Bu kadar benzeyebilir yaşananlar ancak. Ne iddiası ne kredi kartları ne arkadaşına çektirdiği krediler hiç sonu gelmedi ne yapmıs desen hiç bı akıllı mantıklı cevabı yok bu kadar mı evlilik bilinci olmaz bu insanlarda keşke hiç tanımasaydıkAh ki ne ah. 7 aylık eve gelmek ne kadar acı. Ne diyim Allah kimsenin yanına bırakmaz. Benimki de evlilik ne bilemedi. İddaa, sahte instagram hesabı, kredi cekmis haberim olmadan. Sacma sapan davranışlar ya.
Olacağı varmış. Bana bunları yaşatan 4 senelik sevgilimdi. Bugünlerin hayalini kurduk yıllarca. Ama o daha 7 aylıkken baska kadına gitti.Bu kadar benzeyebilir yaşananlar ancak. Ne iddiası ne kredi kartları ne arkadaşına çektirdiği krediler hiç sonu gelmedi ne yapmıs desen hiç bı akıllı mantıklı cevabı yok bu kadar mı evlilik bilinci olmaz bu insanlarda keşke hiç tanımasaydık
Ailesi sen ittin paşamızı dışarıya modundalar :) iddaa dan dolayı cok ustune gitmisim evlilikten sogutmusum paşalarını :) 1 yıl dolmadan bosanamıyormusuz. Eylülde açılcak davamızBu durumdan ailesinin haberi var mı tutumları nasıl merak ettim doğrusu dava vs açıldı mı
Ne diyim onlarında vardır kızları kendi başlarına da geldiğinde aaa sen ittin kızım diyebilirler umarım. Onlar zaten evliliğe hiç ısınamamıslardı dolayısıyla sogumaları da mümkün değil. Elinizde kanıtta varmış sizin için güzel bi dava olur. İnşallah bundan sonraki hayatınızda değer bilen insanlar olur yanınızdaAilesi sen ittin paşamızı dışarıya modundalar :) iddaa dan dolayı cok ustune gitmisim evlilikten sogutmusum paşalarını :) 1 yıl dolmadan bosanamıyormusuz. Eylülde açılcak davamız
Aminn cümlemizin insallahNe diyim onlarında vardır kızları kendi başlarına da geldiğinde aaa sen ittin kızım diyebilirler umarım. Onlar zaten evliliğe hiç ısınamamıslardı dolayısıyla sogumaları da mümkün değil. Elinizde kanıtta varmış sizin için güzel bi dava olur. İnşallah bundan sonraki hayatınızda değer bilen insanlar olur yanınızda
Merhaba;Arkadaşlar merhaba. Düşünce ve desteklerinize ihtiyaç duydugumdan hemen konuya giriyorum. 9 aylık evliyim eşimle çok severek evlendik. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama baştan beri problemli bir evliliğim var. Daha bı kaç aylık evliyken eşimin her konuda söylediği yalanlarla, sürekli ismi bile belli olmayan borçlarıyla, her tartışmanın sonunda evden uzun süreli çekip ailesine gitmeleriyle karşı karşıya kaldım. İş en son psikolojik ve fiziksel şiddete döküldü. İtiş kakışlar en son tokat atmaya kadar geldi. Ne ara bu duruma geldik ne ara bu kadar tükettik onu da bilmiyorum. Evin içindeki her şeyden ailesinin haberi var. Her tartışmanın sonunda hem kendi ailesine hem de benimkine haber veriyor ve geldiklerinde ben yapamıyorum bitirmek istiyorum diyor. Bir süre sonra eve büyük bir pişmanlıkla dönüyor ama her seferinde aynı şeyler tekrarlanıyor. En son doğum günümde yine ayrıydık ve ben aileme artık bugünde gelmezse bu işi bitireceğim söyledim. Ailemde benim çabamı aylardır görüp kendileride bı o kadar çabaladıkları için kararıma saygı duydular. Annem bu kararımı kayınvalideme akşama doğru söylemiş bu yüzden eşim çok sinirli bı şekilde çıkıp geldi ama doğum günüm için değil sırf kavga gürültü için ve o gün iyice ipler koptu. Bende gerekeni yapmaya karar verdigimi uzaklaştırma ve boşanma davası için uğraştığını ilettim ona. Bu arada bir aydır ayrıyız. Bunun üzerine eve bir mektup bırakmış hatalarına pismanlıklarına sevgisine dair şeyler yazmış ama tam bir veda mektubu şeklinde yani düzelmeye dair tek bir içerik yok. Ben gidip mektubu gördüğüm günde onun doğum günüydü mektubun karşılığında bir mesaj attım ilerde acaba dememek adına ve bu bı adım niteliğindeydi ama o yine gelmedi. Anlayamıyorum bir insan sevdiğini söylerken nasıl bu kadar çabasız olur. Ailesininde bir aydır sesleri yok ve benim en kızdığım noktaların başında geliyor bu. Ya ciddiye alınmıyorum ya da durumu kabullenmisler. Pazartesi dava açılıyor yani onlarında önümüzdeki hafta haberleri olacak. Ben sevmediğim için değil bana bundan başka bir çare bırakılmadığı için bu belirsizliklerle daha fazla yasayamadıgım için ve elimden gelen her şeyi yaptığım her yolu denedigim icin bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ama ilk durusma en az 6 ay sonra olabilirmiş. İnsan bu kadar yaşanan şeye rağmen bı çaba görmek istiyor belki de görmemek ve bu şekilde bitmesi daha hayırlıdır dualarınıza ihtiyacım var..
