Evlilik bu kadar zor olmamalıydı

Ah ki ne ah. 7 aylık eve gelmek ne kadar acı. Ne diyim Allah kimsenin yanına bırakmaz. Benimki de evlilik ne bilemedi. İddaa, sahte instagram hesabı, kredi cekmis haberim olmadan. Sacma sapan davranışlar ya.
Bu kadar benzeyebilir yaşananlar ancak. Ne iddiası ne kredi kartları ne arkadaşına çektirdiği krediler hiç sonu gelmedi ne yapmıs desen hiç bı akıllı mantıklı cevabı yok bu kadar mı evlilik bilinci olmaz bu insanlarda keşke hiç tanımasaydık

Olacağı varmış. Bana bunları yaşatan 4 senelik sevgilimdi. Bugünlerin hayalini kurduk yıllarca. Ama o daha 7 aylıkken baska kadına gitti.

Bu durumdan ailesinin haberi var mı tutumları nasıl merak ettim doğrusu dava vs açıldı mı

Ailesi sen ittin paşamızı dışarıya modundalar :) iddaa dan dolayı cok ustune gitmisim evlilikten sogutmusum paşalarını :) 1 yıl dolmadan bosanamıyormusuz. Eylülde açılcak davamız
Ne diyim onlarında vardır kızları kendi başlarına da geldiğinde aaa sen ittin kızım diyebilirler umarım. Onlar zaten evliliğe hiç ısınamamıslardı dolayısıyla sogumaları da mümkün değil. Elinizde kanıtta varmış sizin için güzel bi dava olur. İnşallah bundan sonraki hayatınızda değer bilen insanlar olur yanınızda

Aminn cümlemizin insallah

Merhaba;
Çok kısa sürede nerelere gelmis evlilik balık baştan kokar hesabı yol yakınken ayrılmak en güzeli çünkü evlilikte taşlar yerinden oynadı mı bir daha oturmuyor.kimse için bu hayatta degmiyor o kendini düzeltmek için çaba harcamiyorsa sen hiç adım atma çünkü sonrasında yorulan artık geriye kendine bile hayrı olmayan bir insan oluyorsun herkes dünyaya bir kere gelecek neden sadece çaba harcayan taraf biz oluyoruz.ben de 12 yıllık evliligimi bitirme noktasindayım artık yoruldum çünkü

Eşiniz gelişmemiş karakterde biri, sürekli dikkat çekmeye, seyirciye oynamaya, yalan söylemeye alışmış, sadece o anki durumdan kurtulmak için istediğiniz yalanı söyleyecek biri. Ailesi sizce ürettikleri insanın kalitesini bilmiyor mu? Adama hayır demeden büyütmüşler, sorun burda zaten. Çok şükür ki akıllı birisiniz ve erkenden yollayabilirsiniz. Avukat tutun, sözleşme yapar ayrılırsınız. Ama bir daha şans verme durumunda daha sa yıpranırsınız. Güvenmeyin, önünüze bakın, böyle insanlar geçmişte kalmalı.

Kurtuluyorsunuz bence sevinin

Evet büyümedigini benle beraber çevremdeki herkes söylüyor. Burnu düşse eğilip almaz tek derdi kuyruğu hep dik tutmak. Anlayamadıgım şey şu eve bıraktığı mektupda çok hatalı çok üzgün hala çok sevdiğini belirttiği halde neden buna karşılık verdiğimde dahi adım atamıyor merak ediyorum. Yıl olmuş bilmem kaç sanki asla kavuşamayan sevgili edasında adam. Yani şu çelişkili davranışları insanında dengesini bozuyor

