Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

amiinn canmm sağol.. Bakma sen o canm cicim aylarımızdı :-) sağolsun hala çok ii ama o anlataniliyordan romantik değil açıkçası :-) zaten normaldr bu durum.
Olsun bir kere kucağına almaya kalktı ikimizde devrildik diye tebessümle anlatiyorsan siz zaten bütün olmussunuz bilmiyorum o enerjiyi hissettim sizde

Daha uykumuzu alamamisken zil sesine uyandik. :KK57: Apar topar kalktik dus aldik sonra da kahvalti yaptik aileyle.. Hic oyle hayal edildigi gibi ozel bisi olmadi maalesef :KK53:

Olsun bir kere kucağına almaya kalktı ikimizde devrildik diye tebessümle anlatiyorsan siz zaten bütün olmussunuz bilmiyorum o enerjiyi hissettim sizde
:-) çok şukur ki oyleyiz. Bi sorununuz yok. Birbirimizi çoook severek evlendik ve ikimizde pişman değiliz.. Onceki yorumlara bakmadım siz evli misinz

Sabah uyanıp eşimin yüzünü mutlukla izlerken onunla uyandığım ilk sabahın tadına varamadan zil çaldı kayinvalidem kahvaltıya geldi pat diye :KK62: hatta bir sonraki sabahta geldi ve ondan sonra tam 10 yıldır canima okumaya devam ediyor. Ve ben büyük bir sabırla katlanmaya ve her yaptığını sineye çekmeye devam ediyorum :KK47:

Ailenin gençleri ve benim arkadaşım kız kardeşim vs hep beraber bizdeydik kalktık kahvaltı yaptık. Kız kardeşim bn arkadasım avm ye gittik geldik muhabbet sohbet ...

Kocasımla mutlu mutlu uyanıyorduk ki kör olasıca bizim zilde çaldı kayınvalidem şehir dışından geldikleri için sabahdan bize inmşlerdi gece kaldıkları annenmlerden.ve bir hafta bizdelerdi o günler sıkıcı.ama şimdi 2 yıldır her sabahım aşkla uyanarak geçiyor onun tatlı suratını severek uyanıyorum

Kocasımla mutlu mutlu uyanıyorduk ki kör olasıca bizim zilde çaldı kayınvalidem şehir dışından geldikleri için sabahdan bize inmşlerdi gece kaldıkları annenmlerden.ve bir hafta bizdelerdi o günler sıkıcı.ama şimdi 2 yıldır her sabahım aşkla uyanarak geçiyor onun tatlı suratını severek uyanıyorum
Hahahaha çok güldüm yaa kör olasıca diyor hahahaha :KK70:

ben kendievimede değildim.aynen arkadaşın dediği gibi ilk haftalar ve ilk gece iyi geçmediği için çoğu şeyi unuttum.ve sabah erkenden kaynanam geldi ve kendi evimize gitmek için otobüs yolculuğu yaptık.sonra eve gelince bi sürü ev işi beni bekledi.iğrençti..:KK11:herkesn dediği kötü şeyler de benim başımda toplanmış :rolleyes: sonra eşimle birbirimize alışmaya başladık (biraz zor oldu :) ) iyi kötü günler geçti ama arkadaşın dediği gibi sabahları onun şirin yüzüne bakarak uyanmak ve sevmek çok hoş.ne kadar da beni kırsa ne kadar da bazen soğuk olsa da çok seviyorm ben onu ya :KK60: dün yine canm sıkıldı artık sevmicem onu dedim ama akşama kadar zor tuttum kendimi bebek gibi sevmek geliyor içimden :KK73::KK36:

normalde ogleden once uyanmayan bizzz gece 4 te yatip sabah 7 de kalktik. sanki gunlerdir uykumuzu almis gibiydik. hazirlandik 8bucuk gibi evden cikip acik kafe aradik kahvalti icin. cunku dugunde bize yemek vermediler cok actikkk :KK70:
Eve size bişeyler hazırlamamıslar mııı kıyamam yaa gecede aç yattınız o zaman :KK76:

ben kendievimede değildim.aynen arkadaşın dediği gibi ilk haftalar ve ilk gece iyi geçmediği için çoğu şeyi unuttum.ve sabah erkenden kaynanam geldi ve kendi evimize gitmek için otobüs yolculuğu yaptık.sonra eve gelince bi sürü ev işi beni bekledi.iğrençti..:KK11:herkesn dediği kötü şeyler de benim başımda toplanmış :rolleyes: sonra eşimle birbirimize alışmaya başladık (biraz zor oldu :) ) iyi kötü günler geçti ama arkadaşın dediği gibi sabahları onun şirin yüzüne bakarak uyanmak ve sevmek çok hoş.ne kadar da beni kırsa ne kadar da bazen soğuk olsa da çok seviyorm ben onu ya :KK60: dün yine canm sıkıldı artık sevmicem onu dedim ama akşama kadar zor tuttum kendimi bebek gibi sevmek geliyor içimden :KK73::KK36:
Canım sıkıldı sevmiycem onu mu dedınnn :KK70: kocan kız o senın istediğin kadar sevme aynı evin içinde olmak zorundasınız :KK70:

X