- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi 34Hanimeli
Bahsettiğim üye ile konusu birebir ayni değil ama kendi yaşı gebelik haftası ve sanırım cinsiyeti aynı. Senin bahsettiğin konu, bu ve benimki aynı kişi tarafından açılmış olabilir.
Siz oraya bir baba adayı daha ekleyin. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bakamayacaksanız devlete verin. Kendinizle beraber adamların kapısında para diye süründürmeyin çocuğu daNe zaman doğum yapacağımı bile bilmiyorum. Annelik hakkında bilgim 0
Derhal bir akıl hastanesine gitmen gerek hiç normal değilsin.Merhaba linç seven güzel hanımlar. Ben 36 yaşında evlenmiş boşanmış kendi ayakları üzerinde duran birkaç ay öncesine kadar akıllı uslu, güçlü düzgün bir kadındım. Ailevi sorunlarım sebebiyle 1 yıldır kişiliğim değişti adeta. Çalışmıyor, evden odamdan çıkmıyor günden güne içime kapanır oldum. Depresyon geçiriyorum ilaçlar doktorlar vs artık yetmiyor. Neyse ben bu kötü dönemimde saçma sapan şeyler yaptım hiç tanımadığım kişilerle birlikte oldum. Alkol sevmem ama kullandım iyi gelir belki diye denedim ama yok. Ben 5 farklı erkekle farklı ama birbirine yakın tarihlerde ilişki yaşadım. 3 ü bekar 2 si evli çıktı adamların bunu da yeni öğrendim. 2 tanesiyle (evli olanlarmış o kişiler) alkol+ geri çekilme yöntemiyle güya korunarak beraber olduk. Bir tanesiyle sevişirken yarıda bırakıp sıkıldım git uyuycam diye kovdum gitti. Diğer 2 tanesi içime boşalmıştı sarhoşta olsak hatırlıyorum birisiyle haziran diğeriyle temmuz ortası buluşmuştum. Temmuzda olanla hemen ertesi gün hapı içtim. Aradan zaman geçti ben regl oluyorum falan derken bişey anlamadım. Balık etliyim karnım hep hazımsızlık olduğu için şiştir benim. Mercimek beynim kendine gelince yaptığım hatalara üzüldüm korunmasız nasıl oldum diye kendime öfkelendim. Hemen randevu aldım doktora gittim smear testi için. Gittiğimde doktor 19 haftalık hamile olduğumu söyledi. Önce şok geçirdim. Meğer bağırsak hareketi gaz sancısı hazımsızlık zannettiğim şey bebeğimmiş. Aldırabilir miyim diye sordum, yasal süreç varmış onu anlattı doktor ve o süre geçmiş. Panikledim durumu etrafıma açıklamak oldukça zor çünkü. Öğrendikten sonra hergün farklı bir doktora gittim zannettimki birisinden birisi kürtaj yapar. Ne kadar cahil ne kadar ahmakça ne kadar bilinçsizce yaşamışım hayatıtemmuzda görüştüğüm kişi saolsun maddi destek olurum kürtaj için dedi ve oldu. Ama ben kürtaj yapacak doktor bulamadım. Merdiven altı denilen yerlere bakmadım ki zaten onlar bile yapmazmış. Ailem bebeği kabul etmiyor (Annem ve 3 ablam başka kimsem yok) hatta beni bile etmiyor evlenmeden ilişki yaşadım diye. Ki onlara kimden olduğunu bilmiyorum bile diyemedim tek bir kişi zannediyorlar. Kişilere ulaştım durumu anlattım 3 kişi benden değil eminim diyor. Tabi o ikisi benden değil diyemiyor çünkü içe boşalma olmuştu. Neyse benim şuan bebeğe bakacak maddi gücüm yok ailem istemiyor, sırf bebeğim olacak diye birileriyle gerçek veya formalite evlilik vs istemiyorum. Bunun doğum parası bebek ihtiyaçları