Evlilik dışı hamile kaldım ama babası kim bilmiyorum

Böyle konuların yalanı olur mu bilemem ama be yazık ki senaryo gibi gördüğünüz durumu bizzat yaşıyorum. Sizi inandırmak için bir çaba sarf etmiyorum.
Yalan olması gerçek olmasından on kat daha masum geliyor. Ben normal gözüyle bakamıycam dna vs tavsiyesi veremem bence yaptığınız düpedüz ahlaksızlık. 4 5 kişiyle aynı aralıkta birlikte olurken ne düşünüyordunuz acaba. Yaşadıklarınız size müstehak ben varsa gerçekten bebek için aşırı üzgünüm. Bir de dalga geçer gibi efkarlı çocuğum yok saç rengi belli olur mu kime benziyo saçma sapan bi sürü şey yazmışsınız. Psikolojik tedavi görmenizi tavsiye ediyorum.🤦🏻‍♀️

Tarama testi diye bişey yaptılar bana. Bebek down sendromu riski yüksek çıktı dediler. Karnımdan sıvı alındı falan bebeğin amniyon sıvısı. O süreçte babasıda olsaymış genlere bakılıyormuş öğrenilirmiş o arada. yalvardım dedimki gel benimle diye gelmedi
Sonlandirmadilar mi ? Aminosentez yapmışlar

Merhaba linç seven güzel hanımlar. Ben 36 yaşında evlenmiş boşanmış kendi ayakları üzerinde duran birkaç ay öncesine kadar akıllı uslu, güçlü düzgün bir kadındım. Ailevi sorunlarım sebebiyle 1 yıldır kişiliğim değişti adeta. Çalışmıyor, evden odamdan çıkmıyor günden güne içime kapanır oldum. Depresyon geçiriyorum ilaçlar doktorlar vs artık yetmiyor. Neyse ben bu kötü dönemimde saçma sapan şeyler yaptım hiç tanımadığım kişilerle birlikte oldum. Alkol sevmem ama kullandım iyi gelir belki diye denedim ama yok. Ben 5 farklı erkekle farklı ama birbirine yakın tarihlerde ilişki yaşadım. 3 ü bekar 2 si evli çıktı adamların bunu da yeni öğrendim. 2 tanesiyle (evli olanlarmış o kişiler) alkol+ geri çekilme yöntemiyle güya korunarak beraber olduk. Bir tanesiyle sevişirken yarıda bırakıp sıkıldım git uyuycam diye kovdum gitti. Diğer 2 tanesi içime boşalmıştı sarhoşta olsak hatırlıyorum birisiyle haziran diğeriyle temmuz ortası buluşmuştum. Temmuzda olanla hemen ertesi gün hapı içtim. Aradan zaman geçti ben regl oluyorum falan derken bişey anlamadım. Balık etliyim karnım hep hazımsızlık olduğu için şiştir benim. Mercimek beynim kendine gelince yaptığım hatalara üzüldüm korunmasız nasıl oldum diye kendime öfkelendim. Hemen randevu aldım doktora gittim smear testi için. Gittiğimde doktor 19 haftalık hamile olduğumu söyledi. Önce şok geçirdim. Meğer bağırsak hareketi gaz sancısı hazımsızlık zannettiğim şey bebeğimmiş. Aldırabilir miyim diye sordum, yasal süreç varmış onu anlattı doktor ve o süre geçmiş. Panikledim durumu etrafıma açıklamak oldukça zor çünkü. Öğrendikten sonra hergün farklı bir doktora gittim zannettimki birisinden birisi kürtaj yapar. Ne kadar cahil ne kadar ahmakça ne kadar bilinçsizce yaşamışım hayatı :KK43: temmuzda görüştüğüm kişi saolsun maddi destek olurum kürtaj için dedi ve oldu. Ama ben kürtaj yapacak doktor bulamadım. Merdiven altı denilen yerlere bakmadım ki zaten onlar bile yapmazmış. Ailem bebeği kabul etmiyor (Annem ve 3 ablam başka kimsem yok) hatta beni bile etmiyor evlenmeden ilişki yaşadım diye. Ki onlara kimden olduğunu bilmiyorum bile diyemedim tek bir kişi zannediyorlar. Kişilere ulaştım durumu anlattım 3 kişi benden değil eminim diyor. Tabi o ikisi benden değil diyemiyor çünkü içe boşalma olmuştu. Neyse benim şuan bebeğe bakacak maddi gücüm yok ailem istemiyor, sırf bebeğim olacak diye birileriyle gerçek veya formalite evlilik vs istemiyorum. Bunun doğum parası bebek ihtiyaçları doktor kontrol masrafları vs derken oldukça yüklü miktarlar lazım. Adamlardan istemeye utanıyorum tenezzül etmek gücüme gidiyor. Annem eve sığdırmıyor beni. karnım kocaman oldu ayakta biraz fazla dursam inanılmaz ağrılarım oluyor. Ama çalışmak için tekrar kendimi toparlamaya inat ettim. Bebeğin babasını öğrenip nafaka vermesini istiyorum. hamileyken DNA yapılmıyormuş çok yer aradım sordum. Adli süreç başlatmalısın ancak öyle test yapılır diyolar. Durumum çok karmaşık nasıl ne yapacağım bilmiyorum. Ben elbette çalışıp bebeğime aslan gibi bakacağım ama sarhoşluğumdan faydalanıp içime boşalan bu kişi kimse o da benimle beraber ortak sorumluluk alsın istiyorum. Tek gecelik ilişki yaşadık herkes keyfinde sefasında ben ne bebeğimden vazgeçebiliyorum, ne ona iyi bir anne iyi bir hayat veremem diye stresten ölüyorum. Arayan soran yok annem bebeğime bakmayacağını benim yalnız yaşamam gerektiğini söylüyor hergün kavga ediyoruz. Çok bunaldım biraz linçle karışık akıl verin nolur. Kimsenin hayatı kararsın yuvası bozulsun istemiyorum ama DNA için nereden nasıl başlayıp nasıl ilerlemem gerekir bilmiyorum :KK43:
Ben fake olduğunu düşünüyorum ki gerçek bile olsa ne olursa olsun önüme gelenle beraber olmazdım değişik bi ruh hali

