Evliliğinizden Memnunmusunuz Ve Evlenince Aşkiniz Devam Etti Mi

CANIM İNŞALLAH HEP BERABER OLURSUNUZ DAHA NİCE GÜZEL YILLARA...:asigim:
ben eşimle 18 yaşımdayken evlendim ondan önce 4 senelik bir ilişkim olmuştu yani 14 yaşındayken çıkmaya başladığım biri idi ama beni çok üzmüştü sürekli ağlardım bana hiç değer vermedi ama çocukluk işte seviyorum aşığımya neyse 4 senede 4 bin kere ayrılık oldu belki o kişi ile hep o bırakırdı beni....

en sonunda evlenme mevzusu çıkınca babam istemedi git kapı orada dedi daha sonra baktım sevgilimde sıcak bakmıyor......benim canıma tak etti dedim bunca yıl değer yok sevgi yok hep kendimi kahrettim dedim tabi sevgimi o tüketti yaptığı hareketlerle....sonra ben onu terk ettim benim için çok büyük bir başarı idi asala terk edemem dediğim birini canımdan çok sevdiğim birini terk etmiştim tesadüf onlara yakın otururken evimizdende taşındık o sene ve yeni ev yeni bir yıla girecektim kalbim kırık ama aklım rahat olacaktı....sonra halam birine aracı olarak kız arıyordu çok iyi biri diyolardu yere göğe sığmıyordu bu delikanlı...sadece iyi bir ev kızı arıyorlardı ...bana sölediler varmı öle evde oturan(burada evde oturan derken çalışmayan herhangi bir kariyer planı olmayan bir kızdan bahsediliyo yanlış anlaşılmasın)sonra babamın amcasının kızları vardı ilk okuldan sonra okumamış annelerine yarıdımla geçmişti zamanları ama kıza sölediğimde kabul etmedi halamda neler kaçırıdı bilmiyo dedim ben atıldım hala bu kadar iyi biri madem ben tanışayım merak ettim ama evlenmem olamdı sevemedim derim dedim.tmm gör dedi halam sonra annesine tlf açtı çocuğun x teyze sana kendim kadar güsel kız buldum ama çok cadı istersen yarın aksam gelin görün dediler....ben çocuğun mutasıp olduğunu düşündüğüm için uzun etek vs.giydim ama ben makarasındaydım işin..neyse beklediğim kişi geldi allahım boylu poslu yakışıklı biri inanamadım...sonra dışarı çıktık o direk evlilik düşüncesi ile geldiğinden bana sağlaya bileceği imkanlarını sıraldı bende birbirimizi tanıyalım sen beni taşıyormusun ben seni taşıyormuyum bi bakalım dedim nede olsa 9 yaş var aramızda dedim tmm dedi 2 hafta çıktım ve gel ben iste dedim hayatımda hiç bir flörtümden görmediğim sevgi,saygı,ilgiyi gördüm tmm dedim bu dedim...ve eşimle 2 hafta çıktım 6 ay içinde evlendim 6 senedir de evliyimm...........hayatımdaki en doğru karar onla evlenmek ....aşık olarak evlenmedim ama şimdi deli gibi seviyorum aşığım onun için canımı verebilirim 6 senemizin her dk.flört tadında heycanında geçiyor onusuz nefes alabileceğime inanmıyorum onsuz yaşam bomboş hayatım,nefesim sabah güneşim gecemin mehtabı yaşama sevincim........bense onun bebeğiyim benim tek bir gülüşüm için dünyaları yıkar......aşık olarak severek evlenmedik ama şimdi ben onsuz hiiçim diyecek kadar seviyoruzzzzzzz 6 senen oldu 60 sene 6 asır olur onunla umarım hep rabbimden birlikte canımızı almasını istiyorum onsuz bu dünya yaşanmaz.....şimdiki bu aşka bir meyve istiyoruz..umarım rabbim çok bekletmez bizi........

evlendikten sonra eşime olan aşkım hayranlığım daha da arttı.evlilik aşkı öldürmüyor aksine alevlendiriyor.en azından ben de öyle oldu...

karşılıklı saygı yitirilmedikçe ilişki sapasağlam duruyor ben nerdeyse iki senelik evliyim ve eşimle altı senedir birlikteyiz.herşey aynı değişen hiş birşey yok.

benimde kocamdan hiç şikayetim yok herşey çok güzel ama keşke annesi ve özellikle babasıda onun kadar iyi olabilseler miillet kaynanadan yakınır ben ben kayınpederden ama onlar uzakta işte bir arayınca ya da hakkımda söylediklerini duyunca moralim çok bozuluyor