doktor kontrol masrafları vs derken oldukça yüklü miktarlar lazım. Adamlardan istemeye utanıyorum tenezzül etmek gücüme gidiyor. Annem eve sığdırmıyor beni. karnım kocaman oldu ayakta biraz fazla dursam inanılmaz ağrılarım oluyor. Ama çalışmak için tekrar kendimi toparlamaya inat ettim. Bebeğin babasını öğrenip nafaka vermesini istiyorum. hamileyken DNA yapılmıyormuş çok yer aradım sordum. Adli süreç başlatmalısın ancak öyle test yapılır diyolar. Durumum çok karmaşık nasıl ne yapacağım bilmiyorum. Ben elbette çalışıp bebeğime aslan gibi bakacağım ama sarhoşluğumdan faydalanıp içime boşalan bu kişi kimse o da benimle beraber ortak sorumluluk alsın istiyorum. Tek gecelik ilişki yaşadık herkes keyfinde sefasında ben ne bebeğimden vazgeçebiliyorum, ne ona iyi bir anne iyi bir hayat veremem diye stresten ölüyorum. Arayan soran yok annem bebeğime bakmayacağını benim yalnız yaşamam gerektiğini söylüyor hergün kavga ediyoruz. Çok bunaldım biraz linçle karışık akıl verin nolur. Kimsenin hayatı kararsın yuvası bozulsun istemiyorum ama DNA için nereden nasıl başlayıp nasıl ilerlemem gerekir bilmiyorum
Bende evlat hasreti çeken bir anne adayıyım. Evlat edinmek için heryerde kızımı arıyorum. Sizin bahsettiğiniz topigi takip ediyorum ama 2009 dan sonra sanki kimse birşey yazmamıs. Sizin yorumunuzu okuyunca içime nasıl bir ferahlık geldi. Kızıma kavuşacağım gibi geldi. Rabbim ne olur kısmet et. Duy sesimizi. Sevgiyle bir aile ortamında kız bebek büyütmek istiyorum.On yılda 7 bin çocuk evlat edinilmiş, Kadınlar kulübünde Evlat edinme surecindeki annelerin topigi 'nde 1280 sayfadır heyecanla bebek bekleyen aileler var, sadece kadınlar kulübü üyesi elliden fazla insan o topiklerde yazıp bebeğine kavuştu.
Bunun salakça olan kısmı neresi?
Siz doğmadan önce işi gücü birikimi olmayan bir kadinin, doğuşuyla aileye utanç getiren bir çocuğu olmak ister miydiniz? bir sürü adama açılan babalık davaları ve bir sürü adam tarafından istenmeyen- babası ben değilimdir umarım diye dua edilen bir bebek olmak da cabası. Bu süreçte baba , evli adamlardan biri çıkarsa babanın yanında diğer kardeşlerin de nefretini kazanmayi da ekle...
Öte yandan yıllarca bir bebeğe kavuşmak için mücadeleler etmis, defalarca operasyon geçirmiş, gözyaşları dökmüş, en sonunda yorulup bebeğe kavusmak için devlete başvurmuş, denetmenler tarafından sorgulanmis,uygun görülmüş,birkaç sene heyecanla bebeği bekleyip nihayet kavuşmuş bir aile düşünün .
Sizce salakça olmayan bebeğin hangi şartlar altinda büyümesi?
Tebrik ederim kararınızı. Ama hiç bir şey yazmamış değiller, hatta sizin için baktım , bakın daha dün bir arkadas müjdeli haberini paylaşmış.Bende evlat hasreti çeken bir anne adayıyım. Evlat edinmek için heryerde kızımı arıyorum. Sizin bahsettiğiniz topigi takip ediyorum ama 2009 dan sonra sanki kimse birşey yazmamıs. Sizin yorumunuzu okuyunca içime nasıl bir ferahlık geldi. Kızıma kavuşacağım gibi geldi. Rabbim ne olur kısmet et. Duy sesimizi. Sevgiyle bir aile ortamında kız bebek büyütmek istiyorum.
