- 25 Temmuz 2013
- 12.815
- 52.510
-
- Konu Sahibi 34Hanimeli
Tüylerim diken diken oldu çocuk yaştaymış lafını duyunca. İnsan öyle mi yazar ya. Ay iyi bari bir çocuk istismar edilmemiş.22 yasindaymis
Beş kişiye sorsan dördü A rh+ . Öyle baba mı bulunur bacım?Sen 5 aydır bu bebeğin kimden olabildiğine dair elindeki en büyük kanıtı hiç düşünmedin yani? Hiç aklına gelmedi? 5 tane adamdan birinden olabilir en kolay baba bulma yolu kan grubu rh bakmaktır. Herkes bilir bunu.
Benim büyük kızım da a kaynanamgil ailecek a dhhdhdBeş kişiye sorsan dördü A rh+ . Öyle baba mı bulunur bacım?
Bizim bütün sülale A, arada tek tük 0 doğmuş o kadar.Benim büyük kızım da a kaynanamgil ailecek a dhhdhd
Aynen annemgil biraz karışıklar onlar b babam a ben AB. Benin kızın biri a diğeri b. Eşim sülalesi A eşim 0 bak çocuk bizden bile olabilirBizim bütün sülale A, arada tek tük 0 doğmuş o kadar.
Beş kişiye sorsan dördü A rh+ . Öyle baba mı bulunur bacım?
Çok zor ya. Mesela anne AB çocuk sıfır olacak ki AB olanları elesin bunlar olamaz diye. Rhlarla daha da zor. Anne pozitif bebek pozitif diyelim, baba pozitif de olabilir negatif de. Diyelim anne negatif çocuk pozitif bu durumd da kan uyuşmazlığı devreye girer ki o zaman bilirdi.Tipten benzetmekten iyidir ya. En azından 5 kişiden ikisi elenebilir,bunun rh uyumu da var. Geri kalır 2 kişi. Sonra test yaptırır.
Bundan sonra sevisirken kan grubunu onceden sorsun ?Çok zor ya. Mesela anne AB çocuk sıfır olacak ki AB olanları elesin bunlar olamaz diye. Rhlarla daha da zor. Anne pozitif bebek pozitif diyelim, baba pozitif de olabilir negatif de. Diyelim anne negatif çocuk pozitif bu durumd da kan uyuşmazlığı devreye girer ki o zaman bilirdi.
Kan grubu dediğimiz şey benim için sadece kan vermeye yarayan bir şey ya. Oradan baba bulunmaz.
Sperm bankasından yapmış gibi düşünüp önünüze bakacaksınız. Yasayan bir can var artık işlerinizin de yolunda gitmesine çok sevindim sevilen bir bebek olmasını daGüncelleme geldi.. şifreyi zor hatırladım da öyle açabildim ama nereden yazılıyordu epey aradım umarım doğru sayfadır :) Bebeğim 14 aylık oldu inanılmaz mutlu, çok çok güzel, ve klasik anne şeyisi olacak ama vallahi inanılmaz zeki bir bebek14 ay geçmesine rağmen hala sağlığa kavuşamadım. Karnım hala 6 aylık hamile gibi. Bebeğim babasına benziyor diye gittim 22 yaşında olan kişiye babalığın tespiti davası açtım henüz mahkeme olmadı. Ancak yine bir sorun var ki iki bekar kişiye de benziyor bebeğim. Bir bakıyorum aynı ben, bir bakıyorum 22 yaşında olan bir bakıyorum diğerine benziyor. Davayı tek kişiye açtığım ve yasal süre dolduğu için artık başkası babası çıksa da bişey yapamayacağım sanırım. Artık hiç önemsemiyorum. Çok zor bir süreç yaşadım hamilelikten bu güne kadar ama ailemle yeniden herşey eskisi gibi düzeldi bebeğimi benden çok seviyorlar. Çalışmaya lohusayken başladım şimdilik evden mimar arkadaşlarıma çizim yapıyorum ve güzel kazanıyorum bebeğimin rızkı bolmuş. Akli dengem hala yerinde değil hala yaşananları sorgulamaya kendime kızmaya devam ediyorum. Lütfen korunmasız ilişki yaşamasın konuya denk gelen gençler olursa. Ve lütfen evlilik dışı hamile kalanlar ölümüne kürtaj düşük yapmaya çalışmayıp içindeki gücü keşfedip bebeklerine sahip çıksınlar. Bir utanç meselem daha var elbet ben kendimi kaybettiğim dönemde korunmasız birlikte oldum ve sonucu bebek oldu ancak hamileliği öğrendiğim gün smear testi yapılmıştı ve kötü bir sonuç çıkmadı dediler. Hamilelikte vücudumda bir kaç et ben çıkmıştı önemsememiştim çünkü diğer ağrılarım daha baskındı. Bazıları doğumdan sonra sanırım kendi kendine yok olmuşlar. Ama farkettim ki şimdi makat çevresinde bir kaç et ben kalmış hala çok büyük göbeğim olduğu için vajina bölgesini inceleyemedim. Ayna ile de kontrol etmedim. Sanırım yeni dert yükleniyor bana. Hpv ihtimali korkusu bastı beni. 14 aydır kimseyle birlikte olmadım en son hamileliği öğrenmeden önce olmuştu bahsi geçen kişilerle. Acı eşiğim çok düşük hala doktora gitmeye korkuyorum her et beni hpv midir?
