Hâlâ düşen kadın var mı şu issiz adam triplerine?Konu sahibi,haddini çok güzel bildirmissiniz.Uyuz oluyorum böyle tiplere .İyi neyse beyimiz kendi işlerini kendi görebiliyormuş .
Uygulamalar var artık, kullanan arkadaşlarım var, parayla değil baya sevişmek için kullanıyorlar. Pavyona düşmeye gerek yok, k*ş*r olmaya da gerek yok, adam tamam b*k da, sizin fikirleriniz de beni benden aldı.valla kusura bakmasın da suratına suratına ben gelecek düşünmüyorum diyerek kadınlarla bişeyler yaşayıp yakınlaşmaya çalışmasına hiçbir kadın müsade etmez diye düşünüyorumbu işi yapanlar zaten parayla yapıyor hangi kadın sadece seks için kullanılmayı kabul eder ki hiçbir duygusal cümle kurmayacak hitaplar buz gibi ve açıkça diyecek evlilik düşünmüyorum ama görüşelim buluşalım konuşalım öpüşelim sevişelim bunu kabul edecek bi türk kadını sanmıyorum olsun belki direkt hop hadi evlenelim denmesi beklenmez ama böyle de direkt ben yatmaya kaşar arıyorum bakış açısıyla nasıl gidebilir kadınlara ve birilerini bulabilir bilemiyorum
İnsan fuckbudysi ile bile evlilik yoluna girebilir ama bu adam değişik olmamış hiçbir türlü. Ve yani seneler önce olmamış, hop geliyor yazıyor size görüşüyorsunuz. Siz hayır deseniz de yazar yani o yüzsüzlüğü almış. Sizi suçlamıyorum kesinlikle ama başta adımını engellemeniz gerekirdi. Daha da dener şansını, yapabilirim belki der ikna etmeye çalışır aklınca.sıkıntı evlilik istememesi değil bunu söylediğinde ben de öyleyse güle güle dediğimde hala arayıp edip görüşmek isteyip kandırmaya çalışıp peşimi bırakmamasıdaha önce de benzer şeyler söyledi ama evlilik düşünmüyorum asla da olmayacak değil adını koyunca boka sarıyor saçma sapan kıskançlıklara girip içine ediyorum zamana bırak dedi 2-3 ay boyunca görüşüp durmadan söyleseydi ozaman. ki ben kaç kere konuştum aradığın şey F*** body tarzı bişeyse uzak dur diye hayır seninleyken mutluyum çok güzel vakit geçiriyoruz mutluyum öyle bi niyetim olsa bi sürü var diyordu 2-3 ay görüş ama sonra bi gün kalk de ki evlilik düşünmüyorum gelecek düşünmüyorum ozaman bana niye onca aradan sonra döndün benle ne işin var amacın ne diye sorarlar adama
Ben baya çağın gerisinde kalmışım inanamıyorum şu an gerçekten var mı böyle insanlarUygulamalar var artık, kullanan arkadaşlarım var, parayla değil baya sevişmek için kullanıyorlar. Pavyona düşmeye gerek yok, k*ş*r olmaya da gerek yok, adam tamam b*k da, sizin fikirleriniz de beni benden aldı.
Engelledim her yerdenİnsan fuckbudysi ile bile evlilik yoluna girebilir ama bu adam değişik olmamış hiçbir türlü. Ve yani seneler önce olmamış, hop geliyor yazıyor size görüşüyorsunuz. Siz hayır deseniz de yazar yani o yüzsüzlüğü almış. Sizi suçlamıyorum kesinlikle ama başta adımını engellemeniz gerekirdi. Daha da dener şansını, yapabilirim belki der ikna etmeye çalışır aklınca.
Niye yav zevüşmek bizim de hakkımız.Ben baya çağın gerisinde kalmışım inanamıyorum şu an gerçekten var mı böyle insanlar
Kim milyoner olmak ister sorusu gibi dimi. Bayagi bilen var, bi uye de şıkları vermistiBaşlık gördüğüm en uzun sıfat tamlaması...
Tek derdi yatıp kalkmak ve sorumluluk almamak bu kadar basit ben olsam poposuna tekmeyi basardim açıkçasıÇok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
öyle bi şansı yokki bana ulaşma yolu yok engellerim whatsaapp telefon vs heryerdenAyrılmakla iyi yapmışsıniz.Bence en başından evlilik düşünüyorum ya da düşünmüyorum diyen insanlardan uzak durmalı.Çünkü ilişkiyi yaşadıkça yolunu cizersin.En başta sonucu konuşmak çok yanlış.