Paylaştığım alintinin üstüne tıklarsanız o sayfaya gidersiniz. Umarım siz de kızınıza kavuşursunuzMerhaba arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun. Biz yeni yılın ilk günlerinde harika bir haber aldık. Yarın ya da çarşamba kızımızı almaya gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa. Elim ayağıma dolandı, o kadar mutluyumki
Evi siz almışsınız sizinle yaşamak istemiyorsa kendine başka ev bulsun o zamanNezaketiniz için çok teşekkür ederim. Anneme ev almıştım birkaç yıl önce. Şimdi beni evden kovması canımı acıtıyor. Şöyle bir durum olabilirmiş mesela o en şüphe ettiğim 2 kişiye dava açarsam birisinden birisi çıkmayacak babası. Çıkmayan kişi bu defa bana tazminat vs açarmış bunları duydum o korkuttu beni biraz
Teşekkür ederim, bakacagim. Galiba kadinlar kulübünün acemisiyim. Bulamamıştım. Kararımı vereli 2 sene oldu , sosyal hizmetlere başvurduk . Ama yaş sınırını bilmiyorduk . Üniversite okuyalım, kariyer yapalım derken geç evlendik. Sonrasında tüp Bebek tedavisi sürdü. 40 yaşından sonra (bazi illerde 43) bebek evlat edinemiyorsunuz.Kurum yetkilileri aileler aracılığıyla evlat edinildiginde yaş sınırı olmadığıni , vakit kaybetmememizi söylediler. Pandemi girince 2 sene geçti. Heryerde kızımı arıyorum. Sevgiyle , hasretle buyutebilecegimiz.Tebrik ederim kararınızı. Ama hiç bir şey yazmamış değiller, hatta sizin için baktım , bakın daha dün bir arkadas müjdeli haberini paylaşmış.
Paylaştığım alintinin üstüne tıklarsanız o sayfaya gidersiniz. Umarım siz de kızınıza kavuşursunuzkimi insanlarin hata deidgi,pişman oldugu bebekler kimi insanların evine neşe katan melekler olabiliyor. Bu durumda ,kötü şartlarda hamile kalan annelere düşen kendi değil bebeği için enn doğrusunu yapmak
Bilemiyorum, kişiler arası evlat edinme bizim ulkemiz için biraz tehlikeli.Teşekkür ederim, bakacagim. Galiba kadinlar kulübünün acemisiyim. Bulamamıştım. Kararımı vereli 2 sene oldu , sosyal hizmetlere başvurduk . Ama yaş sınırını bilmiyorduk . Üniversite okuyalım, kariyer yapalım derken geç evlendik. Sonrasında tüp Bebek tedavisi sürdü. 40 yaşından sonra (bazi illerde 43) bebek evlat edinemiyorsunuz.Kurum yetkilileri aileler aracılığıyla evlat edinildiginde yaş sınırı olmadığıni , vakit kaybetmememizi söylediler. Pandemi girince 2 sene geçti. Heryerde kızımı arıyorum. Sevgiyle , hasretle buyutebilecegimiz.
KOREV çalışanlarıyla da , kurum yetkilileriyle de görüştüm. Evlat edinmek istiyorum. Özellikle de bir kız bebeği. Çocukların beyin gelisimi ilk 3 yıl çok önemli . Bu karari yetkililerle de teyitlestik ve en doğrusunun bziim için bu olacağına beraber karar verdik. Kızımı evlat edindikten sonra koruyucu aile olarak evimi, yüreğimi başka çocuklara da açmak istiyorum. Ama önceliğim kız bebek evlat edinmek. Tabi ki aileler aracılığıyla evlat edinmede , suistimal edecek kişiler var, bunlara karşı da dikkatli olmaya çalışıyoruz. Herşey yasal olacak. Kurum aracılığıyla evlat edinme ile tüm prosedürleri aynı. Sadece evladımıza ulaşma şeklimiz farklı. Birinin vesile olmasıyla olacak. Bir arkadaşım sosyal medyadan ulaşan bir annenin, evladını evlat edinme sürecine girdi. Dünde mahkemeleri sonuçlandı ve resmen evlatları oldu. Psikolojik olarak veya ebeveynlerin vefatlari, ayrılıkları veya evlilik dışı birçok çocuk olabiliyor. Elbet Rabbim kısmet ettiyse bize de nasip olacaktır. Tüm süreci avukatimiza danışarak yönetiyoruz. İlginize tekrar tekrar teşekkür ederim.Bilemiyorum, kişiler arası evlat edinme bizim ulkemiz için biraz tehlikeli.
