EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRDÜ

valla ben birikim yapacam adam benım başıma kalkacak
onu var yaa çıktıgı yere sokarım ,

bende kocamdan gizli çok para birikim yaparım ve kocam bunu bilir ve bana herzaman minnet duyar ,

evimizi değiştirecektik ve tapu için parası eksikti yastıgın altına iki avuç altın koydum yattım
yataga yattı baktı yastıgın altından sesler geldı kaltı ışıgı açtı baktı ki avuçla altın
bunlar nereden çıtkı diyor , tapu için biriktirmiştim dedim , adam bildigin ağladı
sen nasıl bir kadınsın böyle diye ,

adam dediğin böyle olur , kafana kalkmaz

Aradaki fark sanirim konu sahibi adami maddi s,kintilar cektiginde yeterince destek gostermemesinden kaynaklanmasi. Esi sanirim biraz kindar, sanirim birazda rahat rahat isten cikabilmesi sizin biriktirebildiginiz miktari ogrendigi icin.
Birde hala cok ilginc. Biz evlendikten sonra esim isyerini degistirdi, ama isten cikmadan once is buldu, sonra isten cikti.
Adamdaki cesarete cok sasirdim dogrusu.

Aradaki fark sanirim konu sahibi adami maddi s,kintilar cektiginde yeterince destek gostermemesinden kaynaklanmasi. Esi sanirim biraz kindar, sanirim birazda rahat rahat isten cikabilmesi sizin biriktirebildiginiz miktari ogrendigi icin.
Birde hala cok ilginc. Biz evlendikten sonra esim isyerini degistirdi, ama isten cikmadan once is buldu, sonra isten cikti.
Eşinden toplu para gelince bi rahatlama gelmiştir bence

evet canım çok güzel cevap vermişsin kindar adam boşandık malesef

Sevgili konu sahibi benden size bi tavsiye kesinlikle paranızı vermeyin göstermeyin.. Ne demek git başımdan. Ilgisizlik sevgisizlik de varmış.. ne olacagi belli degil dunyanin binbir turlu hali var ..biriktirdiginiz paralar sizin güvenceniz olsun hic bir zaman erkeklere güvenmem ben .
BOŞANDIK CANIM ZATEN YARI YOLDA BIRAKTI

amin hepimizin karşına iyi insanlar çıkarsın 9 senem veba oıldu
Öyle düşünme zararın neresinden dönsen kar.her insan bizim için deneyim .konu eşimiz olunca biraz ağır oluyo malesef.daha gençsin önünde çok güzel bi hayat var.bundan sonra yüzünü güldürsün rabbim🤗🤗

BOŞANDIK CANIM ZATEN YARI YOLDA BIRAKTI
Bundan sonraki hayatında çok mutlu ol cnm .. üzülmeye değmez hic bisey senden kıymetli değil çalış kazan gönlünce harca hicbir erkeğe de maddi olarak güvenme her zaman kendine ait birikimin olsun ..

Back
X