- 30 Mart 2009
- 14.281
- 63.983
-
- Konu Sahibi 34Hanimeli
Sebep? Siz mi karar veriyorsunuz insanlarin cocuklarina kim bakacak???Siz bakmayın ı çocuğa bir zahmet doğar doğmaz devlete teslim edin. DNA özel olarak yaptıracaksanız ki hangi parayla? Doğumu beklemelisiniz ama şimdi yaptırmak isterseniz adliyeye gidip babalık davası açmanuz gerekir.
Efkarli bebek mi? Ultrasonda bebeğin sarışın mı, esmer mi, kumral mı olduğunu mu anlamaya çalışıyorsunuz?anlayan bir bakabilir mi efkarlı bebeğimin saçı var mı rengi böyle belli oluyor mudur ? 24 haftalık dedi doktor ama hala net bişey yok kafamda
Kadın veya erkek her kimse dalga geciyor işte milletleEfkarli bebek mi? Ultrasonda bebeğin sarışın mı, esmer mi, kumral mı olduğunu mu anlamaya çalışıyorsunuz?
Efkarlı bebek kısmına cok güldüm ben deEfkarli bebek mi? Ultrasonda bebeğin sarışın mı, esmer mi, kumral mı olduğunu mu anlamaya çalışıyorsunuz?
Efkarlı bebeğin şarısın mavi gözlü net belli çıkmısanlayan bir bakabilir mi efkarlı bebeğimin saçı var mı rengi böyle belli oluyor mudur ? 24 haftalık dedi doktor ama hala net bişey yok kafamda
Konuyu acan sahıs erkek olduğu icin regl olduğunu anlamadı muhtelemenYa nasıl regl oldunuz ben anlamıyorum ki doktorlar bile düzenli regl görüp hamile olmak imkansız diyor siz ara kanamayı regl sanmış olabilir misiniz?
O konudaki kadının bide 15 yaşında kızı vardı sanırım spor salonundan birilerinden hamile kalmıştı o konu mu benzer yönleri çok var benim de aklıma geldiBen bu konuyu okuduğuma eminim ama bulamıyorum
Böyle konuların yalanı olur mu bilemem ama be yazık ki senaryo gibi gördüğünüz durumu bizzat yaşıyorum. Sizi inandırmak için bir çaba sarf etmiyorum.Konu kesinlikle fake. Arkadaş Tlc’de Hamile olduğumu bilmiyorum programı vardı onu çok izlemiş sanırım bi senaryo uydurmuş. Doktorlar her gittiğimizde son adet tarihini sorar onu bilmeden nasıl tam haftasını bilebilirler. 36 yaşında rahimin ne olduğunu bilmeyen bi insan 4 5 kişiyle birlikte oluyor. O kişi ilkinde korkup kaçardı o işten. Regl olarak gebe olamaz imkansız doktorlar kesinlikle olmayacağını söyler. Olduğunu söyleyenler başka kanamaları regl sanar. İnsanları anlamıyorum neden böyle şeyler yapıyorlar.
24 haftalık bebek nasıl birine benzesin ki şimdidenBebeğin ultrason fotoğrafını ekledim zannetmiştim eklenmemiş beceremedim sanırım. Canım benim eli kafasında efkarlı efkarlı duruyor hıçkırarak ağladım öyle görünce. Ama her bebek öyle durur dedi doktor rahatladım. Mini doğum paketi aldım Sezeryan olacağım kısmetse. Bebeğin ultrason resmi 24 haftalık ama ertesi gün ilacı içtiğim adama benziyor burnu falan. Bu belirsizlik çok kötü dava açsam ondan çıkmasa zararlı çıkan ben olacağım yaa
Sahne gözümde canlandı.Canım benim eli kafasında efkarlı efkarlı duruyor hıçkırarak ağladım öyle görünce. Ama her bebek öyle durur dedi doktor rahatladım.
Bebenin bir sigarası eksik elinde desenize.Bebeğin ultrason fotoğrafını ekledim zannetmiştim eklenmemiş beceremedim sanırım. Canım benim eli kafasında efkarlı efkarlı duruyor hıçkırarak ağladım öyle görünce. Ama her bebek öyle durur dedi doktor rahatladım. Mini doğum paketi aldım Sezeryan olacağım kısmetse. Bebeğin ultrason resmi 24 haftalık ama ertesi gün ilacı içtiğim adama benziyor burnu falan. Bu belirsizlik çok kötü dava açsam ondan çıkmasa zararlı çıkan ben olacağım yaa
Efkarli olusundan anlamis iste anasindan iyi mi bilcen allah allh24 haftalık bebek nasıl birine benzesin ki şimdiden
Yok yok burnu aynı ertesi gün hapı içtiği kişiye benziyormus da normal dogmus bir bebeği birine benzetmek bile zorken ultrason fotosundaki burnundan benzetmek şaşırttıEfkarli olusundan anlamis iste anasindan iyi mi bilcen allah allh
Benim merak ettigim hepsini tek tek aramıs ya gercekse tabiYok yok burnu aynı ertesi gün hapı içtiği kişiye benziyormus da normal dogmus bir bebeği birine benzetmek bile zorken ultrason fotosundaki burnundan benzetmek şaşırttı