Çünkü duygusal bir milletiz, eğer devlet eliyle hakları korunmazsa biyolojik anne şartları düzelttigi zaman tekrar almak isteyebilir, ya da fakirlikten dolayı çocuğunu veren evli bir ciftse çocuğu aileden para almak için kullanabilirler. Ya da ilerleyen yıllarda diğer kardeşler çok rahat bir şekilde çocuğa ulaşabilir...
Aslında yurt dışında açık evlat edinme diye bir şey var.. şu hesap,Bu hesap ve benzeri pek çok örneğini görmüştüm sosyal medyada. Bu tarz evlat edinmede aileler sık sık bir araya geliyor, hatta bazen bebeğin abi ablası da geçici bir süre aileyle yaşıyor vs. Ortaklaşa çocuk buyutuyorlar. Ama bizim ülkemizde malesef su asamada olabilecek bir şey değil.cok hoş,ama suistimale çok açık.
O yüzden benim size önerim koruyucu aile olmayı düşünmeniz. Kadinlar kulübünde koruyucu aile olup küçük yaşta çocuğa bakan bir üye vardı. Çocuk yine sizde kalıyor, devlet maddi yardımda bulunuyor. Sadece soyadıni degistiremiyorsunuz ve ailesi eğer durumunu düzeltip çocuğu görmek isterse bazı hakları oluyor. Çocuk 18 yaşına geldikten sonra mirastan yararlanmasi için evlat edinebilirsiniz (normalde ileri yaşta evlat edinme yok ama altsoyu olmayan kişilere tanınmış bir hak var).
Bence en zahmetsiz olarak bu yolu bir araştırın. Sonuçta verecek sevginiz varsa neden yenidoğan bebek için çileli yollardan gidesiniz ki? Devlet korumasında , iyi bir ailede büyümeyi hakeden bir sürü küçük çocuk var.
Eeee özel hastaneler yapıyor.bana milleti kışkırtmak için konu açmışsınız gibi geliyor.yemeyin bizi.Merhaba linç seven güzel hanımlar. Ben 36 yaşında evlenmiş boşanmış kendi ayakları üzerinde duran birkaç ay öncesine kadar akıllı uslu, güçlü düzgün bir kadındım. Ailevi sorunlarım sebebiyle 1 yıldır kişiliğim değişti adeta. Çalışmıyor, evden odamdan çıkmıyor günden güne içime kapanır oldum. Depresyon geçiriyorum ilaçlar doktorlar vs artık yetmiyor. Neyse ben bu kötü dönemimde saçma sapan şeyler yaptım hiç tanımadığım kişilerle birlikte oldum. Alkol sevmem ama kullandım iyi gelir belki diye denedim ama yok. Ben 5 farklı erkekle farklı ama birbirine yakın tarihlerde ilişki yaşadım. 3 ü bekar 2 si evli çıktı adamların bunu da yeni öğrendim. 2 tanesiyle (evli olanlarmış o kişiler) alkol+ geri çekilme yöntemiyle güya korunarak beraber olduk. Bir tanesiyle sevişirken yarıda bırakıp sıkıldım git uyuycam diye kovdum gitti. Diğer 2 tanesi içime boşalmıştı sarhoşta olsak hatırlıyorum birisiyle haziran diğeriyle temmuz ortası buluşmuştum. Temmuzda olanla hemen ertesi gün hapı içtim. Aradan zaman geçti ben regl oluyorum falan derken bişey anlamadım. Balık etliyim karnım hep hazımsızlık olduğu için şiştir benim. Mercimek beynim kendine gelince yaptığım hatalara üzüldüm korunmasız nasıl oldum diye kendime öfkelendim. Hemen randevu aldım doktora gittim smear testi için. Gittiğimde doktor 19 haftalık hamile olduğumu söyledi. Önce şok geçirdim. Meğer bağırsak hareketi gaz sancısı hazımsızlık zannettiğim şey bebeğimmiş. Aldırabilir miyim diye sordum, yasal süreç varmış onu anlattı doktor ve o süre geçmiş. Panikledim durumu etrafıma açıklamak oldukça zor çünkü. Öğrendikten