- 19 Şubat 2018
- 510
- 391
- 103
- 32
Aslında başta çokta hoşlarına gidiyor. O özgüvenli ayakları üstünde duran her bakımdan hoş kadına aşık oluyolar. Ama evin içine girdikten sonra aman ben konusuyum o sussun ben vuruyum o dursun kafasına geçiyorlar. Neden çünkü o şekilde görmüşler o şekilde yetistirilmisler anneleri hiç bir zaman teşekkür etmeyi özür dilemeyi ögretememis ki. En iyisi bosverelim anasının avutanadıgını babasının büyütemedigini biz adam edemeyiz değil mi?Erkekler kendisine güveni olan kadınları nedense hazmedemiyorlar. Halbuki dediğiniz gibi memnun olmaları gerekir böyle bir kadın ile evliyim diye. Yani biz olsak öyle yapıyoruz. Erkek beyni nasıl işliyor bilemiyorum.
Aile de önemli evet şu yönden , mesela benim eski eşimin ailesinde, annesi çok sessiz, hiçbir şeye sesini çıkarmayan, ezilmiş bir kadın, babası baskın, ne isterse o olur, ne derse o olur, annesine ne derse desin, kadın sesini çıkarmaz. Her ne kadar eşimle konuştuğumuzda , evet babam yanlış yapıyor diyordu ama o aile4de büyümüş, karı koca kavramını o şekilde görmüş hep. Onun bana babası gibi bir davranışı olamadı ama benim ona karşı sesimi çıkarmam, kendi fikrimi söylemem, kendi isteklerimi söylemem, yaptırmam ona ters gelmiş herhalde, her ne kadar evlilik içinde pek sesini çıkarmasa da, ayrılık aşamasında benim kendimi prenses sandığımı söyledi. Halbuki öyle bir şey sandığım yok, fikrini söyleyen, baş kaldıran, laf söylendiğinde cevabını veren biri olduğum için.Aslında başta çokta hoşlarına gidiyor. O özgüvenli ayakları üstünde duran her bakımdan hoş kadına aşık oluyolar. Ama evin içine girdikten sonra aman ben konusuyum o sussun ben vuruyum o dursun kafasına geçiyorlar. Neden çünkü o şekilde görmüşler o şekilde yetistirilmisler anneleri hiç bir zaman teşekkür etmeyi özür dilemeyi ögretememis ki. En iyisi bosverelim anasının avutanadıgını babasının büyütemedigini biz adam edemeyiz değil mi?
Aslında başta çokta hoşlarına gidiyor. O özgüvenli ayakları üstünde duran her bakımdan hoş kadına aşık oluyolar. Ama evin içine girdikten sonra aman ben konusuyum o sussun ben vuruyum o dursun kafasına geçiyorlar. Neden çünkü o şekilde görmüşler o şekilde yetistirilmisler anneleri hiç bir zaman teşekkür etmeyi özür dilemeyi ögretememis ki. En iyisi bosverelim anasının avutanadıgını babasının büyütemedigini biz adam edemeyiz değil mi?
Aile de önemli evet şu yönden , mesela benim eski eşimin ailesinde, annesi çok sessiz, hiçbir şeye sesini çıkarmayan, ezilmiş bir kadın, babası baskın, ne isterse o olur, ne derse o olur, annesine ne derse desin, kadın sesini çıkarmaz. Her ne kadar eşimle konuştuğumuzda , evet babam yanlış yapıyor diyordu ama o aile4de büyümüş, karı koca kavramını o şekilde görmüş hep. Onun bana babası gibi bir davranışı olamadı ama benim ona karşı sesimi çıkarmam, kendi fikrimi söylemem, kendi isteklerimi söylemem, yaptırmam ona ters gelmiş herhalde, her ne kadar evlilik içinde pek sesini çıkarmasa da, ayrılık aşamasında benim kendimi prenses sandığımı söyledi. Halbuki öyle bir şey sandığım yok, fikrini söyleyen, baş kaldıran, laf söylendiğinde cevabını veren biri olduğum için.
Bir de biz alkol sorunu yüzünden boşandık, en büyük sorun alkoldü benim için tabi, ona sorarsan, o normalmiş, anormal olan benmişim :) İçmediği zaman, çok sessiz , sakin, herşeye tamam canım olur canım diyen biri, içince , ki bu içme haftanın 5 günü, aslan kesiliyordu, onun pek sevmediği bir yemeği yapınca bile, ben bu evin reisim diye masaya fln vuruyordu. O içtiği alkol ona özgüven veriyordu biraz. İki farklı karakterle yaşadım 6 ay:)Ya gerçekten gülüyorum şuan neden onlarla eşit olduğumuzu dile getirince prenses oluyoruz. Sanki ekstra bisi istiyoruz onlardan fazla? O kadar eksik o kadar yoklukta büyümüşlerki doğal olanı istemeyi prenseslik sanıyorlar.
