Şiddet gördüğünü sonradan eklediğini tahmin edemedim tabi, buna rağmen bir sorun yokmuş gibi cevaplar gelince biraz garipsedim haliyle. Ama madem bu durumdan haberleri olmadan yazmışlar yorumları, kimseyi eleştiremeyiz. Ama durumla ilgili kızdım sana, ipe un seriyorsun, hala söyleyememişsin ailene
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik denen şey, kumar gibi bir şey...
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasil olacak bilmiyorum,saklayamam zaten cunku ayri yasiyoruz o ailesi ile. Toparlanmaya calisiyorum hakikaten evet zaman onemli ama beni bir gorsen,esnaf olayini biliyosun onlarla konusamadim bile (goruntuleri alirken) aglamaktan. Cok gucly olmaliyim,ailem bunu gormeli.evet madden gucluyum ama manen ailem beni aciz gormemeli.dayak yiyordum hep ama dimdik ayakta kalacagima inanmalilar. Gibi gibi dusunuyorum bakalim neler olacak
sagol canımAllah yardımdın olsun cnm
- 29 Ekim 2015
- 1.472
- 2.830
- 133
Bence yanlış düşünüyorsun, yine herşeyi kendi başına göğüslemeye çalışıyorsun, kendi başına toparlanmaya çalışıyorsun. Bırak ailen güçsüz halini görsün, onlar ailen, utanacağın, çekineceğin kişiler değiller. Bırak gücünü onların yanında, onların desteğiyle kazanabilesin. Tek başına toparlanmaya çalışmak, seni yaralı, kanadı kırık, bir tarafı eksik bırakır. Ailen yaralarını sarsın, senin toparlanmana yardım etsin. Yanlış insanla bir hayata karar vermenin utancıdır belki sendeki, yanlış yaptım ama altından kalktım mesajı vermek istiyorsundur, en güçlü halinle karşılarına çıkmak istiyorsundur ama onlar senin en yakının, yanında olmalarından çekinmeNasil olacak bilmiyorum,saklayamam zaten cunku ayri yasiyoruz o ailesi ile. Toparlanmaya calisiyorum hakikaten evet zaman onemli ama beni bir gorsen,esnaf olayini biliyosun onlarla konusamadim bile (goruntuleri alirken) aglamaktan. Cok gucly olmaliyim,ailem bunu gormeli.evet madden gucluyum ama manen ailem beni aciz gormemeli.dayak yiyordum hep ama dimdik ayakta kalacagima inanmalilar. Gibi gibi dusunuyorum bakalim neler olacak
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
kızlar aslında geçen gün bir konu açtım bu değil tabiki boşanma sebebi. Dayak yiyorum tartışmalarımızda,
Şiddet varsa boşanmakta haklısın. .
Hem psikolojik,hem fiziksel şiddet var . .
Canım inan bana yanımda olacakları konusunda da çok tedirginim. Kesinlikle boşanmamı istemeyeceklerdir kesinlikle... Dayak olayını da düzeltmek için çareler arayacaklardır ama ben bu insanı artık istemiyorum hayatımda... Ben bu insan okuluna gelirim seni rezil ederim dediğini ilk aylarda babama anlatmıştım o gün. Buna bile çok tepki vermemişti ailem. Onu arayıp düzeltmeye çalışmışlardı. Bence ben ölsem daha iyi boşanmaya göre onlar içinBence yanlış düşünüyorsun, yine herşeyi kendi başına göğüslemeye çalışıyorsun, kendi başına toparlanmaya çalışıyorsun. Bırak ailen güçsüz halini görsün, onlar ailen, utanacağın, çekineceğin kişiler değiller. Bırak gücünü onların yanında, onların desteğiyle kazanabilesin. Tek başına toparlanmaya çalışmak, seni yaralı, kanadı kırık, bir tarafı eksik bırakır. Ailen yaralarını sarsın, senin toparlanmana yardım etsin. Yanlış insanla bir hayata karar vermenin utancıdır belki sendeki, yanlış yaptım ama altından kalktım mesajı vermek istiyorsundur, en güçlü halinle karşılarına çıkmak istiyorsundur ama onlar senin en yakının, yanında olmalarından çekinme
- 29 Ekim 2015
- 1.472
- 2.830
- 133
