- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi DreamTheater_
-
Anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama biraz sosyallesse. Burada bir üye yazmıştı. Annesi ile babası ayrılmış.Kadin iki cocuguna bakmış büyütmus. Şimdi emekli olmuş. Bir arkadaş grubu kurmuş kendine, birlikte geziyorlarmis filan. Hatta konu sahibi hepsi şen dullar yazmisti. Bana da çok sevimli gelmişti.
Daha önceki açtığın konuları falan okumadım ama seni çok derinden anladım.Bu durumda sen çok fedakar olmalısın.Kv ne yaptı bilmiyorum ama asla unutamasan da unutmuş gibi yap,sevgiyle yaklaş.o ne kadar kötüyse sen o kadar sevgiyle yaklaş,böylece bir süre sonra ona insan olduğunu hatırlatırsın.sık sık da git,evet ne yazık ki yazılı olmayan kanunlar var.hayatta her şey karşılıklı,keşke öyle olmasaydı...Hayat oysa ne kadar da zormuş ..
Ben artk bazi seyler le bas edemiyorum cok yoruluyorum tukeniyorum sanki. Henüz 6 aylk evliym gecen gun konu açmışttm esimib ailesine duskunlu ile ilgili 6 aydır hergün goz yaşı doktum esimin ailesini sevmiyorum gitmek istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Esim başta çok üzerime geliyordu ama artk bi tik gelmiyor hiç değilse her hafta gitmek ten kurtuldum..
Bir abim var kendisi başka şehirde senede bir kere gelir birde ben varım babamla annem cok önce ayrıldılar
Annem ben evlenince yalnız kaldı yalnız yaşıyor bunun için bazen xok vicdan azabi çekiyorum onu tek biraktim diye
Ne kadar da gitsem yoklasam sonuçta yalnız hayırlı bir kısmet de çıkmadı karsisina
Ve eşim.. doğal olarak ben onun ailesine mesafeli davrandgm için gidip gelmek istemedim için oda benim anneme gitmek istemiyor. Sanirim hersey karşılık li bu hayatta. ama ben kaynanama gitsem mesafemi yakinlastrsam oda anneme gider oda yakınlasir.
Ne kadar garip değil mi ..
Annem eşim varken evime hic gelmez yarin basima kakar annesi bizden cikmiyo die laf eder die esim varken gelmiyor
Ve üstelik anneme 12 dakikalık mesafedeyz. Ben gidersem gidiyorum gündüz esim yokken uğruyor sa uğruyor.
Su an bir tekstilde çalışıyor çok şükür isi var.
Ama yalnız nereye kadar aklım hep onda zevk almıyorum hayattan aksam eşim geliyor hep annemi düşünüyorum acaba napiyor tek nasıl vakit geçiriyor koca evde yalnız basina.. yemek bile yemiyor annem evde istemiyor mus cani .her geçen gün annemde kötüye gidiyor
Akşamları annemi çağırmak istesem cagiramyrm
Cagirsam gelmeyecek gelse esim onun ailesine olduğum gibi olacak. Hemen basliyacak senn annen gelioda su bu diye belki bilmiyorum
Ben annem için kendimden odun vermelimiyim sizce.. ( benm annemin esime tek bir lafi olmadi ama o kaynanam varya hergun aglatti beni allahindan bulsun ) kaynamlarla mesafemi bozsam sıcak kanlı olsam esimde anneme aynı şekilde olur ve oda gidip gelir benimle birlikte bana deseniz ki sen ne düşünüyor sun.
Kaynamlarla mesafemi daha da xok korumak istiyorm hiç sevmiyorum onu ama bir yandanda kendi annem var çok aradaym..cok zor geliyor içimde bulundgm durum
Dedigim gibi zaten evliliğm sorunlu yerinden oynuyor birde annemi düşünüyorum içim kan ağlıyor benm yüzümden yalnz kaldi diyorum gunduzleride gitsem oda gelse yine tek yine tek
Gecen gece kalkms cok kotu olma rüya görmüş o kadar zor ki diyor tek olmak tek yatmak annem böyle dedikçe ben kahroluyorm kızlar hergün dua ediyorm keşke hayırlı bir kısmeti ciksa.
