• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Evliligin kaçıncı yılında hamile kalınması sizce ?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bence hemen hamile kalmalı. Biz de iki yıl bekledik bak ne oldu şimdi 5 aydır istiyorum da olmuyor 😫 hayaller ve hayatlar misali. Evlendiğiniz gibi hamile kalın vesselam :sampiyon:
Senin yaşın kaç tatlım, bende 2 yıllık evliyim, ocaktan beri deniyoruz, yapınca olacak sanıyordum olmuyormus

27 yaşım ☺️10 aylık evliyim
Bn de 27 yaşımda evlendim bir yıl sonra istemeye başladık şimdi de olmuyor hiç bir şey planlanan gbi olmuyor sen istesen değil Rabbim isterse veriyor aman şu kadar zaman olmasın demeyin. kesinlikle nasip diyin Olmaması için çaba da vermeyin sonra Rabbim sen istemedin ben de vermiyorum diyor :(

EvlilEvlilikte ki yaşayacağınız heyecanı çocuk varken yaşarsınız bence 1 tane olsun burdaki yazıları belki okuyorsundur benim 3 buçuk yıldır çocuğum olmadı hiç korunmadihim halde ve arkadaşımın 9 yıl olmadı 3. Tüp bebek denemesi yaptırmayı düşünüyor bence korunmayınkorunmayın olursa zaten olur olmazsada ne kadar sure beklemek istedikten sonra doktora gidersiniz yeterki geç kalmayın
Kesinlikle katılıyorum.

Bende geçen yaz evlendim 1.5- 2 sene gezip tozup öyle düşünüyordum bebeği 27 yaşındayım ama işler hiç plana göre gitmiyormuş şimdi 7 ay sonra sürpriz bebek:eğlence:hala anlamış değilim😂😂plan yapılmayacağını öğrendim
Aaaa .ben korunuyorum

Bence hemen yapılmalı🙄 olcak mı olcak mı bilmiyoki insan, bizim olmadı tüp yaptık 2sene dolcak ağustosta evliliğim

Kizlar elbette insanın planladığı gibi gitmeyebiliyor ancak az çok hesaplar yapar ona göre şekillendirir hayatını insan.

Siz evlilikte kaçıncı yıl bebek olmasını öneriyorsunuz .
Benim için mantıken evlendikten iki yıl sonra düşünmek ve dokuz ay da hamilelik derken 2 yıl 9 ay...nerden baksan 3 yıl yani gayet ideal geliyor mesela
Bu değerlendirmenize sonuna kadar katılıyorum ben 3 yıllık evliyim ve evlendiğim ay istemeden hamile kaldım korunduğumuz halde oldu neyse daha 9 aylık evliyken kucağıma çocuk verdiler tabii çok şükür diyorum iyi ki doğmuş bebeğim ama keşke 2 yıl daha bekleseydi diye düşünmeden edemiyorum ben eşimle ilk yıllarımı gezerek tozarak birlikte bir şeyler yaparak geçirmek isterdim onun yerine daha evliliğimin 4.ncü haftasında mide bulantılarım başladı.Tam 3 ay geçmek bilmedi böğürmekten içim dışıma çıktı hamilelik zor iş.Çok farklı şeyler isterdim ama tabii Allah böylesini daha hayırlı olduğu için vermiştir.Allah en iyisini bilir sonuçta biz ne planlarsak planlayalım daima planları (her planın) en üstünde olan bir zat vardır. (Allah)

Bu değerlendirmenize sonuna kadar katılıyorum ben 3 yıllık evliyim ve evlendiğim ay istemeden hamile kaldım korunduğumuz halde oldu neyse daha 9 aylık evliyken kucağıma çocuk verdiler tabii çok şükür diyorum iyi ki doğmuş bebeğim ama keşke 2 yıl daha bekleseydi diye düşünmeden edemiyorum ben eşimle ilk yıllarımı gezerek tozarak birlikte bir şeyler yaparak geçirmek isterdim onun yerine daha evliliğimin 4.ncü haftasında mide bulantılarım başladı.Tam 3 ay geçmek bilmedi böğürmekten içim dışıma çıktı hamilelik zor iş.Çok farklı şeyler isterdim ama tabii Allah böylesini daha hayırlı olduğu için vermiştir.Allah en iyisini bilir sonuçta biz ne planlarsak planlayalım daima planları (her planın) en üstünde olan bir zat vardır. (Allah)
Değil mi bakalım Allah bebek verecek mi .biz böyle önce olsun sonra olsun diye planlarken çokta doğru yapmıyoruz galiba

Back
X