Gerçekten böyle hissettiği için değil de, sırf “ en duygulu benim, en haklı benim” diye yazmıştır. Siz eğer adım atarsanız, özür dilediğini düşündüğünüz konularda yine size döner ve ağzına geleni sayar ve sizi suçlar, kabul etmez. Ailesini ve sizin aileyi her şeyin içine katan kişi için tek diyebileceğim şey, ayrıldığınızda gidin sadaka verin. Kurtulduğunuz için Allah’a şükür edin. Sevdiği kuluymuşsunuz. Hırs yapmış ve sizi öyle elde etmiş. Gereksiz biri. Sürekli dram yaşatmak, yaşamak peşinde. Sağlıklı biri değil, terapi vs alsa da yardımcı olacağını sanmıyorum. Dediklerine güvenmeyin. Bundan sonra avukatınız muhatap olsun. Arada çok saçma sapan hareketler yapar, arar, yalvarabilir ama hemen döner, yüzeysel insanlar, ailesi ve onunla sizden kimse konuşmasın. Avukat’a yönlendirin, o arayıp görüşsün, konuşsun. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.

Tamamen manipülatif insanlar. Sizi her yönden maddi manevi kullanmak amaçları. Duygusal yaklaşmıyorlar ama duygusal davranmayı, sözde insan gibi davranmayı öğreniyorlar. Aslında be güzel doğru tespit yapmışsınız. Avcı av durumu. İnternetten manipülatif insanlarla nasıl baş edilir diye yazın, konuları okuyun.

Bir aydır ailesiyle de hiç bir iletisimimiz yok zaten. Avukat bu hafta içi acacagını söyledi davayı. Geçen haftalarda uzaklaştırma kararı aldırdıgımda da saçma sapan bı mesaj atmıştı mektuba yazdıklarıyla alakası olmayan tabi cevap bile vermedim. Bakalım muhtemelen aynı şeyi davayı öğrenince de yapıcak da artık bı önemi yok bir aydır hem kendinin hem ailesinin akılları neredeydi ben işin bu raddeye geleceğini söylemiştim hafife almaya devam etsinler bakalim

Onlar için siz sadece oğullarına kanmış, saf biriydiniz. Değeriniz zaten olsa, böyle salak bir oğulları onları tartışmada çağırdığında, saçmalama, büyü artık der ve karışmazlardı. Size dayak attığında bile bir şeyler değişmemiş. Siz tazminat, düğün takı ve altınları istediğinizde sizi hemen kafalamaya çalışıp, kabul etmezseniz çirkefleşebilirler. Ne aileniz ne siz muhatap olmayın, şiddet uygulayan iğrenç oğullarını alsınlar, sizden uzak olsunlar.

Altınlarınız nerde peki harcandı mı? Bunları biraz yaşayan biri olarak , işin içine maddiyat girince asıl yüzler ortaya çıkacak.

Çabalamışsın,son kez adım atmışsın..kendince mücadele vermişsin.. sana el kaldıran ve yalan söyleyen biri için üstelik.. ona değmez.. sen daha değerlisin bu hayatı daha güzel yaşamayı hakediyosun. Ailesine sığınan bir tipten ne beklenir kocaman adam.. bırak gitsin.. yeniden başlasan eskiye dönmesi 2 ay.. barışmakta istememiş. Bir çabası olsa düşün derdim ama bu durumda yoluna bak

Altınlarınız nerde peki harcandı mı? Bunları biraz yaşayan biri olarak , işin içine maddiyat girince asıl yüzler ortaya çıkacak.
Takılarım bende ama bozdurulan altınları da talep edeceğiz mahkeme onları kadına veriyor bilirsiniz

Sizi gerçekten sevmiştir belki. Ama anneyle eş arasında dwnge kuramamış belki. Ne gerek var herşeyi kendi ailesinin bilmesine. Karakteri tam oturmamış.. Yoksa kimseden çekinmezdi sizinle devam ederdi. Gururu herşeyin önübe geçmiş demek ki. Aile de suçlu. Yanlarına gittipibde evibe göndereceklerdi. Bir de ailesi belki bu durumda dava açmayacağızı düşünüyor olabilirler. İşin ciddiyetinin farkında değillerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…