Evliliğinde sorun yaşayanlar, ilgisiz kocalar

Esrar mı? Böyle adamın yanında çocuk büyütülür mü ya?

Şikaet et, kanında bulunduğu an denetimli serbestlik ya da 1 yıl hapis yatar. Denetimli serbestlikte kanında bulunursa hapse girer. Sen nasıl takip edeceksin 3 çocukla? Esrar fiyat uygunluğu açısından en çok tercih edilen uyuşturucu. Hemen hemen sigarayla aynı hatta düşük. Bu yüzden hop vazgeçtim demesi zor. Allah kolaylık versin.

Hanımefendiye gerçekleri söyleyince ağır yorumlarınızı kendinize saklayın diyor.

Canım bak o zaman sen farklı bir yol dene. Mesela önceden planlar yap. Sinemaya çıakrt çocukları, parka çıkart, akşam bir yere davetli olun bir dönem ve siz de davet edin birilerini. bir kaç öyle böyle geçsin o dönem bağla eve bir süre sonra vazgeçicektir o alışkanlıklardanç önemli olan senin sıkan, boğan taraf olmaman yoksa yine kaçar. allah sabır versin diliyorum canım,

Türk işi sıkışınca anında sövme olayı yani.
Kendi bilir o zaman
Bana göre hava hoş, ben alıyorum çayımı kahvemi, roman okur gibi okuyorum burayı. Hayat onun hayatı yani, isteyen istediği gibi "esrarlı gözler hep seni özler" modunda takılmakta özgür. Ben de istediğimi yazmakta özgürüm.

Vallahi öyle. Bende fındık yiyerek bu okuma eylemine destek veriyorum.
İnsanlar bazen herşeyi hakediyorlar maalesef

Türk işi sıkışınca anında sövme olayı yani.
Kendi bilir o zaman

Bi git allahaskina ya gel bana firca kay diye yazmadim bi derdimi sıkıntımı paylastim sende gelmissin sıkıntıma sıkıntı katiyosun. Katma kardeşim istemiyorum saçma sapan yorumlar okumak istemiyorum isime gelmiyor belki sanane yazma o zaman zorunda misin.

Sana uyup dalaşmak isterim ama insanlığın bende kalmasını daha uygun görüyorum.
Kardeşim sen halinden memnunsan ben burda davul zurna çalsam umursamazsın tıpkı şuan ki gibi.
Olmayan birşeyi güzel gösterseydim sanırım canımlı cicim li olacaktık.
Ama haklısın BANANE. Allah seni de eşini de iyi etsin. Başka sözüm yok

KİB'le gitsin bence ya, şu üsluba bak, buraya konu açıp da "sana ne" demek moda oldu son zamanlarda. Cevap yazmaya bile gerek yok, yönetim gereğini yapar boşver.

Halimden memnun olduğum için mi derdimi paylastim dersiniz neden kendi kendinize gereksiz muhalefete giriyosunuz ki anlamiyorum. Şuan duymak istediğim şeyler bana söylenmiş agir sözler değil. Diğerine yazmistim sizin altiniza cevaplanmis sizin yorumunuz kotu değildi biseyde yazmamistm zaten sizin altiniza yorum yazmis kiskirtmis resmen beraber muhalefete giriyorsunuz gerek var mi sizce benim derdim benim problemim kimse hlburda gelip öyle kadinsin boyle kadinsin diye tiri viri yapamaz kusura bakmayin.

3 çocuk yaptığım için pişman değilim diyorsun da esrar kullanan bir adamla gelecek ne kadar sağlam olabilir. yarın öbür gün şiddet gösterse kendini kaybedip bir şey yapsa sen boşanmaya kalksan 3 çocuk ile nasıl boşanacaksın? 3 çocuk yaptığına pişman değilsen ömrünü bu adamla geçirmeyi garanti ediyorsun o zaman.

Ben cocuk kocaya yapılır bu çocuğu niye yaptın diye düşünenlerden değilim ama senin durumun cok farkli. Kavga hakaret ayrı bir şey madde ayrı bir şey. Bence bu kavgadan bile daha tehlikeli. Üstelik zararsız olduğunu düşünüyor. 3 tane yavru... Yarın öbür gün onların da bulasmayacagi ne malum? Allah korusun öyle bi durum olursa nasıl kurtaracaksın. Baba zaten kullanıyor. Çocuklar için müthiş bir kapı. Hem bedava satılmıyor ki. Daha sonraları maddi olarakta zarar görmeye devam edeceksiniz. Bence çocuklarını düşün.

en sinir olduğum muhabbet "nasıl adam edeceğiz biz bu adamları" muhabbeti.. o yaşa kadar adam olmayan birini neden adam edesin ki? anası mısın? babası mısın? olmayacak görevleri üzerinize alıyorsunuz, sonra da replik gibi oluyor bu sorular..

neyse ben cevap vereyim.. adam edemezsin.. bu saate kadar olmamışsa bundan sonra olmaz..

5 yılda 3 çocuk...
hem onlara hem kendinize yazık...
yetişemeyince bu ruh haliniz normal....
anormal olan uyuşturucu madde kullanan bir adamın 3 çocuk sahibi olması?
hangi kafayla çocuklarına gelecek planlayacak bu adam?
yaparken neden düşünüp de korunmadınız allah aşkına?

Sitede gezinirken bu sayfaya denk geldim. Buraya yorum yapmış olan bütün bayanları '' başına gelmeyenin hoşuna gelir'' modunda ki yorumlarından dolayı kınıyorum. Adama sanki kadın esrar iç demiş gibi herkes üstüne üstüne gitmiş. Bi kasdınız mı vardı bilemiyorum. Halini açmış birine verecek iyi bi teselliniz yoksa hiç bi şey vermeyin ne kaybedersiniz ki? Kadın ciddi ciddi bunalmış bunu gören yok mu? Derdine dert katmışsınız yazık size.

Her sey guzelde sorun 3 cocuk oldu. Yani kadin bundan sonra nasil bir yol izleyecegini danisiyo. Niye 3 cocuk yaptin cart curt .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…