Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2015
- 382
- 444
- 53
Ben hukuk okuyorum 22 yaşındayım:) okul bittiginde hemen evlenmemiz gerektiği üzerine annesi baskı yapıyormuş her aradığında seni soruyor ne zaman evleneceksin gibi muhabbetlere giriyor diyor durduk yere düşünmediğini falan söyledi halbuki ben evlilik lafını ağzına almayan biriyim kendisi daha önceden evlilik muhabbetini alttan alta açıyordu ama şu an düşünmediğini söylüyor haliyle evlilik düşüncesini aklıma soktu senin derslerin daha önemli deyip duruyor
Son düzenleme:
Alttan alta bu konuya nasıl hazırlamam gerek hiç bilmiyorum24 yas henuz cok erken bir erkek icin ustune ustluk asker olusu da var bunun. Asker psikolojisi de etkili su an.. Ruh hali mutlaka gelgitlidir. Sizin yasınız kac ? Evlenmeye kendiniz
Hazır hisediyor musunuz ? Universite sonrası iş arayısınız var mı veya calısıyor musunuz ?
- 2 Aralık 2015
- 382
- 444
- 53
Oncelikle senin ne istedigin onemli burada. Baskalarının istemesi ve diretmesiyle olmaz bu gibi seyler. “Ben ne istiyorum/istiyor muyum/hazır mıyım/gelecek icin hayallerim ve amaclarım nedir ?“ bu soruyu kendine sorman gerekiyor. Cok gencsin daha.. Hata yapmaya da musaitsin yas itibariyle.. Arada sevgi vs var diye, karsı taraf diretiyor diye kendi isteginin dısında hareket etme sakın. Bu senin hayatın bir baskasının degil.
Evlilige su an soguk bakıyorsa sevdigin erkek, annesinden bu konuda fazlasıyla baskı gordugu icindir.
Evlilige su an soguk bakıyorsa sevdigin erkek, annesinden bu konuda fazlasıyla baskı gordugu icindir.
Çok teşekkür ederim:) sordum maddi ve manevi yönden hazır hissetmiyormuş sorumluluk kaldıracak gücü yokmuş vs gibi şeyler tamam yaşı küçük ama zaten biz evlenene kadar 26-27 olacak şimdiden böyle şeyler söylemesi aklımı karıştırdı ileride ne olur bilmiyorum..Oncelikle senin ne istedigin onemli burada. Baskalarının istemesi ve diretmesiyle olmaz bu gibi seyler. “Ben ne istiyorum/istiyor muyum/hazır mıyım/gelecek icin hayallerim ve amaclarım ?“ bu soruyu kendine sorman gerekiyor. Cok gencsin daha.. Hata yapmaya da musaitsin yas itibariyle.. Arada sevgi vs var diye, karsı taraf diretiyor diye kendi isteginin dısında hareket etme sakın. Bu senin hayatın bir baskasının degil.
Evlilige su an soguk bakıyorsa sevdigin erkek cekinmeden sor kendisine sebebi nedir diye..
- 2 Aralık 2015
- 382
- 444
- 53
Maddi ve manevi yonden hazır hissetmemek. Anlıyorum. Cunku henuz hayatının baharında tıpkı senin de oyle oldugun gibi. :) Biraz zaman tanı ona da kendine de.. Gecici bir sıkıntı olabilir bu onun psikolojisine dayalı.. Ayrıl veya devam et diyemem sana. Tek diyebilecegim sey su: duygularından ote mantıgını kullan.
Tamam canım çok sağol:)Maddi ve manevi yonden hazır hissetmemek. Anlıyorum. Cunku henuz hayatının baharında tıpkı senin de oyle oldugun gibi. :) Biraz zaman tanı ona da kendine de.. Gecici bir sıkıntı olabilir bu onun psikolojisine dayalı.. Ayrıl veya devam et diyemem sana. Tek diyebilecegim sey su: duygularından ote mantıgını kullan.