- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
- Konu Sahibi elzemdegil
Birşey sorcam konu sahbi 25 yaşında değil miydi ne ara 22 oldu ?Zaten konuyu defalarca editlemiş... Konuda hiç bir tutarlı taraf yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey sorcam konu sahbi 25 yaşında değil miydi ne ara 22 oldu ?Zaten konuyu defalarca editlemiş... Konuda hiç bir tutarlı taraf yok
Şekerlikten değil o çirkeflik bence,doğuştan :)Anne-babanız premmmses olarak yetiştirmiş sizi belli ki ama rolün bittiğini ve sahnenin çoktan kapandığını söylemeyi unutmuşlarArkadaslar guzel esyalarim cok bilezigim yok. Hic biri umrumdq da degil hepsi cekmecede duruyo benim umrumda olan kizim bi sekerlikgordum aklima sen geldin olsun ben aldim ama bir gun sana veririm diyemeyen kayinvalidem varsa kuaurq bakmayin bende cirkef gelin olurum.
Bende emel sayının gençliğiyim aslında da çaktırmıyorumBirşey sorcam konu sahbi 25 yaşında değil miydi ne ara 22 oldu ?
ben aslında öfkenizi anlıyorum. şuan size yorum yazmamın sebebi, çoğu kişinin size sizin hoşunuza gitmeyen yorumları yazması. açıkcası bende size hak vermiyorum. ama bunu diğerleri gibi kırarak söylemek istemiyorum. çünkü şuan çoık sağlıklı düşünemeyeceğinizi tahmin ediyorum.Şimdi ben böyle olmak istemiyorum suç mu bu içimden gelenleri yazmak söylemek? Gerçekten insanları anlamıyorum. Bana göre değer ve iyi niyet vardır. Onlar bana değeri para olarak biçtilerse bende biçerim. Bana kızım diyorlarsa zorlaniyor musun? Oğlum sana bakabiliyor mu diyebilmeliydiler. Diyemedilerse benimle de konuşmasınlar
ben sok olmaktan konuyu okumayi bitiremedim.
anacim cocugunu yurtdislarinda okutuyorsun hala senden evlenirken para taki ev esyasi istiyor,
sok sok sok,
ya bi dusun su ana babalarinizin yakasindan rica edicem.
hic hakli yaninizi goremedim.
Ne sizin ne esinizin,
benim evladim olsaniz, evlat olsa sevilmezler kategorisinde yer alacaginiz icin ancak zirnik gorurdunuz...
Şimdi benim kayınvalidem ben nişanlı olduğum dönem beni bir yeni gelin evine götürdü. 3 tane salonu olan bir ev baştan aşağıya döşenmiş gelin ise 45 bileziği ile karşımda oturuyodu bende güldüm bu ne ya şaka gibi dedim. Kayınvalidem de sen az istedin bizde sana az yaptık bak o çok istedi oldu istediği. Sen türkiye de yaşasaydın seninde böle evin olurdu. Ama ben yurtdışına yetemem artik dedi bende o türkiye şartlarında yapabilcekleri e istiyorum. Bu çok mu ya siz yalan söylüyorsunuz kadınlar.
Adam savcı :) boşasa boşardı sanirim
Eşimin maaşı ise sadece ev kirasına sigortalarımıza ve işte elektrik internet gibi şeylerle sıfırlaniyor.
ben buna ilişkin cevap istiyorum
hangi ülkede savcı maaşı sadece buna yetiyor
burada 10.000 civarı yeni başlayanın salt maaşı
ha bu arada savcının sigortası da dışarıdan mı ödeniyor, isteğe bağlı emeklilik gibi
he he esyali evi begenmeyen senin benim oturdugumuz evlerde oturacak degil ya,
ona savci maasi degil milletvekili maasi falan lazim