Evlilik dışı hamile kaldım ama babası kim bilmiyorum

Gençler, aileleri duyup üzülsün istemem. Ömür boyu tek gecelik bir ilişkinin bedelini nüfusuna alacak, ilerde bu genç evlenecek karısına ne diyecek falan bir sürü düşünce giriyor kafama vicdanen rahat edemiyorum. Ki bunlar bir de sanki ben bilip isteyerek hamile kalmışım gibi tepki verdiler ona rağmen onlara üzülüyorum

Ne güzel kalbiniz var çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi.

10-17 ağustos arası olmalı gebe kalma tarihiniz. 19 haftaya göre hesapladım.
Vallahi bırakın onların ailesini falan düşünmeyi, kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Genç olmak korunmaya engel değil.

10-17 ağustos arası olmalı gebe kalma tarihiniz. 19 haftaya göre hesapladım.
Vallahi bırakın onların ailesini falan düşünmeyi, kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Genç olmak korunmaya engel değil.
Dün eğitim araştırma hastanesine gitmiştim ultrasonda bakarken doktora diyorum ki doktor bey ben son adet tarihimi bilmiyorum bebeğim kaç haftalık kaç aylık ? Adam umursamadı. Asistanına söylediklerinden aklımda kalan makat bilmemne dedi, bir de 730gram resmini bile vermedi.özel doktora gideceğim sabah inşallah net bişeyler öğrenirim

Ahh bee yaa ne gerek vardı ki dertsiz başını derde sokmaya okudukça kalp krizi geciricem sandım gerçekten böyle şeylere nasıl tahammül ediyorsunuz aklım almıyor millet evli olduğu halde 1 tane çocuğa bile zor bakarken kaldı ki kim olduğu belirsiz bir adamin çocuguna hamile kalmak Ahh Gercekten kafayi yiyorumm hadi 1 tane adamla birlikte oldun oldun yetmedi bir kactane daha adamla birlikte olmana inanamıyorum ustelik hepsi de korunmasız vallahi çığlık atmak istiyorummmm bu ne yaa,,, yaa siz kadınsınız kendinizi her daim korumak mecburiyetindesiniz bu kadar rahatlık olamaz yani olmamalı

Bir kez mi regli oldun

Ben bu konuyu okuduğuma eminim ama bulamıyorum

Şimdi olan olmuş ortada masum bir can var. Burada yargılamak nefret dökmek kimsenin hakkı değil. Hata veya değil bize düşmez bir can icin burada cözüm önerileri yapmalıyız.
Neler yapılabilir bunları konuşmalıyız.
şüphelendiğin o kişilere gidip bir tek senle korunmadım senden diyerek DNA testine ikna etmeni öneririm. Elbet biri çıkacak çünkü.
İlk olarak babayı bulmalısınız.
Ancak geri çekilen kişilerden dahi baba olan olabilir.
DNA testini bebek doğmadan kan testi ile yapıyorlar mahkemeye gerek yok özel laboratuvarlar yapıyor. Babadan da kan alarak sanırım tam emin değilim ama bebek doğmasına gerek yok artık kan testi ile yapılıyor sizden alınan.
Bu şekilde bir yol izlemelisiniz

Boşanmış bir aile gibi babası para verecek. Gerekirse nüfusuna alacak. Görüşmek istemezse de üzülmeyin. Boşanıp çocuğuna bakmayan çok baba var ama çocuklar yine de yaşıyorlar. Siz de öyle davranabilirsiniz. Boşanmış tek başına bir anne gibi düşünün kendinizi

Siz bakmayın ı çocuğa bir zahmet doğar doğmaz devlete teslim edin. DNA özel olarak yaptıracaksanız ki hangi parayla? Doğumu beklemelisiniz ama şimdi yaptırmak isterseniz adliyeye gidip babalık davası açmanuz gerekir.

anlayan bir bakabilir mi efkarlı bebeğimin saçı var mı rengi böyle belli oluyor mudur ? 24 haftalık dedi doktor ama hala net bişey yok kafamda

Bunun kararını siz mi vereceksiniz pardon ? Milletin çocuk tedarikçisi değilim maalesef doğurduğum çocuğa aslan gibi bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…