sonra hergün farklı bir doktora gittim zannettimki birisinden birisi kürtaj yapar. Ne kadar cahil ne kadar ahmakça ne kadar bilinçsizce yaşamışım hayatıtemmuzda görüştüğüm kişi saolsun maddi destek olurum kürtaj için dedi ve oldu. Ama ben kürtaj yapacak doktor bulamadım. Merdiven altı denilen yerlere bakmadım ki zaten onlar bile yapmazmış. Ailem bebeği kabul etmiyor (Annem ve 3 ablam başka kimsem yok) hatta beni bile etmiyor evlenmeden ilişki yaşadım diye. Ki onlara kimden olduğunu bilmiyorum bile diyemedim tek bir kişi zannediyorlar. Kişilere ulaştım durumu anlattım 3 kişi benden değil eminim diyor. Tabi o ikisi benden değil diyemiyor çünkü içe boşalma olmuştu. Neyse benim şuan bebeğe bakacak maddi gücüm yok ailem istemiyor, sırf bebeğim olacak diye birileriyle gerçek veya formalite evlilik vs istemiyorum. Bunun doğum parası bebek ihtiyaçları doktor kontrol masrafları vs derken oldukça yüklü miktarlar lazım. Adamlardan istemeye utanıyorum tenezzül etmek gücüme gidiyor. Annem eve sığdırmıyor beni. karnım kocaman oldu ayakta biraz fazla dursam inanılmaz ağrılarım oluyor. Ama çalışmak için tekrar kendimi toparlamaya inat ettim. Bebeğin babasını öğrenip nafaka vermesini istiyorum. hamileyken DNA yapılmıyormuş çok yer aradım sordum. Adli süreç başlatmalısın ancak öyle test yapılır diyolar. Durumum çok karmaşık nasıl ne yapacağım bilmiyorum. Ben elbette çalışıp bebeğime aslan gibi bakacağım ama sarhoşluğumdan faydalanıp içime boşalan bu kişi kimse o da benimle beraber ortak sorumluluk alsın istiyorum. Tek gecelik ilişki yaşadık herkes keyfinde sefasında ben ne bebeğimden vazgeçebiliyorum, ne ona iyi bir anne iyi bir hayat veremem diye stresten ölüyorum. Arayan soran yok annem bebeğime bakmayacağını benim yalnız yaşamam gerektiğini söylüyor hergün kavga ediyoruz. Çok bunaldım biraz linçle karışık akıl verin nolur. Kimsenin hayatı kararsın yuvası bozulsun istemiyorum ama DNA için nereden nasıl başlayıp nasıl ilerlemem gerekir bilmiyorum
Ertesi gün hapı içtiğim adama benziyor burnu falan kanzlamzjamfşsfü ay Allah affetsin gözümden yaş geldi gülmekten umarm dogrudur konunuz da saglıklı sıhhatli doğum yapar hayatınuzu düzene oturtursunz ne diyimBebeğin ultrason fotoğrafını ekledim zannetmiştim eklenmemiş beceremedim sanırım. Canım benim eli kafasında efkarlı efkarlı duruyor hıçkırarak ağladım öyle görünce. Ama her bebek öyle durur dedi doktor rahatladım. Mini doğum paketi aldım Sezeryan olacağım kısmetse. Bebeğin ultrason resmi 24 haftalık ama ertesi gün ilacı içtiğim adama benziyor burnu falan. Bu belirsizlik çok kötü dava açsam ondan çıkmasa zararlı çıkan ben olacağım yaa
yani allah seni de güldürsünBabaların fotoğrafıbakıp anlıcaz hangisi
Öyle deme balım bir de onun günahına girme, sadece bir şey sormak istiyorum, doğursan ve babasının kim olduğundan emin olsan ne yapacaksın ki? Evlenecek misiniziBir yanım benim gibi bir annesi olmasın rabbim cennetine alsın içimdeyken diye dua ediyor. Diğer yanım elime üç kuruş geçse bebeğe bişeyler alıyor. Çok değişik bir ruh hali
Çok ilginç hamilelikte regl olanı da ilk defa duyuyorumRegl oldum olmasam şüphe ederdim ama oldum maalesef
