• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğm Çaresizligim, Arada Kalmak Çok Yoruldum..

Erkeklere anneci diye saydırıyoruz ya....Kadınlar da az değil yani...Bekarken devamlı kavga ettiğiniz, akşamdan akşama sadece yemekte gördüğünüz (sonra odanıza kapanıyordunuz bütün gece hatırlayın) anneleriniz, evlendikten sonra neden bu kadar değerli oluyor anlamıyorum...Erkeklere saydırmadan önce kadınlar kendilerine baksalar iyi olur aslında...

Hayat oysa ne kadar da zormuş ..
Ben artk bazi seyler le bas edemiyorum cok yoruluyorum tukeniyorum sanki. Henüz 6 aylk evliym gecen gun konu açmışttm esimib ailesine duskunlu ile ilgili 6 aydır hergün goz yaşı doktum esimin ailesini sevmiyorum gitmek istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Esim başta çok üzerime geliyordu ama artk bi tik gelmiyor hiç değilse her hafta gitmek ten kurtuldum..
Bir abim var kendisi başka şehirde senede bir kere gelir birde ben varım babamla annem cok önce ayrıldılar
Annem ben evlenince yalnız kaldı yalnız yaşıyor bunun için bazen xok vicdan azabi çekiyorum onu tek biraktim diye
Ne kadar da gitsem yoklasam sonuçta yalnız hayırlı bir kısmet de çıkmadı karsisina
Ve eşim.. doğal olarak ben onun ailesine mesafeli davrandgm için gidip gelmek istemedim için oda benim anneme gitmek istemiyor. Sanirim hersey karşılık li bu hayatta. ama ben kaynanama gitsem mesafemi yakinlastrsam oda anneme gider oda yakınlasir.
Ne kadar garip değil mi ..
Annem eşim varken evime hic gelmez yarin basima kakar annesi bizden cikmiyo die laf eder die esim varken gelmiyor
Ve üstelik anneme 12 dakikalık mesafedeyz. Ben gidersem gidiyorum gündüz esim yokken uğruyor sa uğruyor.
Su an bir tekstilde çalışıyor çok şükür isi var.
Ama yalnız nereye kadar aklım hep onda zevk almıyorum hayattan aksam eşim geliyor hep annemi düşünüyorum acaba napiyor tek nasıl vakit geçiriyor koca evde yalnız basina.. yemek bile yemiyor annem evde istemiyor mus cani .her geçen gün annemde kötüye gidiyor
Akşamları annemi çağırmak istesem cagiramyrm
Cagirsam gelmeyecek gelse esim onun ailesine olduğum gibi olacak. Hemen basliyacak senn annen gelioda su bu diye belki bilmiyorum
Ben annem için kendimden odun vermelimiyim sizce.. ( benm annemin esime tek bir lafi olmadi ama o kaynanam varya hergun aglatti beni allahindan bulsun ) kaynamlarla mesafemi bozsam sıcak kanlı olsam esimde anneme aynı şekilde olur ve oda gidip gelir benimle birlikte bana deseniz ki sen ne düşünüyor sun.
Kaynamlarla mesafemi daha da xok korumak istiyorm hiç sevmiyorum onu ama bir yandanda kendi annem var çok aradaym..cok zor geliyor içimde bulundgm durum
Dedigim gibi zaten evliliğm sorunlu yerinden oynuyor birde annemi düşünüyorum içim kan ağlıyor benm yüzümden yalnz kaldi diyorum gunduzleride gitsem oda gelse yine tek yine tek :KK43: :KK43:
Gecen gece kalkms cok kotu olma rüya görmüş o kadar zor ki diyor tek olmak tek yatmak annem böyle dedikçe ben kahroluyorm kızlar hergün dua ediyorm keşke hayırlı bir kısmeti ciksa.
Bi yanda esim bi yanda evliliğm bi yanda eşimin ailesi nefret ettim ailesi bir yanda tek kalan annem oof ki nee of bana yol gösterin
.
Sen nasıl aileni silemiyorsan eşin de silemez silmemelisiniz de.. Neden hep birlikte huzurlu bir şekilde görüşmek yerine eşinize, ailesine, annene hatta kendine hayatı zindan ediyorsun?
Bir şeylere katlanmak gerek bu hayatta demek ki.. Sen eşinin ailesini istemezsen o da doğal olarak seninkileri istemez