GERÇEKTEN HERKES KAYIINANADAN YAKINIRKENNNNNNNNN...:uhm:
benimde kocamdan hiç şikayetim yok herşey çok güzel ama keşke annesi ve özellikle babasıda onun kadar iyi olabilseler miillet kaynanadan yakınır ben ben kayınpederden ama onlar uzakta işte bir arayınca ya da hakkımda söylediklerini duyunca moralim çok bozuluyor

ben mutluyummm eşimle severek hatta kara sevda ile evlendik ve hala eşime aşığım sırılsıklam oda bana bir birimiz için eşsiz olduğumuzu düşüyoruz 2 bucuk yıllık evliyiz çok mutluyuz daim olsun inş.:asigim:

Evlenmeden önce de seviyordum ama bukadar değil :)
İyi ki var. Evlenince öyle şeyler yaşıyorki insan, tam yumruk atacağı sırada sarılıyor, hoşgörüyü öğreniyor, paylaşmayı öğreniyor. Üstelik kazık kadar olmanıza rağmen hala şımartılıyor, nazınızla oynanıyor ... Beni ondan başkası çekmezdi ... Rabbim dağına göre kar verdi çok şükür...:teytey:

bnim eşim biraz değişti ama onu evlendiğim günden daha cok seviyorum ve eminimki o da beni cooook seviyor....

Her gecen gun daha cok asik oluyorum. Hayatimiz, isimiz herseyimiz birlikte. Odama girince bile heycanlanirim. O olmadan uyuyamam. Askim, dostum sirdasim, sevgilim herseyim o benim. Bana askini ve sevgisini her zaman her kosulda hissettirmesinin ve yasatmasinin etksi var tabee:eek: Iyi ki evlenmisim, iyi ki iyi kiii ....Ben ona resmen asiiiiggiiiiim.. :nazar::nazar:Şeniz

bence evlilik oncesi beraberlik uzun tutulmamali cunku bu sure uzadikca o kadar cok sey payalsiliyo ve yasaniyoki evlilige bisey kalmiyo bizimki ole oldu 3 yildir taniyoduk birbirimizi ve iliskimiz cok hizli ilerledi cok yogun seyler yasadik cok heyecan yasadik gezdik eglendik evlendik yorulduk yapilcaklarin hepsini yapinca geriye bisey kalmadi... ben hala gezmek tozmak esim evde oturmak istiyo cunku o 34 yasinda artik evine cekilmek istiyo ben 22 yasindayim hayatin tadini cikarmak istiyorum hala asigiz ama bunun farkinda olamiyoruz galiba

tabiki de bazı şeyleri zaömanında yaşamak ve düzeyli yaşamak sevgi ve saygı açısından daiyi...
dev157pp___.png
[/url][/IMG]
bence evlilik oncesi beraberlik uzun tutulmamali cunku bu sure uzadikca o kadar cok sey payalsiliyo ve yasaniyoki evlilige bisey kalmiyo bizimki ole oldu 3 yildir taniyoduk birbirimizi ve iliskimiz cok hizli ilerledi cok yogun seyler yasadik cok heyecan yasadik gezdik eglendik evlendik yorulduk yapilcaklarin hepsini yapinca geriye bisey kalmadi... ben hala gezmek tozmak esim evde oturmak istiyo cunku o 34 yasinda artik evine cekilmek istiyo ben 22 yasindayim hayatin tadini cikarmak istiyorum hala asigiz ama bunun farkinda olamiyoruz galiba

merhaba, ben 21 yıllık evliyim.eşimle 6sene çıktık evlendik.çok mutluyuz.aşkımız hala devam ediyor. umarım herkesin evliligi mutlu olur,ve deam eder.

7 yıllık evliyim....
Eşim bana, bende ona hala aşığızzz.
Bu arada kızımız ikimizede aşıkkkk.....

:nazar::nazar::nazar:biz daha yeni evliyiz 6 ay oldu ama biz daha hiç kavga etmedik ççoooook seviyoruz birbirimizi kırmaktanşallah hep böyle devam eder:nazar::nazar::nazar:

evlenmedende askimi seviyordum tabiki ama bukadar degil
herhalde yasadimiz o aci tatli seyler bizi birbirimize daha cok bagladi diye düsünüyorum :asigim: :nazar: :asigim::nazar:
askimizin mevyeside yolda olunca bu sevgi daha bi arti :nazar:

ara sira kavgalar olmuyor degil ama ben onu cok seviyorum o da beni sevdigini soluyor insallah herkes mutlu olur yuvasinda ikinci bebegimiz de yolda cok sukur

ben aşık olarak evlenmedim yalnız evlilik kesinlikle askı öldürüyor bi evin içinde iki kişi birbirinizle ugraşıp duruyorsunuz ilk seneler güzel ama yıllar sonra istemeden herşey bitiyor artık konuşacak bişeyiniz kalmıyor paylaşacak seyleriniz kalmamış ve böylece aşk maşk kalmıyor bitiyor hele bide çocuk olunca:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

X