İlaç kullanmanıza rağmen yinede bebeğiniz sizi birakmamış bunun için bence sevinmelisinizMerhaba linç seven güzel hanımlar. Ben 36 yaşında evlenmiş boşanmış kendi ayakları üzerinde duran birkaç ay öncesine kadar akıllı uslu, güçlü düzgün bir kadındım. Ailevi sorunlarım sebebiyle 1 yıldır kişiliğim değişti adeta. Çalışmıyor, evden odamdan çıkmıyor günden güne içime kapanır oldum. Depresyon geçiriyorum ilaçlar doktorlar vs artık yetmiyor. Neyse ben bu kötü dönemimde saçma sapan şeyler yaptım hiç tanımadığım kişilerle birlikte oldum. Alkol sevmem ama kullandım iyi gelir belki diye denedim ama yok. Ben 5 farklı erkekle farklı ama birbirine yakın tarihlerde ilişki yaşadım. 3 ü bekar 2 si evli çıktı adamların bunu da yeni öğrendim. 2 tanesiyle (evli olanlarmış o kişiler) alkol+ geri çekilme yöntemiyle güya korunarak beraber olduk. Bir tanesiyle sevişirken yarıda bırakıp sıkıldım git uyuycam diye kovdum gitti. Diğer 2 tanesi içime boşalmıştı sarhoşta olsak hatırlıyorum birisiyle haziran diğeriyle temmuz ortası buluşmuştum. Temmuzda olanla hemen ertesi gün hapı içtim. Aradan zaman geçti ben regl oluyorum falan derken bişey anlamadım. Balık etliyim karnım hep hazımsızlık olduğu için şiştir benim. Mercimek beynim kendine gelince yaptığım hatalara üzüldüm korunmasız nasıl oldum diye kendime öfkelendim. Hemen randevu aldım doktora gittim smear testi için. Gittiğimde doktor 19 haftalık hamile olduğumu söyledi. Önce şok geçirdim. Meğer bağırsak hareketi gaz sancısı hazımsızlık zannettiğim şey bebeğimmiş. Aldırabilir miyim diye sordum, yasal süreç varmış onu anlattı doktor ve o süre geçmiş. Panikledim durumu etrafıma açıklamak oldukça zor çünkü. Öğrendikten sonra hergün farklı bir doktora gittim zannettimki birisinden birisi kürtaj yapar. Ne kadar cahil ne kadar ahmakça ne kadar bilinçsizce yaşamışım hayatıtemmuzda görüştüğüm kişi saolsun maddi destek olurum kürtaj için dedi ve oldu. Ama ben kürtaj yapacak doktor bulamadım. Merdiven altı denilen yerlere bakmadım ki zaten onlar bile yapmazmış. Ailem bebeği kabul etmiyor (Annem ve 3 ablam başka kimsem yok) hatta beni bile etmiyor evlenmeden ilişki yaşadım diye. Ki onlara kimden olduğunu bilmiyorum bile diyemedim tek bir kişi zannediyorlar. Kişilere ulaştım durumu anlattım 3 kişi benden değil eminim diyor. Tabi o ikisi benden değil diyemiyor çünkü içe boşalma olmuştu. Neyse benim şuan bebeğe bakacak maddi gücüm yok ailem istemiyor, sırf bebeğim olacak diye birileriyle gerçek veya formalite evlilik vs istemiyorum. Bunun doğum parası bebek ihtiyaçları doktor kontrol masrafları vs derken oldukça yüklü miktarlar lazım. Adamlardan istemeye utanıyorum tenezzül etmek gücüme gidiyor. Annem eve sığdırmıyor beni. karnım kocaman oldu ayakta biraz fazla dursam inanılmaz ağrılarım oluyor. Ama çalışmak için tekrar kendimi toparlamaya inat ettim. Bebeğin babasını öğrenip nafaka vermesini istiyorum. hamileyken DNA yapılmıyormuş çok yer aradım sordum. Adli süreç başlatmalısın ancak öyle test yapılır diyolar. Durumum çok karmaşık nasıl ne yapacağım bilmiyorum. Ben elbette çalışıp bebeğime