Evliliğin öteki hali ..

sizi bilmem de eşinizin size saygısı yok ..saygı=ses yükseltilmemesi değildir!
eşimin arkasından çok afedersiniz sıçtığı boku temizleyeceksem, yemek yapınca bir eline sağlık demeyecekse, eve gelince bir öpücük kondurmayacaksa zaten onun bana saygısı yok demektir.
bence çocuk mocuk yapmayın ayrılın gitsin, hayatınızı yaşayın ..

Zaten Meryem ana değilse konu sahibi, çocuk sahibi olamaz. 8 aydır cinsellik yok.

Onlar kader ikizi:)

+1

Boşandığım eşim tam da böyle bir adamdı, tek farkı çocuğu yok. Bir an o mu evlendi sandım, o derece.

Aradaki yaş farkından olduğunu sanmıyorum bu sorunların. Karşınızdaki adamın içi geçmiş ve kendini toparlamaya niyeti yok anlaşılan. Karşılıklı sevgi olsaydı evliliğin gereklerini yerine getirmeye çalışırdı. İlk başlarda olsa beklentinizi söyleyip değişimini gözlemleye fırsatınız olurdu ama bundan sonra eğer boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa mücadele etmeniz gerekli

sizin anneniz ablanız babanız olsam kolunuzdan tutar çeke çeke eve getirirdim. bahsettiğiniz kişisel temizlik problemi bir kere size zerre saygısı olmadığını gösteriyor. yaşınız tekrar evlenip çocuk yapmak için asla geç değil. sizin aklınıza geliyordur hak veriyorum, şimdi boşanırsam bir daha evlenene çocuk yapana kadar yıllar geçecek. bağırış çağırış yok bir bebek yapıp çocuğumla avunurum buna da katlanırım falan diye düşünüyor olabilirsiniz. ama kimse şu hayatı hak etmiyor. sekiz ay sevişmemek ? siz iki ayrı pay'dan ibaretsiniz. paydanızda birşey kalmamış aynı evi paylaşma haricinde hiçbirşey paylaşmıyorsunuz. lütfen ayrılın

Ortada evlilik yok ki. 1. Cinsellik yok 2. Sohbet muhabbet yok 3. Mali konularda ortak karar yok. 4. Size karşı en temel temizliğini bile yapmayan bir adamla aynı evde yaşama var sadece. Boşanın ,tekcelsede anlaşmalı boşanıp hayatına bakın . Şakın bu adamdan çocuk yapmayın

Yol yakınken ayrılın, bu evliliğe şans falan vermeyin zaman değerli .

Eski eşinden güç bela kurtulmak üzere olan biri olarak bekarlik sultanlik deyip kimse kendimizden değerli değil

Ne için kavga edeceksiniz ki?
Sizi rahatsız eden her şeye sadece susup içinize atmışsınız.
Hasta olmasanız iyi.

Bir sıralayın bundan bundan rahatsızım diye görürüm ben o saygılı beyi :)
Saygısı olsaydı zaten toplum içine karışıyor azıcık kişisel bakımına değer verirdi.
Adamın kendine saygısı yok.
Neyi konuşuyoruz :S

Boşanın boşanmayın diyemem ama kesinlikle böyle devam etmeyin!

Tüm bunlar evliliğin bitmesi için sebep tabi ki. Geç evlenmenizle ilgisi yok. Adam sanki sırf evlenmiş olmak için evlenmiş gibi. Konuşun, tartışın. Baktınız olmuyor sonra yolları ayırabilirsiniz.

Evliliğe adapte olamayan sen değilsin canım eşin.Evlilik anlattığın gibi bir şey olamaz senin her konuda en azından fikrin alınmalı bütçeniz bir olmalı.Aksi durumda gözünüze batmayan şeyler de batmaya başlar elbet yardımcı olacak eş dost akrabaya ama bir sınırı var ve eşin izni en azından gönlünü alıp yapmak var. Madem fikri,hayatı,doğruları,kendi dünyası varmış seni neden dahil etmiş.Cinsellikte yok diyorsunuz eee ev arkadaşlığı için mi evlendiniz?Bence her şeyin muhasebesini yapın son olarak bir şeyleri yoluna sokacak adam edecek bir şeyler varsa yapın sonrası için ya o evlilikte sadece bir eşin var evim var modunda olun kafanıza takmayın ayrı hayatlar yaşar gibi ya da sonlandırin madem para dağıtmayayi çok seviyormuş sizde tazminat,nafaka bir şeyler alın hayatınıza devam edin başka bir yol yok gibi

Evet, insanlar çift yaratılır hatta eşleri de.. Hatta eşlerinin abileri de..

Hatta ve hatta eşlerinin abilerinin çocukları da çift yaratılır. Maaşlarına varana kadar hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…