Hayat oysa ne kadar da zormuş ..
Ben artk bazi seyler le bas edemiyorum cok yoruluyorum tukeniyorum sanki. Henüz 6 aylk evliym gecen gun konu açmışttm esimib ailesine duskunlu ile ilgili 6 aydır hergün goz yaşı doktum esimin ailesini sevmiyorum gitmek istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Esim başta çok üzerime geliyordu ama artk bi tik gelmiyor hiç değilse her hafta gitmek ten kurtuldum..
Bir abim var kendisi başka şehirde senede bir kere gelir birde ben varım babamla annem cok önce ayrıldılar
Annem ben evlenince yalnız kaldı yalnız yaşıyor bunun için bazen xok vicdan azabi çekiyorum onu tek biraktim diye
Ne kadar da gitsem yoklasam sonuçta yalnız hayırlı bir kısmet de çıkmadı karsisina
Ve eşim.. doğal olarak ben onun ailesine mesafeli davrandgm için gidip gelmek istemedim için oda benim anneme gitmek istemiyor. Sanirim hersey karşılık li bu hayatta. ama ben kaynanama gitsem mesafemi yakinlastrsam oda anneme gider oda yakınlasir.
Ne kadar garip değil mi ..
Annem eşim varken evime hic gelmez yarin basima kakar annesi bizden cikmiyo die laf eder die esim varken gelmiyor
Ve üstelik anneme 12 dakikalık mesafedeyz. Ben gidersem gidiyorum gündüz esim yokken uğruyor sa uğruyor.
Su an bir tekstilde çalışıyor çok şükür isi var.
Ama yalnız nereye kadar aklım hep onda zevk almıyorum hayattan aksam eşim geliyor hep annemi düşünüyorum acaba napiyor tek nasıl vakit geçiriyor koca evde yalnız basina.. yemek bile yemiyor annem evde istemiyor mus cani .her geçen gün annemde kötüye gidiyor
Akşamları annemi çağırmak istesem cagiramyrm
Cagirsam gelmeyecek gelse esim onun ailesine olduğum gibi olacak. Hemen basliyacak senn annen gelioda su bu diye belki bilmiyorum
Ben annem için kendimden odun vermelimiyim sizce.. ( benm annemin esime tek bir lafi olmadi ama o kaynanam varya hergun aglatti beni allahindan bulsun ) kaynamlarla mesafemi bozsam sıcak kanlı olsam esimde anneme aynı şekilde olur ve oda gidip gelir benimle birlikte bana deseniz ki sen ne düşünüyor sun.
Kaynamlarla mesafemi daha da xok korumak istiyorm hiç sevmiyorum onu ama bir yandanda kendi annem var çok aradaym..cok zor geliyor içimde bulundgm durum
Dedigim gibi zaten evliliğm sorunlu yerinden oynuyor birde annemi düşünüyorum içim kan ağlıyor benm yüzümden yalnz kaldi diyorum gunduzleride gitsem oda gelse yine tek yine tek
Gecen gece kalkms cok kotu olma rüya görmüş o kadar zor ki diyor tek olmak tek yatmak annem böyle dedikçe ben kahroluyorm kızlar hergün dua ediyorm keşke hayırlı bir kısmeti ciksa.
Bi yanda esim bi yanda evliliğm bi yanda eşimin ailesi nefret ettim ailesi bir yanda tek kalan annem oof ki nee of bana yol gösterin
.