Evlilik dışı hamile kaldım ama babası kim bilmiyorum

Bahsettiğim üye ile konusu birebir ayni değil ama kendi yaşı gebelik haftası ve sanırım cinsiyeti aynı. Senin bahsettiğin konu, bu ve benimki aynı kişi tarafından açılmış olabilir.

Aynen o yüzden ben yönetime bildirdim baksınlar diye

Derhal bir akıl hastanesine gitmen gerek hiç normal değilsin.

Bende evlat hasreti çeken bir anne adayıyım. Evlat edinmek için heryerde kızımı arıyorum. Sizin bahsettiğiniz topigi takip ediyorum ama 2009 dan sonra sanki kimse birşey yazmamıs. Sizin yorumunuzu okuyunca içime nasıl bir ferahlık geldi. Kızıma kavuşacağım gibi geldi. Rabbim ne olur kısmet et. Duy sesimizi. Sevgiyle bir aile ortamında kız bebek büyütmek istiyorum.

Tebrik ederim kararınızı. Ama hiç bir şey yazmamış değiller, hatta sizin için baktım , bakın daha dün bir arkadas müjdeli haberini paylaşmış.
Paylaştığım alintinin üstüne tıklarsanız o sayfaya gidersiniz. Umarım siz de kızınıza kavuşursunuz kimi insanlarin hata deidgi,pişman oldugu bebekler kimi insanların evine neşe katan melekler olabiliyor. Bu durumda ,kötü şartlarda hamile kalan annelere düşen kendi değil bebeği için enn doğrusunu yapmak

Evi siz almışsınız sizinle yaşamak istemiyorsa kendine başka ev bulsun o zaman
Çok zor bir durum gerçekten. kendinizi toplayıp ona uygun koşullar yaratmanız gerekiyor. Babalık testi için yasal süreci bilmiyorum ama bir avukatla görüşün en sağlıklısı bu

Teşekkür ederim, bakacagim. Galiba kadinlar kulübünün acemisiyim. Bulamamıştım. Kararımı vereli 2 sene oldu , sosyal hizmetlere başvurduk . Ama yaş sınırını bilmiyorduk . Üniversite okuyalım, kariyer yapalım derken geç evlendik. Sonrasında tüp Bebek tedavisi sürdü. 40 yaşından sonra (bazi illerde 43) bebek evlat edinemiyorsunuz.Kurum yetkilileri aileler aracılığıyla evlat edinildiginde yaş sınırı olmadığıni , vakit kaybetmememizi söylediler. Pandemi girince 2 sene geçti. Heryerde kızımı arıyorum. Sevgiyle , hasretle buyutebilecegimiz.

Bilemiyorum, kişiler arası evlat edinme bizim ulkemiz için biraz tehlikeli.
Çünkü duygusal bir milletiz, eğer devlet eliyle hakları korunmazsa biyolojik anne şartları düzelttigi zaman tekrar almak isteyebilir, ya da fakirlikten dolayı çocuğunu veren evli bir ciftse çocuğu aileden para almak için kullanabilirler. Ya da ilerleyen yıllarda diğer kardeşler çok rahat bir şekilde çocuğa ulaşabilir...
Aslında yurt dışında açık evlat edinme diye bir şey var.. şu hesap,Bu hesap ve benzeri pek çok örneğini görmüştüm sosyal medyada. Bu tarz evlat edinmede aileler sık sık bir araya geliyor, hatta bazen bebeğin abi ablası da geçici bir süre aileyle yaşıyor vs. Ortaklaşa çocuk buyutuyorlar. Ama bizim ülkemizde malesef su asamada olabilecek bir şey değil.cok hoş,ama suistimale çok açık.
O yüzden benim size önerim koruyucu aile olmayı düşünmeniz. Kadinlar kulübünde koruyucu aile olup küçük yaşta çocuğa bakan bir üye vardı. Çocuk yine sizde kalıyor, devlet maddi yardımda bulunuyor. Sadece soyadıni degistiremiyorsunuz ve ailesi eğer durumunu düzeltip çocuğu görmek isterse bazı hakları oluyor. Çocuk 18 yaşına geldikten sonra mirastan yararlanmasi için evlat edinebilirsiniz (normalde ileri yaşta evlat edinme yok ama altsoyu olmayan kişilere tanınmış bir hak var).
Bence en zahmetsiz olarak bu yolu bir araştırın. Sonuçta verecek sevginiz varsa neden yenidoğan bebek için çileli yollardan gidesiniz ki? Devlet korumasında , iyi bir ailede büyümeyi hakeden bir sürü küçük çocuk var.