Kurtuluyorsunuz bence sevininArkadaşlar merhaba. Düşünce ve desteklerinize ihtiyaç duydugumdan hemen konuya giriyorum. 9 aylık evliyim eşimle çok severek evlendik. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama baştan beri problemli bir evliliğim var. Daha bı kaç aylık evliyken eşimin her konuda söylediği yalanlarla, sürekli ismi bile belli olmayan borçlarıyla, her tartışmanın sonunda evden uzun süreli çekip ailesine gitmeleriyle karşı karşıya kaldım. İş en son psikolojik ve fiziksel şiddete döküldü. İtiş kakışlar en son tokat atmaya kadar geldi. Ne ara bu duruma geldik ne ara bu kadar tükettik onu da bilmiyorum. Evin içindeki her şeyden ailesinin haberi var. Her tartışmanın sonunda hem kendi ailesine hem de benimkine haber veriyor ve geldiklerinde ben yapamıyorum bitirmek istiyorum diyor. Bir süre sonra eve büyük bir pişmanlıkla dönüyor ama her seferinde aynı şeyler tekrarlanıyor. En son doğum günümde yine ayrıydık ve ben aileme artık bugünde gelmezse bu işi bitireceğim söyledim. Ailemde benim çabamı aylardır görüp kendileride bı o kadar çabaladıkları için kararıma saygı duydular. Annem bu kararımı kayınvalideme akşama doğru söylemiş bu yüzden eşim çok sinirli bı şekilde çıkıp geldi ama doğum günüm için değil sırf kavga gürültü için ve o gün iyice ipler koptu. Bende gerekeni yapmaya karar verdigimi uzaklaştırma ve boşanma davası için uğraştığını ilettim ona. Bu arada bir aydır ayrıyız. Bunun üzerine eve bir mektup bırakmış hatalarına pismanlıklarına sevgisine dair şeyler yazmış ama tam bir veda mektubu şeklinde yani düzelmeye dair tek bir içerik yok. Ben gidip mektubu gördüğüm günde onun doğum günüydü mektubun karşılığında bir mesaj attım ilerde acaba dememek adına ve bu bı adım niteliğindeydi ama o yine gelmedi. Anlayamıyorum bir insan sevdiğini söylerken nasıl bu kadar çabasız olur. Ailesininde bir aydır sesleri yok ve benim en kızdığım noktaların başında geliyor bu. Ya ciddiye alınmıyorum ya da durumu kabullenmisler. Pazartesi dava açılıyor yani onlarında önümüzdeki hafta haberleri olacak. Ben sevmediğim için değil bana bundan başka bir çare bırakılmadığı için bu belirsizliklerle daha fazla yasayamadıgım için ve elimden gelen her şeyi yaptığım her yolu denedigim icin bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ama ilk durusma en az 6 ay sonra olabilirmiş. İnsan bu kadar yaşanan şeye rağmen bı çaba görmek istiyor belki de görmemek ve bu şekilde bitmesi daha hayırlıdır dualarınıza ihtiyacım var..