5 kişiyle birlikte olupta içime bosaldilar diye kizmanızda tuaf geldi bana ilişki aşamasında hicmi aklınıza gelmedi anlık hevesler için olan doğan çocuklara oluyor üzüldüm..

Tarama testi diye bişey yaptılar bana. Bebek down sendromu riski yüksek çıktı dediler. Karnımdan sıvı alındı falan bebeğin amniyon sıvısı. O süreçte babasıda olsaymış genlere bakılıyormuş öğrenilirmiş o arada. yalvardım dedimki gel benimle diye gelmedi
Kim olduğunu bilmiyorsunuz ki kime yalvardınız gel diye. Ayrıca tarama testlerinin zamanı geçti bu haftalarda ayrıntılı ultrasona girebilirsiniz🤦🏻‍♀️ niye bunu yapıyorsunuz niye yahu valla aklım almıyor

Kurban oldugum rabbim ne insanlar var 🤔

Degilim, hayata ve insanlara karsi saygisiz tutumunuz rahatsiz ettigi icin sordum ben de. Hep her seyi soylemeyi kendinize hak gorur musunuz boyle
Her durumda fikrimi söylerim, saygıyla bir ilgisi yok bu durumun. Her şeyi hakk'a hukuka bağlayan o kişi de sizsiniz sanırım. Ortada bir yanlış var gördüğünüz gibi.

Belki de isteyene verecektir. İnsanlar yıllarca sıra bekliyor çocuk esirgemelerde. Terk / rıza bebek için. Bence bunu araştırın..zaten bu hayata mutlu bir bebek giremez, devamı da da hayatınızi zora sokacak,onun için de kötü olacak...böyle olacağına yıllardır sira bekleyen, çocuk için gözyaşı döken, başvuru yaptığı gibi heyecanla bebek alışverişi yapıp her ay 'kacinci sıradayım' diye arayan , onu sevecek bir ailenin paşasi / prensesi olarak yasar hayayini
Ne kadar salakça bir yorum.

1 yıl öncesine kadar değil cinsel birliktelik erkeklerle aynı ortamda bile bulunmuyordum. Ama oluyomuş işte insanın hayatı alt üst olunca her duruma düşüyomuş
Handenin sizin ilişkileriniz için burda kendinizi açıklamanızı gerek yok istemişsiniz yapmışsınız olmuş kim karışır. Karışanlar şu zamana kadar hiç sokak arası görmemiş, hayatında hiç sizin yaşadığınız sorunları yaşamamış insanlar. Ben 4 yaşımda ve 9 yaşımda tacize uğradım ve bu travmalar bende 14 yaşımda ilk cinsel birlikteliği yaşamama sebep oldu. Sonra o kişi tarafından çok tehdit edildim neler yaşamadım ki. Benim annem hiç beni koruması sevmedi hep benim görünüşğmle dalga heçti. Büyüdükçe iltifat almak için daha fazla kadınsı olmaya çalıştım. Kendimi kanıtlamak için. Herkesin hayatı kendine ama bakıyorum sizin yaşadıklarınızı yaşasa sizin gibi mantıklı düşünecek hatta o çocuğu sevecek bağrına basacak insan sayısı da çok az. Burada hepsi anca felsefe edebiyat yapar. Siz o çocuğa 1 2 yıla toparlanıp aslan gibi bakarsınız. Demekki hayatınızı toplamanız için buna ihtiyaç vardı. Rabbim demekki o meleğin annesi olmanız için sizi görevlendirdi. Bu hayat pişmanlıklarla doludur evet. Ama günahkara değil günahlara düşmanız. Siz ileride o kadar güzel bir evlada sahip olacaksınız ki ona o kadar güzel merhamet ile besleyecek öyle bir sarıp sarmalayacaksınız ki. Burada sizi eleştirenler de utansın. Onca hayat kadını var herhalde keyiflerine hayat kadını olmuyorlar. Ne saçma yorumlar bu lar Siz böyle yaparsanız anneniz sizi aynı bu insanlar gibi ezer. Siz güçlü duracak ne olursa olsun başınız dik geleceksiniz mecbursunuz