Benimde hatalarım olmuştur tabi ki insanız en nihayetinde. Ama benim hatalarım evliliğinizi bitirecek türden olmadı hiç bı zaman. Ne yalan söyledim ne sürekli borç çıkardım ne de her zorlukta kaçıp gittim. Özeleştiri yapabilecek yastayiz tabi ki. Ama benim kararım zaten net sadece içinde bulunduğum durumdan dolayı üzgünüm konuyu da bu yüzden açtım. Ne olursa olsun siddetin hiç bir türlüsünün açıklaması olmadığına hemfikirizyani evet burada anlattığınız kadarı ile eşiniz ciddi sorunlu gözüküyor ama yinede ben bir tartışma varsa tek taraflı olduğunu düşünmüyorum.
her zaman burada yazılanlara göre yorum yapılıyor. o yüzden buraya konu açanlar da hep kendilerini haklı görüyor.
diceksiniz ki yalan söyleyen döven adamın ne haklılığı olabilir?
ama zaten buraya gelip konu açıp soracak kararsızlığınız olmaması gerekirdi o zaman.
yani kendisini döven yalan söyleyen buraya yazdıklarınızı yapan birine karşı hala kararsızlık yaşıyorsanız belki acabalarınız vardır diye düşünüyorum.
pişman olmamak için içinizdeki acabalarla yüzleşin derim
Şaka gibi. Alsınlar oğullarını bir taraflarına töbe töbeGenelde erkek ailesi bosanma zamani mutlu oluyor gelini sevmedikleri icin
Oglumzu kaybetmistik geri kazandik diye bakıyorlar hic sesleri cikmaz
yazmak istediğim şeyleri başkasının yazdığını görünce alkışlamak istiyorumAdam size siddet uyguluyor, niye adım atıyorsun bacım. Demek ki evlilikten önce gerçek yüzünü görememişsiniz veya o çok iyi saklamis. Şükret ki çocuk yok.
Şuan bende boşanma aşamasındayım. Gelgitlerinizi anlıyorum. Annemlerin evindeyim ve yemek yaparken agladım suan evimde ramazan telaşını yasamak isterdim diye olmadı. Bugun akıttığımız gözyaslarımız insallah yarınlarımıza serinlik olur. Kimse evliliği bitsin istemez ama bir evlilikte yalan varsa, seni gözden çıkarmışsa ne yazık ki olacagı yok. (Aynı seyler ve daha fazlasını yaşadım) 7 aylık evliyim. Göreceğimiz varmış.Arkadaşlar merhaba. Düşünce ve desteklerinize ihtiyaç duydugumdan hemen konuya giriyorum. 9 aylık evliyim eşimle çok severek evlendik. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama baştan beri problemli bir evliliğim var. Daha bı kaç aylık evliyken eşimin her konuda söylediği yalanlarla, sürekli ismi bile belli olmayan borçlarıyla, her tartışmanın sonunda evden uzun süreli çekip ailesine gitmeleriyle karşı karşıya kaldım. İş en son psikolojik ve fiziksel şiddete döküldü. İtiş kakışlar en son tokat atmaya kadar geldi. Ne ara bu duruma geldik ne ara bu kadar tükettik onu da bilmiyorum. Evin içindeki her şeyden ailesinin haberi var. Her tartışmanın sonunda hem kendi ailesine hem de benimkine haber veriyor ve geldiklerinde ben yapamıyorum bitirmek istiyorum diyor. Bir süre sonra eve büyük bir pişmanlıkla dönüyor ama her seferinde aynı şeyler tekrarlanıyor. En son doğum günümde yine ayrıydık ve ben aileme artık bugünde gelmezse bu işi bitireceğim söyledim. Ailemde benim çabamı aylardır görüp kendileride bı o kadar çabaladıkları için kararıma saygı duydular. Annem bu kararımı kayınvalideme akşama doğru söylemiş bu yüzden eşim çok sinirli bı şekilde çıkıp geldi ama doğum günüm için değil sırf kavga gürültü için ve o gün iyice ipler koptu. Bende gerekeni yapmaya karar verdigimi uzaklaştırma ve boşanma davası için uğraştığını ilettim ona. Bu arada bir aydır ayrıyız. Bunun üzerine eve bir mektup bırakmış hatalarına pismanlıklarına sevgisine dair şeyler yazmış ama tam bir veda mektubu şeklinde yani düzelmeye dair tek bir içerik yok. Ben gidip mektubu gördüğüm günde onun doğum günüydü mektubun karşılığında bir mesaj attım ilerde acaba dememek adına ve bu bı adım niteliğindeydi ama o yine gelmedi. Anlayamıyorum bir insan sevdiğini söylerken nasıl bu kadar çabasız olur. Ailesininde bir aydır sesleri yok ve benim en kızdığım noktaların başında geliyor bu. Ya ciddiye alınmıyorum ya da durumu kabullenmisler. Pazartesi dava açılıyor yani onlarında önümüzdeki hafta haberleri olacak. Ben sevmediğim için değil bana bundan başka bir çare bırakılmadığı için bu belirsizliklerle daha fazla yasayamadıgım için ve elimden gelen her şeyi yaptığım her yolu denedigim icin bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ama ilk durusma en az 6 ay sonra olabilirmiş. İnsan bu kadar yaşanan şeye rağmen bı çaba görmek istiyor belki de görmemek ve bu şekilde bitmesi daha hayırlıdır dualarınıza ihtiyacım var..