Bi yanda esim bi yanda evliliğm bi yanda eşimin ailesi nefret ettim ailesi bir yanda tek kalan annem oof ki nee of bana yol gösterin
.
Beni anlayan birilerinin olmasi biraz da olsa nefes aldırıyor dediğiniz gibi yapmaya caliscm ama cesaret edemyrm blymsn hani kadının yüzünü görünce sanki şeytan gormse donyrm kalbime agri saplanio ben boyle olsam esm iyice duslecesek bu sefer se blmyrm çocuk için xok erken oldunu düşünüyorum nerden tutsam tutum o kadar arada kalyrm kiDaha önceki açtığın konuları falan okumadım ama seni çok derinden anladım.Bu durumda sen çok fedakar olmalısın.Kv ne yaptı bilmiyorum ama asla unutamasan da unutmuş gibi yap,sevgiyle yaklaş.o ne kadar kötüyse sen o kadar sevgiyle yaklaş,böylece bir süre sonra ona insan olduğunu hatırlatırsın.sık sık da git,evet ne yazık ki yazılı olmayan kanunlar var.hayatta her şey karşılıklı,keşke öyle olmasaydı...
annen için çok üzüldüm,ki şu an sağlığı falan yerinde hastalanadabilir öyle düşün.Neyse ki yakınmışsınız o çok güzel işte.
Bir de bebiş için erken ama düşünürsen annen de size yakın bahane olmaz mı sence deherhalde annen sana o kadar yakınken kv atlamaz yine.
bebek olana kadar da her hafta git,haftanın 1 günü sonuçta sık dişini.alttan al hep boş ver,annen daha kıymetli.
hem sen alttan ala ala belki kv de insan gibi davranır,ne kadar haksızlık yapmışım bu çocuğa der.
yani her şeyi sevgi ile çözmeye çalış.
Evet aslinda durum tamda böyle asla anlamck beni ve hep kiyaslama ypck kisasa kisas yapcak peki bi çözüm yolu suna blrmsnz banaErkek annelerinin kendilerini kız anneleriyle karşılaştırmalarını saçma buluyorum. O gelirse ben de gelirim. Erkek annelerine gelin hizmet ediyor, buna rağmen kusur ararlar. Oğulları her daim oturur kim gelirse gelsin. Evde kırık dökük olsa, aa oğlum neden tamir etmiyorsun elinden neden gelmiyor, erkek değil misin demezler. Ama gelinin elinden her şey gelecek. Yoksa tüh kaka oluyor. Arkadaşlarımın evinde mesela 6 aydır salonun ampülü yanmıyor. Kimse Ada'ma neden böyle demiyor. Ama gelin sofra kurmasa laf oluyor. Eşiniz misilleme yapıyor olabilir ama ben çok istisna durumlar hariç haklı bulmuyormuş. İşte annen bizden çıkmıyor demesinin haklı bir sebebi olamaz anneniz ona sizin kv gibi laf sokmuyorsa. Ama gel de anlat. Hatta bir ata sözü vardı damatlar kayınvalide'yi çok severler anlamında. Tam hatırlayamadım. Tam da öyle.