Ne kadar salakça bir yorum.
On yılda 7 bin çocuk evlat edinilmiş, Kadınlar kulübünde Evlat edinme surecindeki annelerin topigi 'nde 1280 sayfadır heyecanla bebek bekleyen aileler var, sadece kadınlar kulübü üyesi elliden fazla insan o topiklerde yazıp bebeğine kavuştu.
Bunun salakça olan kısmı neresi?
Siz doğmadan önce işi gücü birikimi olmayan bir kadinin, doğuşuyla aileye utanç getiren bir çocuğu olmak ister miydiniz? bir sürü adama açılan babalık davaları ve bir sürü adam tarafından istenmeyen- babası ben değilimdir umarım diye dua edilen bir bebek olmak da cabası. Bu süreçte baba , evli adamlardan biri çıkarsa babanın yanında diğer kardeşlerin de nefretini kazanmayi da ekle...
Öte yandan yıllarca bir bebeğe kavuşmak için mücadeleler etmis, defalarca operasyon geçirmiş, gözyaşları dökmüş, en sonunda yorulup bebeğe kavusmak için devlete başvurmuş, denetmenler tarafından sorgulanmis,uygun görülmüş,birkaç sene heyecanla bebeği bekleyip nihayet kavuşmuş bir aile düşünün .
Sizce salakça olmayan bebeğin hangi şartlar altinda büyümesi?

On yılda 7 bin çocuk evlat edinilmiş, Kadınlar kulübünde Evlat edinme surecindeki annelerin topigi 'nde 1280 sayfadır heyecanla bebek bekleyen aileler var, sadece kadınlar kulübü üyesi elliden fazla insan o topiklerde yazıp bebeğine kavuştu.
Bunun salakça olan kısmı neresi?
Siz doğmadan önce işi gücü birikimi olmayan bir kadinin, doğuşuyla aileye utanç getiren bir çocuğu olmak ister miydiniz? bir sürü adama açılan babalık davaları ve bir sürü adam tarafından istenmeyen- babası ben değilimdir umarım diye dua edilen bir bebek olmak da cabası. Bu süreçte baba , evli adamlardan biri çıkarsa babanın yanında diğer kardeşlerin de nefretini kazanmayi da ekle...
Öte yandan yıllarca bir bebeğe kavuşmak için mücadeleler etmis, defalarca operasyon geçirmiş, gözyaşları dökmüş, en sonunda yorulup bebeğe kavusmak için devlete başvurmuş, denetmenler tarafından sorgulanmis,uygun görülmüş,birkaç sene heyecanla bebeği bekleyip nihayet kavuşmuş bir aile düşünün .
Sizce salakça olmayan bebeğin hangi şartlar altinda büyümesi?
Şartları tam olarak bilmiyoruz kadın bunu belirtmiş 1 yıl öncesine kadar mükemmel bir hayata sahiptim diyen biri. Evet baba belli olmayabilir ama neden utanç meselesi olacakmış ki bu. Yapılan yanlış geçmişte kalır. Gelecek bilinemez bu olay gerçekse ve anne o bebeği sevip sahipleniyorsa bu dediğiniz çok kırıcı size sorsa çocuğumu doğumdan sonra nasıl sahiplendirebilirim diye evet yorumunuz güzel olabilirdi. Ama bu durumda birine bunu demek çok kırıcı, aşağılayıcı ve çok kötü benim için. Belki yaşça sizden küçüğüm o yüzden ama ben yorumunuza içten sinirlendim