KOREV çalışanlarıyla da , kurum yetkilileriyle de görüştüm. Evlat edinmek istiyorum. Özellikle de bir kız bebeği. Çocukların beyin gelisimi ilk 3 yıl çok önemli . Bu karari yetkililerle de teyitlestik ve en doğrusunun bziim için bu olacağına beraber karar verdik. Kızımı evlat edindikten sonra koruyucu aile olarak evimi, yüreğimi başka çocuklara da açmak istiyorum. Ama önceliğim kız bebek evlat edinmek. Tabi ki aileler aracılığıyla evlat edinmede , suistimal edecek kişiler var, bunlara karşı da dikkatli olmaya çalışıyoruz. Herşey yasal olacak. Kurum aracılığıyla evlat edinme ile tüm prosedürleri aynı. Sadece evladımıza ulaşma şeklimiz farklı. Birinin vesile olmasıyla olacak. Bir arkadaşım sosyal medyadan ulaşan bir annenin, evladını evlat edinme sürecine girdi. Dünde mahkemeleri sonuçlandı ve resmen evlatları oldu. Psikolojik olarak veya ebeveynlerin vefatlari, ayrılıkları veya evlilik dışı birçok çocuk olabiliyor. Elbet Rabbim kısmet ettiyse bize de nasip olacaktır. Tüm süreci avukatimiza danışarak yönetiyoruz. İlginize tekrar tekrar teşekkür ederim.

Eeee özel hastaneler yapıyor.bana milleti kışkırtmak için konu açmışsınız gibi geliyor.yemeyin bizi.

Ertesi gün hapı içtiğim adama benziyor burnu falan kanzlamzjamfşsfü ay Allah affetsin gözümden yaş geldi gülmekten umarm dogrudur konunuz da saglıklı sıhhatli doğum yapar hayatınuzu düzene oturtursunz ne diyim

Bir yanım benim gibi bir annesi olmasın rabbim cennetine alsın içimdeyken diye dua ediyor. Diğer yanım elime üç kuruş geçse bebeğe bişeyler alıyor. Çok değişik bir ruh hali
Öyle deme balım bir de onun günahına girme, sadece bir şey sormak istiyorum, doğursan ve babasının kim olduğundan emin olsan ne yapacaksın ki? Evlenecek misinizi

Hamileyken regl nasıl olunuyor? Konudan bağımsız biri yesillendirirse sevinirim

İlaç kullanmanıza rağmen yinede bebeğiniz sizi birakmamış bunun için bence sevinmelisiniz bence şuan doktorunuzla görüşün çalışmanızda sıkıntı görmüyorsa çalışmaya devam edin ve bebeğinizin ihtiyaçlarını yavaş yavaş alın sonrasında zaten izne çıkarsınız paranızı biriktirmiş olursunuz şüphelendiğiniz kişilere dava açarsınız DNA testi yapılır sonucunda çıkan kişi her kimse uzlaşmaya gidersiniz eğer uzlaşma olmazsa çekişmeli bir şekilde bebeğinizin hakkını alırsınız ama o bebek hayatınızda belkide sizin arkadaşınızda olucak aileniz istemiyorsa bebeğinizle beraber bi hayat kurarsınız İNŞALLAH RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bi hayatınız olsun HAYIRLISIYLA İNŞALLAH

Cok özür diliyorum tamam pisikolijiniz bozuk onu anlarim .bu cok moda oldu pisikolijim bozuk kocami aldattim pisikolijim bozuk nette erkeklerle yaziştim peki pisikolijiniz bozukken niye gidip kac erkekle yatiyorsunuz o yavruya günah degilmi bunun vebalimi nasil ödüceksiniz zina cocugu ruh haliniz kötü anlarim gidin başka oyalancak işler yapin hemen erkeklerin kollarina atiyorsunuz birde burda yayinliyorsunuz ben ne sana acirim nede başkasina sadece o bebege acirim üzülürüm yav yatiyorsun birde korunmuyorsun ya daha ne deyim ki

Konu umarim gercek degildir. Hicbir bebek hicbir hemcinsim boylesi zorluklar yasasin istemem

Ote yandan gecen sene birden fake oldugu anlasilan biri geldi aklima:) theknack

hikayenizi okuduğumda sadece iç çektim kaç senedir bebek Özlemi çektiğim için..Allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonraki hayatınızda attığınız adımlar güzel olur

Uzun zamandır buraya bakmayı unutmuştum. Ne kadar güzel bir kalbiniz var Allah razı olsun dilerim hayatınız hep mutlulukta güzellikle dolu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…