Arkadaşımın sevgilisi de böyle diyordu.3sene birlikte yaşayıp ayrıldılar.Adam 5 ayda evlendi.Simdi durmadan balayindan fotoğraf atıyor.Ki bu şahit olduğum ilk vaka da değil.
O bundan sonra sizi ikna etmek için türlü çabalara girecek.Türlü tatliliklar ve iltifatlar sizi bekliyor haberiniz olsun.İnanirsaniz da sonu belli bir oyunu oynayacaksiniz
evet ben de kendisine aynı şeyi söyledim. Ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Hele sana hiç meraklı değilim bilmiyorum kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyorsun herkes senle evlenmek için sırada mı sanıyorsun ama bana peşin peşin ben evlenmem deyip benimle yakınlaşmaya çalışan adamın tek derdi bacak aramdır. Onu aldıktan sonra çeker gider. Dürüstlükten dem vurmuştu ya dürüstlüğün için teşekkür ederim ama beraber olduğu kadına daha en başından peşin peşin ben evlenmem diyen adam dürüst davranıyor olsa da o adamla vakit geçirmeye devam eden kadın da bir o kadar salaktır ve ben kullanmalığım takılmalığım gel kullan at diyordur ben kendime bu saygısızlığı yapamam dedim. Sen evlenmeyi düşünmüyorsun diye değil bana daha şimdiden yüzüme yüzüme sen hayatımın bütününe yerleştirmeye değer bir kadın değilsin mesajını verdiğin için, beni değersizleştirdiğin için kendime bu saygısızlığı yapamam bi sonu olmayacağını peşinen söylediğin bir şeye devam edip vaktimi harcayamam ben senin takılıp yatıp kalkıp sonra da sıkılıp başkasına atlayacağın kadınlardan değilim yolun açık olsun dedim. cevap yazmaya kalkmasına dahi fırsat vermeden whatsaapp tan engelledim. Hemen peşine aradı beni meşgule attım ve telefondan da engelledim. Açsam ne diyecek ne açıklayacak ne anlatacak kş bu söylediklerinden sonra Kalkıp kapına gelecek özür dileyecek bi tip zaten değil ki bunu yapsa da değişen bişe olmayacak erkeklerin kadınlara böyle bir meta gibi davranmaları beni çok incitiyorAyrılmakla iyi yapmışsıniz.Bence en başından evlilik düşünüyorum ya da düşünmüyorum diyen insanlardan uzak durmalı.Çünkü ilişkiyi yaşadıkça yolunu cizersin.En başta sonucu konuşmak çok yanlış.
Arkadaşımın sevgilisi de böyle diyordu.3sene birlikte yaşayıp ayrıldılar.Adam 5 ayda evlendi.Simdi durmadan balayindan fotoğraf atıyor.Ki bu şahit olduğum ilk vaka da değil.
O bundan sonra sizi ikna etmek için türlü çabalara girecek.Türlü tatliliklar ve iltifatlar sizi bekliyor haberiniz olsun.İnanirsaniz da sonu belli bir oyunu oynayacaksiniz
Başlığa istinaden yazıyorum, uzak durun hiç tekin bir tip gelmedi bana.Çok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
başlık baya uzundu konuyu okumadan başlamış hitaben cevabımÇok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
Açıkçası cinsel amaçlı size dönüş yaptığını düşünüyorum. Bulamamıştır başka birini. O kadar zaman geçmiş, insan ilişkinin adını koymaz mı? Demek ki duygusu yokmuş. Ayrıca evliliğin kendi işini kendi yapmasıyla bir alakası yok. Hayatını birleştirmek istediğin, sevdiğin bir insan vardır onun için yaparsın. Bu yaşa gelmiş ne istediğini bilmeyen hala aklı fikri cinsel takılma peşinde olan bu varlığa cevap bile vermeniz yazık olur. O kadar zamanınızı yemiş, bari daha fazla vaktinizi harcatmayın.Çok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
Evlilik de düşünmüyor olabilir. İlla 30 yaşında diye her erkek evlilik düşünecek değil. Bu avellikle ve ciddiyetsizlikle zor zaten.ben de benzer bişe dedim kendisine. Evlilik düşünmüyor değilsin "benimle" düşünmüyorsun zira merak ettiğin tek şey giydiğim çamaşırın rengi vücudumun şekli dedim.
Bu arada erkeklerin yarısı bunun için evlenmek istiyor. Ev işini kendi işini yemeği kadına gördürmek için. Acı ama gerçek bu da.Adam kadınları beyaz eşya ya da küçük ev aleti sanıyor heraldeevlenmemek için gerekçeye bak