Parantez içine alıp annemin eşime tek bi lafı olmadı yazmışsın ama eski konunu bi oku istersen anneninde kaynanandan aşağı kalır yani yokmuş burda böyle yazman hiçbişey degistirmiyo senin annen de kıymetli esininkide kıymetli herkesi bi ana doğurdu yapıcak bişey yok git ama mesafenin koru muhabbet etme bence yakınlaşma ama eşinin gururunu ayaklar altına alma

kusura bakma ama artık evlenmişsin bu kadar anneni düşünme , benim annemde yalnız hergüne bir gün bulmuş gezme geizyor valla biz aklına bile gelmiyoruz ,birtek c.tesi günü yok o gün bize sarıyor beni aramadınız ne yapıyorsunuz diye,

kv koydugun sınırını koru annende kendine mesgale bulsun , beld müzik koruları var aksam programları var onlara katılsın ,

Hayat oysa ne kadar da zormuş ..
Ben artk bazi seyler le bas edemiyorum cok yoruluyorum tukeniyorum sanki. Henüz 6 aylk evliym gecen gun konu açmışttm esimib ailesine duskunlu ile ilgili 6 aydır hergün goz yaşı doktum esimin ailesini sevmiyorum gitmek istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Esim başta çok üzerime geliyordu ama artk bi tik gelmiyor hiç değilse her hafta gitmek ten kurtuldum..
Bir abim var kendisi başka şehirde senede bir kere gelir birde ben varım babamla annem cok önce ayrıldılar
Annem ben evlenince yalnız kaldı yalnız yaşıyor bunun için bazen xok vicdan azabi çekiyorum onu tek biraktim diye
Ne kadar da gitsem yoklasam sonuçta yalnız hayırlı bir kısmet de çıkmadı karsisina
Ve eşim.. doğal olarak ben onun ailesine mesafeli davrandgm için gidip gelmek istemedim için oda benim anneme gitmek istemiyor. Sanirim hersey karşılık li bu hayatta. ama ben kaynanama gitsem mesafemi yakinlastrsam oda anneme gider oda yakınlasir.
Ne kadar garip değil mi ..
Annem eşim varken evime hic gelmez yarin basima kakar annesi bizden cikmiyo die laf eder die esim varken gelmiyor
Ve üstelik anneme 12 dakikalık mesafedeyz. Ben gidersem gidiyorum gündüz esim yokken uğruyor sa uğruyor.
Su an bir tekstilde çalışıyor çok şükür isi var.
Ama yalnız nereye kadar aklım hep onda zevk almıyorum hayattan aksam eşim geliyor hep annemi düşünüyorum acaba napiyor tek nasıl vakit geçiriyor koca evde yalnız basina.. yemek bile yemiyor annem evde istemiyor mus cani .her geçen gün annemde kötüye gidiyor
Akşamları annemi çağırmak istesem cagiramyrm
Cagirsam gelmeyecek gelse esim onun ailesine olduğum gibi olacak. Hemen basliyacak senn annen gelioda su bu diye belki bilmiyorum
Ben annem için kendimden odun vermelimiyim sizce.. ( benm annemin esime tek bir lafi olmadi ama o kaynanam varya hergun aglatti beni allahindan bulsun ) kaynamlarla mesafemi bozsam sıcak kanlı olsam esimde anneme aynı şekilde olur ve oda gidip gelir benimle birlikte bana deseniz ki sen ne düşünüyor sun.
Kaynamlarla mesafemi daha da xok korumak istiyorm hiç sevmiyorum onu ama bir yandanda kendi annem var çok aradaym..cok zor geliyor içimde bulundgm durum
Dedigim gibi zaten evliliğm sorunlu yerinden oynuyor birde annemi düşünüyorum içim kan ağlıyor benm yüzümden yalnz kaldi diyorum gunduzleride gitsem oda gelse yine tek yine tek :KK43: :KK43:
Gecen gece kalkms cok kotu olma rüya görmüş o kadar zor ki diyor tek olmak tek yatmak annem böyle dedikçe ben kahroluyorm kızlar hergün dua ediyorm keşke hayırlı bir kısmeti ciksa.
Bi yanda esim bi yanda evliliğm bi yanda eşimin ailesi nefret ettim ailesi bir yanda tek kalan annem oof ki nee of bana yol gösterin
.
Eşinizi istiyorsanız ailesinede önem vermelisiniz kimse sapsız meyve deil anlamıyorum insanlar evlendiği kişinin ailesini niye sevmez bence bu ayrımı yaparsanız mutlu olamazsınız

Benim esim gerçekten cok bencil bi insan benm durumumla kendininkini bir görüyor ve kiyaslama bile yapmıyor kisasa kisas onun için annemle onun arasndaki mesafede dag gibi büyüyor sanki benm buyuttm gibi erkekler neden böyle ben anlamyrm