Ben de teeee eski konuyu kim hortlatmış diyecektim ki konu sahibi imişGüncelleme geldi.. şifreyi zor hatırladım da öyle açabildim ama nereden yazılıyordu epey aradım umarım doğru sayfadır :) Bebeğim 14 aylık oldu inanılmaz mutlu, çok çok güzel, ve klasik anne şeyisi olacak ama vallahi inanılmaz zeki bir bebek14 ay geçmesine rağmen hala sağlığa kavuşamadım. Karnım hala 6 aylık hamile gibi. Bebeğim babasına benziyor diye gittim 22 yaşında olan kişiye babalığın tespiti davası açtım henüz mahkeme olmadı. Ancak yine bir sorun var ki iki bekar kişiye de benziyor bebeğim. Bir bakıyorum aynı ben, bir bakıyorum 22 yaşında olan bir bakıyorum diğerine benziyor. Davayı tek kişiye açtığım ve yasal süre dolduğu için artık başkası babası çıksa da bişey yapamayacağım sanırım. Artık hiç önemsemiyorum. Çok zor bir süreç yaşadım hamilelikten bu güne kadar ama ailemle yeniden herşey eskisi gibi düzeldi bebeğimi benden çok seviyorlar. Çalışmaya lohusayken başladım şimdilik evden mimar arkadaşlarıma çizim yapıyorum ve güzel kazanıyorum bebeğimin rızkı bolmuş. Akli dengem hala yerinde değil hala yaşananları sorgulamaya kendime kızmaya devam ediyorum. Lütfen korunmasız ilişki yaşamasın konuya denk gelen gençler olursa. Ve lütfen evlilik dışı hamile kalanlar ölümüne kürtaj düşük yapmaya çalışmayıp içindeki gücü keşfedip bebeklerine sahip çıksınlar. Bir utanç meselem daha var elbet ben kendimi kaybettiğim dönemde korunmasız birlikte oldum ve sonucu bebek oldu ancak hamileliği öğrendiğim gün smear testi yapılmıştı ve kötü bir sonuç çıkmadı dediler. Hamilelikte vücudumda bir kaç et ben çıkmıştı önemsememiştim çünkü diğer ağrılarım daha baskındı. Bazıları doğumdan sonra sanırım kendi kendine yok olmuşlar. Ama farkettim ki şimdi makat çevresinde bir kaç et ben kalmış hala çok büyük göbeğim olduğu için vajina bölgesini inceleyemedim. Ayna ile de kontrol etmedim. Sanırım yeni dert yükleniyor bana. Hpv ihtimali korkusu bastı beni. 14 aydır kimseyle birlikte olmadım en son hamileliği öğrenmeden önce olmuştu bahsi geçen kişilerle. Acı eşiğim çok düşük hala doktora gitmeye korkuyorum her et beni hpv midir?
