Evliliğin öteki hali ..

Tuvaleti temiz birakmayan bir erkek bile basli basina bir bosanma sebebi. Kücük bir sebep gibi görünsede o insanin ne kendine ne yanindakine saygisi vardir. Bir de 45 yasinda e.. kadar. Afedersiniz ama o adami hic kimse cekmez. Ayrica bu kadinlar bir kere evlenip bosanmis adamla nasil arastirmadan evlenirler anlamiyorm iyi olsa kadin onu birakirmiydi. Istisnalar cok az.

Adam unumu eledim elegimi astim kafasindaymis. Bildigin 45 yasinda 80lik dedeler gibi hareket ediyor. Ici gecmis. Yazik. Insanin daha da yasim gecmesin evleneyim diye verdigi kararlar iyi olmuyor her zaman. Ben de 35 yasinda bekarim. Bu yuzden bu tur bir evlilik yapmaktan olesiye korkuyorum. Kendisini iyi saklamis anlasilan. Mutsuzsunuz boyle kim hayal eder ki:/ Severek mi evlendiniz?

Keşke bu kadar büyük biri ile evlenmeseydiniz.
Adam hayatta her şeyi tatmış torunu oluyo tutup çocuk yapması baya zor gözüküyor
Gerçekten bu evlilikte siz nerdesiniz anlamadım ben.

Siz yaşım geçiyor, adam iyi birisi diye mantık evliliği yaparken adam eve hizmetçi almış haberiniz yok. Ava giderken avlanmak mı denir bu duruma ne denir bilemiyorum. 35 artık ne evlilik ne de çocuk İçin geç bir yaş değil. Kendi kendinizi yakmışsınız.

Çok üzüldüm gerçekten ama zor bi evlilik gibi . Bu evlilikte ki rolünüz gerçekten sadece bunlarsa bekara karı boşamak kolay derler ama size sormayan her kararı kendi alan birisi bilemiyorum ...

Yazdıklarınızın hepsi ayrı ayrı boşanma sebebi. Ben sizi çok iyi anlıyorum.mesela Aslında sorun belki de aileye verilen para değil fikrinizin alınmaması.
Ortak birşeyler yapamamak, değer gördüğünüzü hissetmemek.
Ben insanların huylarının köklü olarak değişebileceğine inanmıyorum ama bir nebze törpülenebilir. Net olarak konuşun. Rahatsızlıklarınızı anlatın zaman verin. Kendinize de eşinize de. Hala olmuyorsa da aklınızda acaba kalmadan bitirirsiniz.

Niye evlendiniz peki?? Belli ki adam sorunlu. Yol yakinken bosanin bence, yasiniz hala gencken baskasini bulun bu adamdan bir yol olmaz.

Suzan-Suzi de sizsiniz. Ordaki konularınızı da okudum. Bunca şeye rağmen boşanmamak için tutunduğunuz dalı bir türlü bulamadım.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama ben tek kullanıcıyım , ama size ayrıyeten teşekkür ederim bana öyle bir farkındalık yarattınızki ..bayanın yazdıklarını okuyunca okuduklarıma inanamadım değil ,insanlar çift yaratılır derlerde alın yazısı ya da kader denen şeyde bu kadar benzer olabilir mi ,özelden mesaj yazdım sagolsun yanıtladı(tabi burda bazı şeyler tanınmamak için konu açarken farklı söylenebiliyor ,örneğin meslek ,yaş,yaşanan şehir ,bazı detaylar .. ) içeriğini burda paylaşıpta gücendirmek istemem ..sayenizde iyi bir can yoldaşı ,beni anlayan birini buldum sanıyorum..size minnettarım , çok ama çok teşekkürler ..

Sağolun , Evet törpülenenilir ,bu konuda konuşmalarımız oldu fakat bu yaştan sonra değişemem diyor ,hatta kendisi de evlendiğine tek kişilik düzenini bozduğuna pişman olduğunu bir iki defa belirtti , .hayırlısı bakalım ,olacağına varır herşey .

Evet neşemi ,mutluluğumu ,heveslerimi kaybettim sanırım

Allahım yardımcın olsun.Cinsellik neden yok

Evlenmek için evlenirseniz bunların başınıza gelmesi normal ayrıca hala bunlar bitmesi için geçerli mi diye soruyor musunuz gerçekten

Arkadasim, sen de sevilmeyi, deger gormeyi, arzulandigini hissetmeyi hak ediyorsun. Bu adami kendine neden reva goruyorsun Allah askina?

Emin ol sevgi ve saygi cercevesinde yuruyen evlilikler boyle degil.. Olamaz.. Evlilik dogru insan ile yapildiysa hayati inanilmaz derecede guzellestiriyor.

Esini al karsina konus. Duzelmezse seni kaybedecegini soyle. Belirli bir sure ver.. Olmuyorsa hemen ayril. Ben de 33 yasima girdigimde evlendim.. Neredeyse tum arkadaslarim da bekar. Artik evde kaldin olayi yok devir degisti..

Kadinlar yasi kafalarina takip, bu son sansim diye dusunup, kim denk geldiyse huyuna suyuna bakmadan evleniyorlar.. Son zamanlarda buna cok denk gelmeye basladik. Ama bu cok buyuk bir hata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…