aslan gibi bakacağım ama sarhoşluğumdan faydalanıp içime boşalan bu kişi kimse o da benimle beraber ortak sorumluluk alsın istiyorum. Tek gecelik ilişki yaşadık herkes keyfinde sefasında ben ne bebeğimden vazgeçebiliyorum, ne ona iyi bir anne iyi bir hayat veremem diye stresten ölüyorum. Arayan soran yok annem bebeğime bakmayacağını benim yalnız yaşamam gerektiğini söylüyor hergün kavga ediyoruz. Çok bunaldım biraz linçle karışık akıl verin nolur. Kimsenin hayatı kararsın yuvası bozulsun istemiyorum ama DNA için nereden nasıl başlayıp nasıl ilerlemem gerekir bilmiyorum
Cok özür diliyorum tamam pisikolijiniz bozuk onu anlarim .bu cok moda oldu pisikolijim bozuk kocami aldattim pisikolijim bozuk nette erkeklerle yaziştim peki pisikolijiniz bozukken niye gidip kac erkekle yatiyorsunuz o yavruya günah degilmi bunun vebalimi nasil ödüceksiniz zina cocugu ruh haliniz kötü anlarim gidin başka oyalancak işler yapin hemen erkeklerin kollarina atiyorsunuz birde burda yayinliyorsunuz ben ne sana acirim nede başkasina sadece o bebege acirim üzülürüm yav yatiyorsun birde korunmuyorsun ya daha ne deyim kiMerhaba linç seven güzel hanımlar. Ben 36 yaşında evlenmiş boşanmış kendi ayakları üzerinde duran birkaç ay öncesine kadar akıllı uslu, güçlü düzgün bir kadındım. Ailevi sorunlarım sebebiyle 1 yıldır kişiliğim değişti adeta. Çalışmıyor, evden odamdan çıkmıyor günden güne içime kapanır oldum. Depresyon geçiriyorum ilaçlar doktorlar vs artık yetmiyor. Neyse ben bu kötü dönemimde saçma sapan şeyler yaptım hiç tanımadığım kişilerle birlikte oldum. Alkol sevmem ama kullandım iyi gelir belki diye denedim ama yok. Ben 5 farklı erkekle farklı ama birbirine yakın tarihlerde ilişki yaşadım. 3 ü bekar 2 si evli çıktı adamların bunu da yeni öğrendim. 2 tanesiyle (evli olanlarmış o kişiler) alkol+ geri çekilme yöntemiyle güya korunarak beraber olduk. Bir tanesiyle sevişirken yarıda bırakıp sıkıldım git uyuycam diye kovdum gitti. Diğer 2 tanesi içime boşalmıştı sarhoşta olsak hatırlıyorum birisiyle haziran diğeriyle temmuz ortası buluşmuştum. Temmuzda olanla hemen ertesi gün hapı içtim. Aradan zaman geçti ben regl oluyorum falan derken bişey anlamadım. Balık etliyim karnım hep hazımsızlık olduğu için şiştir benim. Mercimek beynim kendine gelince yaptığım hatalara üzüldüm korunmasız nasıl oldum diye kendime öfkelendim. Hemen randevu aldım doktora gittim smear testi için. Gittiğimde doktor 19 haftalık hamile olduğumu söyledi. Önce şok geçirdim. Meğer bağırsak hareketi gaz sancısı hazımsızlık zannettiğim şey bebeğimmiş. Aldırabilir miyim diye sordum, yasal süreç varmış onu anlattı doktor ve o süre geçmiş. Panikledim durumu etrafıma açıklamak oldukça zor çünkü. Öğrendikten sonra hergün farklı bir doktora gittim zannettimki birisinden birisi kürtaj yapar. Ne kadar cahil ne kadar ahmakça ne kadar bilinçsizce yaşamışım hayatıtemmuzda görüştüğüm kişi saolsun maddi destek olurum kürtaj için dedi ve oldu. Ama ben kürtaj yapacak doktor bulamadım. Merdiven altı denilen yerlere bakmadım ki zaten onlar bile yapmazmış. Ailem bebeği kabul etmiyor (Annem ve 3 ablam başka kimsem