HPV testi yaptırmanız gerekiyor bunun için sağlik ocagına basvuruyorsunuz. Çogul birlikteliklerde ya da eşte varsa karı kocada bile HPV çıkabiliyor ve maalesef ki HPV en çok kadinları vuruyor, erkeğe pek de bir şey olmuyor.Rahim ağzı kanserinin en büyük nedeni! Tek tedavisi sigara alkol tüketmekten kaçınmak ve bağışıklığı yükseltmekGüncelleme geldi.. şifreyi zor hatırladım da öyle açabildim ama nereden yazılıyordu epey aradım umarım doğru sayfadır :) Bebeğim 14 aylık oldu inanılmaz mutlu, çok çok güzel, ve klasik anne şeyisi olacak ama vallahi inanılmaz zeki bir bebek14 ay geçmesine rağmen hala sağlığa kavuşamadım. Karnım hala 6 aylık hamile gibi. Bebeğim babasına benziyor diye gittim 22 yaşında olan kişiye babalığın tespiti davası açtım henüz mahkeme olmadı. Ancak yine bir sorun var ki iki bekar kişiye de benziyor bebeğim. Bir bakıyorum aynı ben, bir bakıyorum 22 yaşında olan bir bakıyorum diğerine benziyor. Davayı tek kişiye açtığım ve yasal süre dolduğu için artık başkası babası çıksa da bişey yapamayacağım sanırım. Artık hiç önemsemiyorum. Çok zor bir süreç yaşadım hamilelikten bu güne kadar ama ailemle yeniden herşey eskisi gibi düzeldi bebeğimi benden çok seviyorlar. Çalışmaya lohusayken başladım şimdilik evden mimar arkadaşlarıma çizim yapıyorum ve güzel kazanıyorum bebeğimin rızkı bolmuş. Akli dengem hala yerinde değil hala yaşananları sorgulamaya kendime kızmaya devam ediyorum. Lütfen korunmasız ilişki yaşamasın konuya denk gelen gençler olursa. Ve lütfen evlilik dışı hamile kalanlar ölümüne kürtaj düşük yapmaya çalışmayıp içindeki gücü keşfedip bebeklerine sahip çıksınlar. Bir utanç meselem daha var elbet ben kendimi kaybettiğim dönemde korunmasız birlikte oldum ve sonucu bebek oldu ancak hamileliği öğrendiğim gün smear testi yapılmıştı ve kötü bir sonuç çıkmadı dediler. Hamilelikte vücudumda bir kaç et ben çıkmıştı önemsememiştim çünkü diğer ağrılarım daha baskındı. Bazıları doğumdan sonra sanırım kendi kendine yok olmuşlar. Ama farkettim ki şimdi makat çevresinde bir kaç et ben kalmış hala çok büyük göbeğim olduğu için vajina bölgesini inceleyemedim. Ayna ile de kontrol etmedim. Sanırım yeni dert yükleniyor bana. Hpv ihtimali korkusu bastı beni. 14 aydır kimseyle birlikte olmadım en son hamileliği öğrenmeden önce olmuştu bahsi geçen kişilerle. Acı eşiğim çok düşük hala doktora gitmeye korkuyorum her et beni hpv midir?
Bebek 14 aylik, 14 aydir kimseyle birlikte olmadim diyorsunuz oyleyse 19. Haftada ogrendiginize gore kalan 4-5 ayda da devam etmis birliktelikleriniz?Güncelleme geldi.. şifreyi zor hatırladım da öyle açabildim ama nereden yazılıyordu epey aradım umarım doğru sayfadır :) Bebeğim 14 aylık oldu inanılmaz mutlu, çok çok güzel, ve klasik anne şeyisi olacak ama vallahi inanılmaz zeki bir bebek14 ay geçmesine rağmen hala sağlığa kavuşamadım. Karnım hala 6 aylık hamile gibi. Bebeğim babasına benziyor diye gittim 22 yaşında olan kişiye babalığın tespiti davası açtım henüz mahkeme olmadı. Ancak yine bir sorun var ki iki bekar kişiye de benziyor bebeğim. Bir bakıyorum aynı ben, bir bakıyorum 22 yaşında olan bir bakıyorum diğerine benziyor. Davayı tek kişiye açtığım ve yasal süre dolduğu için artık başkası babası çıksa da bişey yapamayacağım sanırım. Artık hiç önemsemiyorum. Çok zor bir süreç yaşadım hamilelikten bu güne kadar ama ailemle yeniden herşey eskisi gibi düzeldi bebeğimi benden çok seviyorlar. Çalışmaya lohusayken başladım şimdilik evden mimar arkadaşlarıma çizim yapıyorum ve güzel kazanıyorum bebeğimin rızkı bolmuş. Akli dengem hala yerinde değil hala yaşananları sorgulamaya kendime kızmaya devam ediyorum. Lütfen korunmasız ilişki yaşamasın konuya denk gelen gençler olursa. Ve lütfen evlilik dışı hamile kalanlar ölümüne kürtaj düşük yapmaya çalışmayıp içindeki gücü keşfedip bebeklerine sahip çıksınlar. Bir utanç meselem daha var elbet ben kendimi kaybettiğim dönemde korunmasız birlikte oldum ve sonucu bebek oldu ancak hamileliği öğrendiğim gün smear testi yapılmıştı ve kötü bir sonuç çıkmadı dediler. Hamilelikte vücudumda bir kaç et ben çıkmıştı önemsememiştim çünkü diğer ağrılarım daha baskındı. Bazıları doğumdan sonra sanırım kendi kendine yok olmuşlar. Ama farkettim ki şimdi makat çevresinde bir kaç et ben kalmış hala çok büyük göbeğim olduğu için vajina bölgesini inceleyemedim. Ayna ile de kontrol etmedim. Sanırım yeni dert yükleniyor bana. Hpv ihtimali korkusu bastı beni. 14 aydır kimseyle birlikte olmadım en son hamileliği öğrenmeden önce olmuştu bahsi geçen kişilerle. Acı eşiğim çok düşük hala doktora gitmeye korkuyorum her et beni hpv midir?