Evliliğinde sorun yaşayanlar, ilgisiz kocalar

Bence esrar konusunu kesinlikle hafife almayın. Ünivesite yıllarımda çok kişi vardı çevremde ot içen( Türkiye olmadığından yasaldı.) Konuşmalarımızda ara ara bu konudan bahsederlerdi ve kesinlikle zararsız, bağımlılık yapmıyor gibi şeyler söylüyorlardı. Ben de bağımlılık yapmadığını ve alkolden çok da farklı olmadığını düşünüyorum ama bir farkla içen kişiler gittikçe içme sıklığını arttırıyorlardı. Yani diyeceğim o ki başta sadece ortamda içiyorum diyorlar ama sonra o duyguyu tekrar tekrar yaşamak istiyorlar. Bağımlılık yapmadığından da "ne olacak ki bağımlılık yapmıyor" diye düşünüyorlar sonrasında ise bu istedikleri etkiyi yapmamaya başlıyor(sanırım bünye artık alışıyor) ve daha üstü şeyler kullanmaya başlıyorlar aynı kafaya ulaşmak için. Sonrasında kokain tarzı bir tık üstünü şeyler kullanmaya başlayan arkadaşlarım oldu daha da ilerisi kimyasal olsa gerek. O yüzden evet şuan zararlı değil, bağımlılık da yapmıyor ama kapıyı aralamış eşiniz. Müdahale edin kullanmasına.

Yok diyorum çocuğu kocaya ödül olarak görenler, siz çocuk yaptınız mı? Sizin kocanız ne yaptı ki onu böyle bi ödülle mükafatlandırdınız? Çok merak ediyorum ''nasıl bir koca'' olmalı ki böyle bir ödülü hak etmeli?

Evlendiğinden beri ya hamile ya lohusasın
Psikolojin nasıl kaldırdı

Önce iyi bir eş olmalı mesela

Neden 3 çocuk yaptığınıza pişman değilsiniz. Iyi ki bu adama 3 çocuk verdim modun da misiniz? Unutmayın o çocukların babası, esrar kullanan bir adam! Kocanız iyice bağımlısı mi bu nalet seyin ? Yoksa arada bir mi

Çocuk babaya hediye değildir. Anne ve baba ile yaşadığı mutlu bir evi çocuğa hediye etmek meseledir.

Siz durumun vehametinin farkında değilsiniz bence. Dövmüyor, sövmüyor nedir ya? İki minik var, biri de yolda. Hiç mi korkmuyorsunuz, hiç mi vicdanınız sızlamıyor esrarkeş bir adamla onları aynı evde yaşatırken? Göz açıp kapayıncaya kadar çocuklarınız herşeyin farkına varacak hale gelmiş olacak. Böyle bir babayı mı hakediyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…