Peki, garip bir tutum ama dünyada herşey mümkün, şaşırmamak gerek. Bir evladım var, evladımın canından kıymetli birşey olabileceği fikri bile çok uzak bana ama yine o evlat yüzünden büyük konuşmak istemem. O halde önce kendini toparla, yine de ailene bir şekilde söylemen gerek, çünkü boşanma davası açtığında kocan olacak adam her yere sıçrayacaktır, pisliğini de sıçratacaktır, buna ailen de dahil. O sizinkilerle konuşmadan önce senden duysunlar ki hazmetsinler, sonradan o adamdan duyduklarında şok olmasınlar. Madem manevi destek yok, inançlıysan Allah'a sarıl, ya da manevi olarak neden kuvvet alabilirsen ona sarıl. Sen güçlü bir kadınsın, öyle olmalısın. Bu adamdan kurtulduğunda yepyeni bir başlangıç yapacaksın. Ve inşallah bir gün gelecek bu yaşadıklarını yanlızca buruk bir anı olarak hatırlayacaksın
- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
1 bucuk yıllık evliyim. Her tartışmamızda dayak yiyorum. Tartışma anında hem konuşayım diye kolumdan boynumdan tutuyor,konuşunca da kavgayı daha da ilerletip beni dövüyor. Her yerde,evde sokakta falan fılan
Ayyy devlet hayvanlarla evlenmeye ızın verıyormu ya ? Bı yetkıkıye gstermek lazım ben bu seyle evlendım de hemen nıkahını dusururler pardon bız bunu ınsan sanıp nıkah kıydık derler
- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- 333
Ben açtığı konuya göre yorum yaptım. Farkındaysan ikinci mesajı yazan benim. Diğer konusunu veya şiddet gördüğünü nerden bileyim. Tabiki dayak boşanmak için en öncelikli sebeplerden bir tanesi.Eşimden 1,5 yıldır şiddet görüyorum diyor, ne demek boşanmak bu kadar kolay mı? Asıl ben size soruyorum, insan canı bu kadar ucuz mu? Evlilik değerli bir kurumdur evet ama asla bir insanın canı kadar değerli değildir
Burda ironi yapmisyim aslinda herneyse yanlis anlasilacagimi dusunmemisimKötü deneyimi 16 yıl çekmek övünülecek birşey midir? Başka biri bu kadar çekmediği için eleştirilmeli mi, takdir mi edilmelidir? Ben şahsen yolun sonu görünüyorsa madem, o yoldan da güzel bir sonuç çıkmayacağı belliyse, zararın neresinden dönülse kardır diyenleri takdir ediyorum. Kendi kişisel yaşamlarına değer ve saygı gösterdikleri için. Bence bu kadar yılınızı heba ettiğiniz için kendinize haksızlık etmişsiniz
- 29 Ekim 2015
- 1.472
- 2.830
- 133
Arkadaş dayak yediğini sonradan parantez açıp konuya eklediğini söylemişti zaten, ben bilemem tabi başta mı yazdı, sonradan mı ekledi. Bu durumu bilerek yorum yazdınız sandımBen açtığı konuya göre yorum yaptım. Farkındaysan ikinci mesajı yazan benim. Diğer konusunu veya şiddet gördüğünü nerden bileyim. Tabiki dayak boşanmak için en öncelikli sebeplerden bir tanesi.
- 29 Ekim 2015
- 1.472
- 2.830
- 133
Yanlış anlamak değil de üzüldüm sizin için. 16 yıl çok uzun bir zaman. Mutsuzlukla geçirilmiş bu kadar uzun zaman size haksızlık değil mi?Burda ironi yapmisyim aslinda herneyse yanlis anlasilacagimi dusunmemisim
Ailemin arkamda olup olmayacagini bilmiyorum,hicbir seyden haberleri yok. Bir turlu soyleme cesaretine ulasamiyorum. Konusrsam onlarla insallah bir an once islemlere baslarimGünaydın.
Maddi durumunuz yerinde,aileniz arkanızda,adam da dövüyormuş. Neden boşanılmadığını anlayamayan tek ben mi anlamadım acep?
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
Aileniz dayak yemenize rağmen evli kalmanızı isteyeceklerse sığınma evine başvurun bence.Ailemin arkamda olup olmayacagini bilmiyorum,hicbir seyden haberleri yok. Bir turlu soyleme cesaretine ulasamiyorum. Konusrsam onlarla insallah bir an once islemlere baslarim
Vicdansızların arasında kalmışsınız arkadaşım, aileniz de eşiniz de hayırsızmış maalesef.
Siz hiç kimseye bakmayın, kurtarın kendinizi bir an önce...