Yukarıdaki yorum bir çare olabilir. Anneye çocuk baktırmak. Ama anneniz çalışıyormuş. Eşiniz parayı seviyorsa anneniz öyle biraz göz boyasın. Hediyeler falan. Geldiğinde bir iş yapsın, yemek falan. Maalesef bu böyle. Annenizle rahat vakit geçirdiğinizi düşünürlerse rahat vermezler.Evet aslinda durum tamda böyle asla anlamck beni ve hep kiyaslama ypck kisasa kisas yapcak peki bi çözüm yolu suna blrmsnz bana
Düşündmde o kadar haklsn ki su yorumunzda ben taviz verdkce tepeme cktilar herkezi kendim gibi sandm zaten tepeme bindler annem için bile olsa sıcak kanlı olmcm onlara sanrm bunu yapamam cok zor enisi anneme kendm gtmek eşim yokken cagrmak ki eşim bana ne sedi bilymsnz kendi anana kac gun gidiosan benim knede o kadar gideceksn die bir tartismamzda her kavgamizda sanki içinde kileri kuuso bana ve benm annemn yalnz oldunu unutuo ne yazikki kiCanım benim nerde hangi şehirde yasiyorsun bilmiyorum ama biktim bu anaların yaristirilmasindan biktim ne istiyor bu erkekler anlamıyorum sen ona gel deme kendin annene giderken kendin git sik sik ziyaret et esin akşamları olmadığı zaman çağır kendini kasma ya hangi ayette var evlenince kız anasını az görecek KV giderse gidecek diye kavga çıkartmadan yap bunu çok sik gidiyorsun derse yapıştır cvbini sende git annene engel mi oluyorum de bu nedir ya sidik yaristirir gibi herkes kendini anasını babasını yoklasin görüş sun kimse kimsenin anasına danasina bakmak zorunda değil bak bununla ilgili ayet ve de onlarca hadis var. Üzülme sıkma canini şartlandırma kendini sunu mu der laf mi eder diye kendin git ara konuş çağır ona ne ev tek onun değil seninde evin ortak alan laf etmeye hakki yok ben iyilik olsun diye sustum tepeme çıktılar noldu boşanma noktasına geldik sen yapma yazık çok yenisini Hır gür olmadan sessizce hallet isinj baktin sorun çıkarıyor göster dişlerini bastan yürüyor bu isler taviz de tavizi doğuruyor Allah yardımcın olsunn
Seni o kadar iyi anlıyorum ki o okuzden bende de var hayvan bunlar ya insanlık diye bisey yok yani ailesi ile aranda belliki bi kopukluk var birşeyler olmuş bunları eşinden biliyordur bildiği halde illa görüş illa görüş ne bu ya benim okuzde anana haftada gidiyorsun benimkine iki uç defa gideceksin der niye aynı yerden çıktık senin ananın ne özelliği var ne mecburiyetim var derim o onun anasiymis ruh hastası bunlar yeminle Rabbim verecek cezalarını inanıyorum ben benimde kızım var eşime inşallah sende kizinkn evine gideme kizin sana gelmesin hasret yasa derim yapan çekecek kaçış yok.. Sen kavga etmeden güzellikle sessizce hallet işini annenle anlasamiyoruz az görüşmek daha iyi olur mesafe aradaki sevgiyi arttırır aslında bi bilseler bunu söyle ona baktin sorun çıkarıyor hayatım sende git annene hergun git bisey mi diyorum de bırak naparsa yapsın sen annem yalniz desende anlamaz bunlar tekrar söylüyorum inatlasmadan yumuşak yaklaşarak yap bazen gizli git ne bilecek gündüz yokla gel çok sorun çıkarırsa Savun kendini ezdirme taviz verme analar yarismaz ya bu kadar terbiyesizlik olmaz ana hakkını nerde odeyecez walla ben anne oldum annem için ağladım affet beni diye çok uzmusum diye kıyılır mi onlara cennete onların rızası olmadan nasıl girecez Bu zihniyet yok olmalı cogalmamali ya yazık walla Allah yardımcımiz olsunDüşündmde o kadar haklsn ki su yorumunzda ben taviz verdkce tepeme cktilar herkezi kendim gibi sandm zaten tepeme bindler annem için bile olsa sıcak kanlı olmcm onlara sanrm bunu yapamam cok zor enisi anneme kendm gtmek eşim yokken cagrmak ki eşim bana ne sedi bilymsnz kendi anana kac gun gidiosan benim knede o kadar gideceksn die bir tartismamzda her kavgamizda sanki içinde kileri kuuso bana ve benm annemn yalnz oldunu unutuo ne yazikki ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?