe yerleştirmeye değer bir kadın değilsin mesajını verdiğin için, beni değersizleştirdiğin için kendime bu saygısızlığı yapamam bi sonu olmayacağını peşinen söylediğin bir şeye devam edip vaktimi harcayamam ben senin takılıp yatıp kalkıp sonra da sıkılıp başkasına atlayacağın kadınlardan değilim yolun açık olsun dedim. cevap yazmaya kalkmasına dahi fırsat vermeden whatsaapp tan engelledim. Hemen peşine aradı beni meşgule attım ve telefondan da engelledim. Açsam ne diyecek ne açıklayacak ne anlatacak kş bu söylediklerinden sonra Kalkıp kapına gelecek özür dileyecek bi tip zaten değil ki bunu yapsa da değişen bişe olmayacak erkeklerin kadınlara böyle bir meta gibi davranmaları beni çok incitiyor

Başlığa istinaden yazıyorum, uzak durun hiç tekin bir tip gelmedi bana.

Herşey geçtim konu başlığınıza istinaden söylüyorum fikir de hayat sizin seçimde tercihte sadece bu adama sizi bağlayan mecbur bırakan ne çocuk yok bişey yok ki çocuğu olan bile itibatı bağı keserken siz neden zorluyorsunuz kendinizi hayatınızı sabote ediyorsunuz mecburiyetimiz yokken daha neden bu çaba ne hali varsa görsün içer başkası ile evlensin ister evlenmesine siz size yapılan davranış önemli gerisi boş.

başlık baya uzundu konuyu okumadan başlamış hitaben cevabım
F*** body arıyor
konuyu okudum evet F*** body arıyor

Son düzenleme:
Açıkçası cinsel amaçlı size dönüş yaptığını düşünüyorum. Bulamamıştır başka birini. O kadar zaman geçmiş, insan ilişkinin adını koymaz mı? Demek ki duygusu yokmuş. Ayrıca evliliğin kendi işini kendi yapmasıyla bir alakası yok. Hayatını birleştirmek istediğin, sevdiğin bir insan vardır onun için yaparsın. Bu yaşa gelmiş ne istediğini bilmeyen hala aklı fikri cinsel takılma peşinde olan bu varlığa cevap bile vermeniz yazık olur. O kadar zamanınızı yemiş, bari daha fazla vaktinizi harcatmayın.

ben de benzer bişe dedim kendisine. Evlilik düşünmüyor değilsin "benimle" düşünmüyorsun zira merak ettiğin tek şey giydiğim çamaşırın rengi vücudumun şekli dedim.
Evlilik de düşünmüyor olabilir. İlla 30 yaşında diye her erkek evlilik düşünecek değil. Bu avellikle ve ciddiyetsizlikle zor zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…