Evet büyümedigini benle beraber çevremdeki herkes söylüyor. Burnu düşse eğilip almaz tek derdi kuyruğu hep dik tutmak. Anlayamadıgım şey şu eve bıraktığı mektupda çok hatalı çok üzgün hala çok sevdiğini belirttiği halde neden buna karşılık verdiğimde dahi adım atamıyor merak ediyorum. Yıl olmuş bilmem kaç sanki asla kavuşamayan sevgili edasında adam. Yani şu çelişkili davranışları insanında dengesini bozuyorEşiniz gelişmemiş karakterde biri, sürekli dikkat çekmeye, seyirciye oynamaya, yalan söylemeye alışmış, sadece o anki durumdan kurtulmak için istediğiniz yalanı söyleyecek biri. Ailesi sizce ürettikleri insanın kalitesini bilmiyor mu? Adama hayır demeden büyütmüşler, sorun burda zaten. Çok şükür ki akıllı birisiniz ve erkenden yollayabilirsiniz. Avukat tutun, sözleşme yapar ayrılırsınız. Ama bir daha şans verme durumunda daha sa yıpranırsınız. Güvenmeyin, önünüze bakın, böyle insanlar geçmişte kalmalı.
Gerçekten böyle hissettiği için değil de, sırf “ en duygulu benim, en haklı benim” diye yazmıştır. Siz eğer adım atarsanız, özür dilediğini düşündüğünüz konularda yine size döner ve ağzına geleni sayar ve sizi suçlar, kabul etmez. Ailesini ve sizin aileyi her şeyin içine katan kişi için tek diyebileceğim şey, ayrıldığınızda gidin sadaka verin. Kurtulduğunuz için Allah’a şükür edin. Sevdiği kuluymuşsunuz. Hırs yapmış ve sizi öyle elde etmiş. Gereksiz biri. Sürekli dram yaşatmak, yaşamak peşinde. Sağlıklı biri değil, terapi vs alsa da yardımcı olacağını sanmıyorum. Dediklerine güvenmeyin. Bundan sonra avukatınız muhatap olsun. Arada çok saçma sapan hareketler yapar, arar, yalvarabilir ama hemen döner, yüzeysel insanlar, ailesi ve onunla sizden kimse konuşmasın. Avukat’a yönlendirin, o arayıp görüşsün, konuşsun. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.Evet büyümedigini benle beraber çevremdeki herkes söylüyor. Burnu düşse eğilip almaz tek derdi kuyruğu hep dik tutmak. Anlayamadıgım şey şu eve bıraktığı mektupda çok hatalı çok üzgün hala çok sevdiğini belirttiği halde neden buna karşılık verdiğimde dahi adım atamıyor merak ediyorum. Yıl olmuş bilmem kaç sanki asla kavuşamayan sevgili edasında adam. Yani şu çelişkili davranışları insanında dengesini bozuyor
Tamamen manipülatif insanlar. Sizi her yönden maddi manevi kullanmak amaçları. Duygusal yaklaşmıyorlar ama duygusal davranmayı, sözde insan gibi davranmayı öğreniyorlar. Aslında be güzel doğru tespit yapmışsınız. Avcı av durumu. İnternetten manipülatif insanlarla nasıl baş edilir diye yazın, konuları okuyun.Aslında başta çokta hoşlarına gidiyor. O özgüvenli ayakları üstünde duran her bakımdan hoş kadına aşık oluyolar. Ama evin içine girdikten sonra aman ben konusuyum o sussun ben vuruyum o dursun kafasına geçiyorlar. Neden çünkü o şekilde görmüşler o şekilde yetistirilmisler anneleri hiç bir zaman teşekkür etmeyi özür dilemeyi ögretememis ki. En iyisi bosverelim anasının avutanadıgını babasının büyütemedigini biz adam edemeyiz değil mi?