Şartları tam olarak bilmiyoruz kadın bunu belirtmiş 1 yıl öncesine kadar mükemmel bir hayata sahiptim diyen biri. Evet baba belli olmayabilir ama neden utanç meselesi olacakmış ki bu. Yapılan yanlış geçmişte kalır. Gelecek bilinemez bu olay gerçekse ve anne o bebeği sevip sahipleniyorsa bu dediğiniz çok kırıcı size sorsa çocuğumu doğumdan sonra nasıl sahiplendirebilirim diye evet yorumunuz güzel olabilirdi. Ama bu durumda birine bunu demek çok kırıcı, aşağılayıcı ve çok kötü benim için. Belki yaşça sizden küçüğüm o yüzden ama ben yorumunuza içten sinirlendim
Bir yıl öncesine kadar ama.
Konu sahibi ailesinden uzak bir yerde hamile kalsa , ekonomik açıdan kendini geçindirecek işe- birikime sahip olsa tabii ki doğursun. Gerekirse herkesi karşısına alır. Kk'da da bilindik üyelerden bazıları evlilik dışı ve artık beraber olmadıkları adamdan çocuk sahibi oldular, çok zor da olsa kimseye de muhtaç olmadan yaşadılar. Ama konu sahibi babasının vereceği ekmeğe muhtaç. Onların evinde yaşıyor
"Neden utanç meselesi olsun" diyorsunuz ama hangi ülkede yaşıyoruz? Babasız doğan bir çocuk nasıl aile için utanç sebebi olmaz ki?
Bir de doğduktan sonra beş babaya da DNA testi yaptırmak istiyor. Boyle bir olayin duyulmama, dedikodu malzemesi olmama, herkesin kınamama ihtimali gerçekten var mı?
Bir de isin şu boyutu var, DNA testi yapıldı,adamlardan birisi baba diyelim. Tek gecelik ilişkiler yaşayan, içlerinden bazıları eşini aldatan o adamlardan baba çıkan kişinin iyi bir insan olduğu bile belli değil. Siz de yazmışsınız son mesajınızda,çocuk yaşta tacize uğradım diye. Ya çocuğun babası da o şerefsizler gibi sapığın teki cikarsa? O zaman ne olacak?
Konu sahibinin işi cok zor ama çocuğu icin en doğrusu neyse onu yapar umarım 🙏

Bir yıl öncesine kadar ama.
Konu sahibi ailesinden uzak bir yerde hamile kalsa , ekonomik açıdan kendini geçindirecek işe- birikime sahip olsa tabii ki doğursun. Gerekirse herkesi karşısına alır. Kk'da da bilindik üyelerden bazıları evlilik dışı ve artık beraber olmadıkları adamdan çocuk sahibi oldular, çok zor da olsa kimseye de muhtaç olmadan yaşadılar. Ama konu sahibi babasının vereceği ekmeğe muhtaç. Onların evinde yaşıyor
"Neden utanç meselesi olsun" diyorsunuz ama hangi ülkede yaşıyoruz? Babasız doğan bir çocuk nasıl aile için utanç sebebi olmaz ki?
Bir de doğduktan sonra beş babaya da DNA testi yaptırmak istiyor. Boyle bir olayin duyulmama, dedikodu malzemesi olmama, herkesin kınamama ihtimali gerçekten var mı?
Bir de isin şu boyutu var, DNA testi yapıldı,adamlardan birisi baba diyelim. Tek gecelik ilişkiler yaşayan, içlerinden bazıları eşini aldatan o adamlardan baba çıkan kişinin iyi bir insan olduğu bile belli değil. Siz de yazmışsınız son mesajınızda,çocuk yaşta tacize uğradım diye. Ya çocuğun babası da o şerefsizler gibi sapığın teki cikarsa? O zaman ne olacak?
Konu sahibinin işi cok zor ama çocuğu icin en doğrusu neyse onu yapar umarım 🙏
Evet haklısınız Rabbim çocuklarımızı her türlü beladan korusun sizin gibi hiç düşünmemiştim kusuruma bakmayın sinirle karşılık verdiğim için

Ne zaman doğum yapacağımı bile bilmiyorum. Annelik hakkında bilgim 0 :KK43:
Olsun vakit var. hayat size bir supriz yapmis. Belki guzel bile olmus. 34 yasindasiniz, depresyondasiniz, ciddi iliskiniz yok. Umarim, dilerim sevgi dolu bir anne olursunuz. Bebegin en buyuk ihtiyaci bu. Aglayacak, uyumayacak, yemeyecek; sabir gostermeniz gerekecek. Gosterebilecek misiniz? Atesi cikan cocuguma surup veriyorum, agzindan puskurtuyor, sevgiyle tekrar vermeye calisiyorum. Hep sabir hep sabir.

Babadan maddi talep kismini su an icin bosverin lutfen. Su an kendinizi gelistirmeye, hamilelik ve bebek hakkinda ogrenmeye yogunlasin. Baba icin dogumdan sonra yasal surec baslayirsiniz. Farzedin ki hamileyken bosandiniz, baba yok, koca yok. Bebeginiz tek varliginiz.

X