Sen nasıl aileni silemiyorsan eşin de silemez silmemelisiniz de.. Neden hep birlikte huzurlu bir şekilde görüşmek yerine eşinize, ailesine, annene hatta kendine hayatı zindan ediyorsun?
Bir şeylere katlanmak gerek bu hayatta demek ki.. Sen eşinin ailesini istemezsen o da doğal olarak seninkileri istemez
Ben eşime ailesini silsn demedm asla silemezde zaten gtsn görsün gorussun ama beni de sürükledi hep istemedimi bile bile ben şimdi gtmeynce fasla konsmynca oda benm anneme aynısını yapmaya basladi ne yazikki :(

Esinle konuş bana zarar veriyolar laf sokuyolar benim annem bişey demiyo sana diye anlayışlı olsun o da çok sık görüşmek istemiyorum de annem yalnız senin annen yalnız değil gibi konuş samimiyetle yaklaşın üzüntünuzu belli edin anlat belki es olmak zor sadece yatakta bitmiyo karı kocalık Afedersin ama bide esin ailesine düşkün se iyi gecin tecrübeyle sabit kimse kimseyi sevmek zorunda değil sen iyi ol güleryüzlü ol gerisini Allaha bırak.
Ben bu dediklernz hepsini yaptim inanin ama değişen bisi olmadı eşim cok baskı yaptı bana hadi anneme gidelim hadi annemi cagir dedikçe ben sogudum nefret ettm iyice istemedmi bile bile üstüme geldi daha kötü oldu benm durumumla kendininkini bir sanio ve basima kakio anana gidionda anama gitmiyon ben sana cok yüz verdm baştan vermesedm böyle yapamazdn die xok zoruma gidio benimde

bu nasıl olaydır yaa. sen git sürekli annene. resmen üzerinde analı oğullu baskı kurmuşlar
Ben anneme giderken ceknyrm bazen saklyrm esmden cunku en ufak bi kavgada bana ne diyor biliyomsnz anana gidionda anama gitmion hemen kakic hazir ve kendi annesi bana o kadar şey ypti benm annem bisi yapmamasina karsin ben gtmym die oda gtmio hersey karşılık lyms bu hayatta bana öyle dior ben kendimi feda edip kaynanamla gorusursem eskisi gibi olrsam anca öyle yaklaşır anneme :(

Ben anneme giderken ceknyrm bazen saklyrm esmden cunku en ufak bi kavgada bana ne diyor biliyomsnz anana gidionda anama gitmion hemen kakic hazir ve kendi annesi bana o kadar şey ypti benm annem bisi yapmamasina karsin ben gtmym die oda gtmio hersey karşılık lyms bu hayatta bana öyle dior ben kendimi feda edip kaynanamla gorusursem eskisi gibi olrsam anca öyle yaklaşır anneme :KK43:
anası sana kötü davranmasa gitmezsin sanki. boşver yaklaşmasın kv dolduruyodur zaten. sen tınlama görüş. hayatına böyle müdahale ettirme

bende kv görüşmüyorum ve evime çok yakın oturuyor,annem ise 600 km uzaklıkta.hee ben açık açık görüşmek istemediğimin sebeplerini eşime söyledim ve kesinlikle kıyaslama yapamazsın da dedim çok şükürde gitmem için asla zorlamıyor.ama şunuda söyleyeyim evlenirken eşinle evleniyosun ve bekar hayatına veda ediyorsun yani sen annem yalnız kalıyor diye sürekli bir buhranla evlilik yürümez.annen ilaaki yaşıt arkadaşlar bulur çalışıyorsa zaten yalnızlık için bir sebep yok eve nasıl geldiğini anlamaz ,ben eşinin yaptığı kıyaslama yüzünden annenin yalnız kaldığını eşine bahane ettiğini düşünüyorum.evlenmeden önce annenin yalnız olduğunu biliyordun evlenincede değişen olmamalı.ha herşey yani evlilik toz pembe gelmiş olabilir asıl yalnız olan sensin bence bu durumda psikolojik olarak.ya evliliği kabullenip iyisiyle kötüsüyle devam edeceksin ,yada bir ömür annenle yaşayacaksın