Emin ol sevgi değil bu. Hayallerin yarım kalışı. Aynı durumdayım. Ama dönsem daha ağırını yaşayacağım biliyorum. Olmayacak bir isin neresinden dönersen kâr.Koşacak olmaktan değil de insan bu kadar kolay vazgeçilebilir olmayı yediremiyor belki de. Bunlara rağmen seviyor oluşum da evet belki de benim hatam.
İnşallahŞuan bende boşanma aşamasındayım. Gelgitlerinizi anlıyorum. Annemlerin evindeyim ve yemek yaparken agladım suan evimde ramazan telaşını yasamak isterdim diye olmadı. Bugun akıttığımız gözyaslarımız insallah yarınlarımıza serinlik olur. Kimse evliliği bitsin istemez ama bir evlilikte yalan varsa, seni gözden çıkarmışsa ne yazık ki olacagı yok. (Aynı seyler ve daha fazlasını yaşadım) 7 aylık evliyim. Göreceğimiz varmış.
Bizde ihanet de var. Bugun kriz gecirdim dayanamdim aradim agladim degdi mi diye. Değmedi diyor. Dön diyor ama birdaha asla ona o gözle bakamam. Gözü benden cıkmış artık. Allah yolunu açık etsin dedim.İnşallahBende öyleydim bugün şu mübarek ramazan gününü evimizde huzurla geçirmek vardı diyerek. Bizimkinin çeyreği kadar onlarda düsünselerdi belki de daha farklı olucaktı
Keşke yürüyemeyecekleri yola baştan hiç çıkmasalardı. Elin gül gibi kızlarının başlarını yakmaktan başka bişey yaptıkları yok malesef kiEmin ol sevgi değil bu. Hayallerin yarım kalışı. Aynı durumdayım. Ama dönsem daha ağırını yaşayacağım biliyorum. Olmayacak bir isin neresinden dönersen kâr.
Ah ki ne ah. 7 aylık eve gelmek ne kadar acı. Ne diyim Allah kimsenin yanına bırakmaz. Benimki de evlilik ne bilemedi. İddaa, sahte instagram hesabı, kredi cekmis haberim olmadan. Sacma sapan davranışlar ya.Keşke yürüyemeyecekleri yola baştan hiç çıkmasalardı. Elin gül gibi kızlarının başlarını yakmaktan başka bişey yaptıkları yok malesef ki
Nasıl farkettiniz peki? Ben anlamıyorum madem bir insana baglanamayaksın neden evlendin ki yok ben bu sorunun cevabını bulamıyorum. 7 aylık evliliğikten bahsediyoruz hem kendi hayatını hem sizinkini mahvetmis. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim bı kanıtım yok ama hep o acabanın içindeyim çünkü bu vazgeçisin bı sebebi olmalıBizde ihanet de var. Bugun kriz gecirdim dayanamdim aradim agladim degdi mi diye. Değmedi diyor. Dön diyor ama birdaha asla ona o gözle bakamam. Gözü benden cıkmış artık. Allah yolunu açık etsin dedim.
Instagram sifresini tahmin ettim deneye deneye buldum ama o bilmiyordu bildigimi. Arada bakıyordum 1 ay önce yakaladim konusmalarini. 10 dk icinde sildi. Ama ben hemen ekran resimlerini aldim konusmalarinin. Heralde biseyler yasanmış bitmis ama benim ki son kez konusalim diye yalvarıyordu :) son kez resim gönder falan yazmıştı. O an dünyam başıma yıkıldı. Eşyalarımı toplayıp çıktım.Nasıl farkettiniz peki? Ben anlamıyorum madem bir insana baglanamayaksın neden evlendin ki yok ben bu sorunun cevabını bulamıyorum. 7 aylık evliliğikten bahsediyoruz hem kendi hayatını hem sizinkini mahvetmis. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim bı kanıtım yok ama hep o acabanın içindeyim çünkü bu vazgeçisin bı sebebi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?