yok) hatta beni bile etmiyor evlenmeden ilişki yaşadım diye. Ki onlara kimden olduğunu bilmiyorum bile diyemedim tek bir kişi zannediyorlar. Kişilere ulaştım durumu anlattım 3 kişi benden değil eminim diyor. Tabi o ikisi benden değil diyemiyor çünkü içe boşalma olmuştu. Neyse benim şuan bebeğe bakacak maddi gücüm yok ailem istemiyor, sırf bebeğim olacak diye birileriyle gerçek veya formalite evlilik vs istemiyorum. Bunun doğum parası bebek ihtiyaçları doktor kontrol masrafları vs derken oldukça yüklü miktarlar lazım. Adamlardan istemeye utanıyorum tenezzül etmek gücüme gidiyor. Annem eve sığdırmıyor beni. karnım kocaman oldu ayakta biraz fazla dursam inanılmaz ağrılarım oluyor. Ama çalışmak için tekrar kendimi toparlamaya inat ettim. Bebeğin babasını öğrenip nafaka vermesini istiyorum. hamileyken DNA yapılmıyormuş çok yer aradım sordum. Adli süreç başlatmalısın ancak öyle test yapılır diyolar. Durumum çok karmaşık nasıl ne yapacağım bilmiyorum. Ben elbette çalışıp bebeğime aslan gibi bakacağım ama sarhoşluğumdan faydalanıp içime boşalan bu kişi kimse o da benimle beraber ortak sorumluluk alsın istiyorum. Tek gecelik ilişki yaşadık herkes keyfinde sefasında ben ne bebeğimden vazgeçebiliyorum, ne ona iyi bir anne iyi bir hayat veremem diye stresten ölüyorum. Arayan soran yok annem bebeğime bakmayacağını benim yalnız yaşamam gerektiğini söylüyor hergün kavga ediyoruz. Çok bunaldım biraz linçle karışık akıl verin nolur. Kimsenin hayatı kararsın yuvası bozulsun istemiyorum ama DNA için nereden nasıl başlayıp nasıl ilerlemem gerekir bilmiyorum
Uzun zamandır buraya bakmayı unutmuştum. Ne kadar güzel bir kalbiniz var Allah razı olsunHandenin sizin ilişkileriniz için burda kendinizi açıklamanızı gerek yok istemişsiniz yapmışsınız olmuş kim karışır. Karışanlar şu zamana kadar hiç sokak arası görmemiş, hayatında hiç sizin yaşadığınız sorunları yaşamamış insanlar. Ben 4 yaşımda ve 9 yaşımda tacize uğradım ve bu travmalar bende 14 yaşımda ilk cinsel birlikteliği yaşamama sebep oldu. Sonra o kişi tarafından çok tehdit edildim neler yaşamadım ki. Benim annem hiç beni koruması sevmedi hep benim görünüşğmle dalga heçti. Büyüdükçe iltifat almak için daha fazla kadınsı olmaya çalıştım. Kendimi kanıtlamak için. Herkesin hayatı kendine ama bakıyorum sizin yaşadıklarınızı yaşasa sizin gibi mantıklı düşünecek hatta o çocuğu sevecek bağrına basacak insan sayısı da çok az. Burada hepsi anca felsefe edebiyat yapar. Siz o çocuğa 1 2 yıla toparlanıp aslan gibi bakarsınız. Demekki hayatınızı toplamanız için buna ihtiyaç vardı. Rabbim demekki o meleğin annesi olmanız için sizi görevlendirdi. Bu hayat pişmanlıklarla doludur evet. Ama günahkara değil günahlara düşmanız. Siz ileride o kadar güzel bir evlada sahip olacaksınız ki ona o kadar güzel merhamet ile besleyecek öyle bir sarıp sarmalayacaksınız ki. Burada sizi eleştirenler de utansın. Onca hayat kadını var herhalde keyiflerine hayat kadını olmuyorlar. Ne saçma yorumlar bu lar Siz böyle yaparsanız anneniz sizi aynı bu insanlar gibi ezer. Siz güçlü duracak ne olursa olsun başınız dik geleceksiniz mecbursunuz