T
Ben bu dediklernz hepsini yaptim inanin ama değişen bisi olmadı eşim cok baskı yaptı bana hadi anneme gidelim hadi annemi cagir dedikçe ben sogudum nefret ettm iyice istemedmi bile bile üstüme geldi daha kötü oldu benm durumumla kendininkini bir sanio ve basima kakio anana gidionda anama gitmiyon ben sana cok yüz verdm baştan vermesedm böyle yapamazdn die xok zoruma gidio benimde
Tanıdık geliyo bu laflar çok aileci belli ve erkekler Toz kondurmuyo ailesine ben ailesiyle gorusmuyodum benim aileme küfür ediyodu şimdi ailesiyle iyiyim bişey demiyo annem için diyo kadın niye yalnız kalıyo bizde kalsın senin annen o duasını alalım filan diyo ben anneni çok sevdiğim için değil Allah rızası için bakarım başımın üstünde yri var diyo yani tek ailesini düşünmüyo benim annemi de düşünüyo vicdansizlik yaptığı onlar kalabalık değil mi kim kim yaşıyorlar senin annen tek onun annesi tek olsa yalnız mi bırakırdi Allah merhamet versin inan ki bende çok kırıldım ailesinin yaptıklarına hırsızlıkla suçladı lar beni düşün ama hala görüşüyorum çünkü görüşmeşek eşimle kavga Ediyoz çok düşkün ailesine ben Allaha havale ettim şu an bişey yapmıyorlar Allah için çok iyi davranıyorlar ama herhangi bi art niyette kötülüklerinde çok sık görüşmem sende zarar gördüğünü anlat çok görüşmesek iyi olur de beni istemiyorlar vs de

Ben herseyi denedm ama bu arada kalmaktan kurtulamyrm sanrm kurtulamcda cok bencil düşüncesz bir esim var

Enisi anneme kendm gdip gelmek oda eşim yokken gelsn esmde bilmeyiversn .. annem için evet çok uzlyrm ama eşimle arası iyi oosn die de kaynanama yaklasamcm sanrm yapamcm bunu :(

Ya ne çok abartmışsın koca kadın benim annem de yalnız ne olmuş yani kendi tercihi. Arada ziyarete gidiyorum ara sıra çocukları bırakıyorum. Yetiyordur ona

bende kv görüşmüyorum ve evime çok yakın oturuyor,annem ise 600 km uzaklıkta.hee ben açık açık görüşmek istemediğimin sebeplerini eşime söyledim ve kesinlikle kıyaslama yapamazsın da dedim çok şükürde gitmem için asla zorlamıyor.ama şunuda söyleyeyim evlenirken eşinle evleniyosun ve bekar hayatına veda ediyorsun yani sen annem yalnız kalıyor diye sürekli bir buhranla evlilik yürümez.annen ilaaki yaşıt arkadaşlar bulur çalışıyorsa zaten yalnızlık için bir sebep yok eve nasıl geldiğini anlamaz ,ben eşinin yaptığı kıyaslama yüzünden annenin yalnız kaldığını eşine bahane ettiğini düşünüyorum.evlenmeden önce annenin yalnız olduğunu biliyordun evlenincede değişen olmamalı.ha herşey yani evlilik toz pembe gelmiş olabilir asıl yalnız olan sensin bence bu durumda psikolojik olarak.ya evliliği kabullenip iyisiyle kötüsüyle devam edeceksin ,yada bir ömür annenle yaşayacaksın
Eşimle annemin arasının iyi olması icn benmse kaynanamla iyi olmam lazm ama yapamyrm olmuo sevmym peki annem yalniLkt tan bunalıma girer mi ve hic arkadaş çevresi yok bilymsnz :(

Ya ne çok abartmışsın koca kadın benim annem de yalnız ne olmuş yani kendi tercihi. Arada ziyarete gidiyorum ara sıra çocukları bırakıyorum. Yetiyordur ona
Peki sizin anneniz neden yalnız
Esinizde gidiyor mu annenize onunlada birlikte gidiomsnz

Keşke annem en kisa zamanda hayırlı bi evlilik yapsa ne çok isterim böyle olmasını :(

Peki sizin anneniz neden yalnız
Esinizde gidiyor mu annenize onunlada birlikte gidiomsnz
Babam vefat etti ben küçükken. Kardeşim de yok. Eşimle annemin arası bozuk. Ne zaman bi araya gelseler kavga kıyamet. Artık eşimin gelmesini istemiyorum o da istemiyor zaten. Öyle idare ediyoruz.

Eşimle annemin arasının iyi olması icn benmse kaynanamla iyi olmam lazm ama yapamyrm olmuo sevmym peki annem yalniLkt tan bunalıma girer mi ve hic arkadaş çevresi yok bilymsnz :KK43:

valla eşini seviyorsan kaynananı sevmesende saygı duymak zorundasın,eşin anneme gidicez diyorsa gidersin oturur dönersin,evinede gelse saygını bozma sonra başa kalkılıyor işte,annenin yalnız kalmasına gelince yarın birgün bebeğin olur annen bakar hem ona bir eğlence bir uğraş olur sende girer bir işe çalışırsın çalışıyorsan da işine devam edersin.yalnızlık Allaha mahsus kimse yalnız kalmaz merak etme

Back