- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Nemesis ellerine sağlık, çok anlamlı bir konu olmuş Bende sancılı bir nişanlılık dönemi geçirenlerdenim. Bir sürü de konum var nişanlımı şikayet ettiğim. Ama görüyorum ki, burada yazılanların önceden bir kısımını uygularken şuanda neredeyse tamamını uyguluyormuşum. Ve şu anda aramız çok şükür daha iyi. Tartıştığımızda, yada bana kırıcı bir şey söylediğinde ona dedim ki "Sen benden hiç çekinmiyorsun, ailende çekinmiyor. Bu lafı söylüyorum ama nişanlım ne der, gelin ne der diye çekinmeniz lazım. Biz size ölçüp biçip söylüyoruz dedim." Hiçbir şey söyleyemedi, şimdi tartışınca, "Senden çekinmem lazım değil mi?" diyor, "Evet" diyorum, öpüyor barışıyoruz falan Evlendikten sonra ki beklentilerimi, nasıl bir yaşantımız olacağını, aileleri ilişkimize karıştırmamamız gerektiğini (hoş ailesi ne iyimize ne kötümüze karıştı, zaten nişanlımı resmen sokağa atmışlar. Bu yaşına kadar yalnız bırakmışlar, ancak konu maddiyat olunca hep aramışlar. Şuandad öylelerdi, her haftasonu gelip ya birşeyler aldırıyorlardı, yada yiyip içip gezip eve pislik bırakıp gidiyorlardı, benim yeni gelin evimi otel gibi kullanıyorlardı), hatta şuanda olduğu gibi evlendikten sonra da ailesinin her hafta sonu bize gelemeyeceğini bu durumdan rahatsızlık duyduğumu ( yeni evli olacağımızı ve yeni evlilerin evine o sıklıkta gidilmemesi gerektiğini anlattım), defalarca konuştuğumuz halde insanların içinde tekrar aynı sinirimi bozucu davranışını devam ettiriyorsa kimseden çekinmeden cevabını vereceğimi (bir kaç defa yaptım artık çekiniyor biraz), ailede senin param benim param olamayacağını ve şuanda birçok borcu olduğu için maddi işleri bana bırakması gerektiğini (maaşını alıp bana getirecek ve maddi işlere ben bakacağım) söyledim. Bütün dediklerime de katıldı ve kabul etti. Benim nişanlım benden 4 5 yaş büyük fakat çocuk gibi, çoğu zaman ondan kat be kat olgun olduğumu hissediyorum. Bu şekilde devam ederse sorunlarımız bir süre sonra çözülecek gibi.