Onlar için siz sadece oğullarına kanmış, saf biriydiniz. Değeriniz zaten olsa, böyle salak bir oğulları onları tartışmada çağırdığında, saçmalama, büyü artık der ve karışmazlardı. Size dayak attığında bile bir şeyler değişmemiş. Siz tazminat, düğün takı ve altınları istediğinizde sizi hemen kafalamaya çalışıp, kabul etmezseniz çirkefleşebilirler. Ne aileniz ne siz muhatap olmayın, şiddet uygulayan iğrenç oğullarını alsınlar, sizden uzak olsunlar.Bir aydır ailesiyle de hiç bir iletisimimiz yok zaten. Avukat bu hafta içi acacagını söyledi davayı. Geçen haftalarda uzaklaştırma kararı aldırdıgımda da saçma sapan bı mesaj atmıştı mektuba yazdıklarıyla alakası olmayan tabi cevap bile vermedim. Bakalım muhtemelen aynı şeyi davayı öğrenince de yapıcak da artık bı önemi yok bir aydır hem kendinin hem ailesinin akılları neredeydi ben işin bu raddeye geleceğini söylemiştim hafife almaya devam etsinler bakalim
Çabalamışsın,son kez adım atmışsın..kendince mücadele vermişsin.. sana el kaldıran ve yalan söyleyen biri için üstelik.. ona değmez.. sen daha değerlisin bu hayatı daha güzel yaşamayı hakediyosun. Ailesine sığınan bir tipten ne beklenir kocaman adam.. bırak gitsin.. yeniden başlasan eskiye dönmesi 2 ay.. barışmakta istememiş. Bir çabası olsa düşün derdim ama bu durumda yoluna bakArkadaşlar merhaba. Düşünce ve desteklerinize ihtiyaç duydugumdan hemen konuya giriyorum. 9 aylık evliyim eşimle çok severek evlendik. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama baştan beri problemli bir evliliğim var. Daha bı kaç aylık evliyken eşimin her konuda söylediği yalanlarla, sürekli ismi bile belli olmayan borçlarıyla, her tartışmanın sonunda evden uzun süreli çekip ailesine gitmeleriyle karşı karşıya kaldım. İş en son psikolojik ve fiziksel şiddete döküldü. İtiş kakışlar en son tokat atmaya kadar geldi. Ne ara bu duruma geldik ne ara bu kadar tükettik onu da bilmiyorum. Evin içindeki her şeyden ailesinin haberi var. Her tartışmanın sonunda hem kendi ailesine hem de benimkine haber veriyor ve geldiklerinde ben yapamıyorum bitirmek istiyorum diyor. Bir süre sonra eve büyük bir pişmanlıkla dönüyor ama her seferinde aynı şeyler tekrarlanıyor. En son doğum günümde yine ayrıydık ve ben aileme artık bugünde gelmezse bu işi bitireceğim söyledim. Ailemde benim çabamı aylardır görüp kendileride bı o kadar çabaladıkları için kararıma saygı duydular. Annem bu kararımı kayınvalideme akşama doğru söylemiş bu yüzden eşim çok sinirli bı şekilde çıkıp geldi ama doğum günüm için değil sırf kavga gürültü için ve o gün iyice ipler koptu. Bende gerekeni yapmaya karar verdigimi uzaklaştırma ve boşanma davası için uğraştığını ilettim ona. Bu arada bir aydır ayrıyız. Bunun üzerine eve bir mektup bırakmış hatalarına pismanlıklarına sevgisine dair şeyler yazmış ama tam bir veda mektubu şeklinde yani düzelmeye dair tek bir içerik yok. Ben gidip mektubu gördüğüm günde onun doğum günüydü mektubun karşılığında bir mesaj attım ilerde acaba dememek adına ve bu bı adım niteliğindeydi ama o yine gelmedi. Anlayamıyorum bir insan sevdiğini söylerken nasıl bu kadar çabasız olur. Ailesininde bir aydır sesleri yok ve benim en kızdığım noktaların başında geliyor bu. Ya ciddiye alınmıyorum ya da durumu kabullenmisler. Pazartesi dava açılıyor yani onlarında önümüzdeki hafta haberleri olacak. Ben sevmediğim için değil bana bundan başka bir çare bırakılmadığı için bu belirsizliklerle daha fazla yasayamadıgım için ve elimden gelen her şeyi yaptığım her yolu denedigim icin bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ama ilk durusma en az 6 ay sonra olabilirmiş. İnsan bu kadar yaşanan şeye rağmen bı çaba görmek istiyor belki de görmemek ve bu şekilde bitmesi daha hayırlıdır dualarınıza ihtiyacım var..
Takılarım bende ama bozdurulan altınları da talep edeceğiz mahkeme onları kadına veriyor bilirsinizAltınlarınız nerde peki harcandı mı? Bunları biraz yaşayan biri olarak , işin içine maddiyat girince asıl yüzler ortaya çıkacak.
Evet para olarak karşılığını talep edersiniz. Tazmimnat da mı isteyeceksiniz?Takıların bende ama bozdurulan altınları da talep edeceğiz mahkeme onları kadına veriyor bilirsiniz
Tabi maddi manevi tazminat da var beraberinde ama bunun miktarı ortalama ne kadardır bir fikriniz var mı?Evet para olarak karşılığını talep edersiniz. Tazmimnat da mı isteyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?