- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
Öyle söylemeTühh siperlerden bir neferi daha kaybettik desene![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle söylemeTühh siperlerden bir neferi daha kaybettik desene![]()
27 yaş oldum yakınlardaTam 2 yıl sonra hamile kaldım. 2 yıl 9 ay dediğiniz gibi 16 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Bence hiç geç değil ben ideal olduğunu düşünüyorum. 2 yıldan önce yaş geçmiyorsa gebelik için, aceleye gerek yok.
27 daha erken yav 30-33 e kadar yolu var bence acele etme27 yaş oldum yakınlarda![]()
Aaaa ben darbe yapmak için evlendim diyorum27 daha erken yav 30-33 e kadar yolu var bence acele etmeyada acele et siperleri terk eden her asker, yerine yeni bir kız asker getirmek zorunda
![]()
Tamam işte darbe de tek başına olmazAaaa ben darbe yapmak için evlendim diyorum![]()
EvlilEvlilikte ki yaşayacağınız heyecanı çocuk varken yaşarsınız bence 1 tane olsun burdaki yazıları belki okuyorsundur benim 3 buçuk yıldır çocuğum olmadı hiç korunmadihim halde ve arkadaşımın 9 yıl olmadı 3. Tüp bebek denemesi yaptırmayı düşünüyor bence korunmayınkorunmayın olursa zaten olur olmazsada ne kadar sure beklemek istedikten sonra doktora gidersiniz yeterki geç kalmayınKizlar elbette insanın planladığı gibi gitmeyebiliyor ancak az çok hesaplar yapar ona göre şekillendirir hayatını insan.
Siz evlilikte kaçıncı yıl bebek olmasını öneriyorsunuz .
Benim için mantıken evlendikten iki yıl sonra düşünmek ve dokuz ay da hamilelik derken 2 yıl 9 ay...nerden baksan 3 yıl yani gayet ideal geliyor mesela
Tamam işte darbe de tek başına olmazdavamızı savunacak yeni neferler yetiştirmeliyiz. Derhal çalışmalara başlayın bu bir emirdir
![]()
Sevgiler tatliş kızTamam işte darbe de tek başına olmazdavamızı savunacak yeni neferler yetiştirmeliyiz. Derhal çalışmalara başlayın bu bir emirdir
![]()
EvlilEvlilikte ki yaşayacağınız heyecanı çocuk varken yaşarsınız bence 1 tane olsun burdaki yazıları belki okuyorsundur benim 3 buçuk yıldır çocuğum olmadı hiç korunmadihim halde ve arkadaşımın 9 yıl olmadı 3. Tüp bebek denemesi yaptırmayı düşünüyor bence korunmayınkorunmayın olursa zaten olur olmazsada ne kadar sure beklemek istedikten sonra doktora gidersiniz yeterki geç kalmayın
Ben de 27’yim artık 28 sayılırım hatta. 30’dan önce aceleye gerek yok bence. :)27 yaş oldum yakınlarda ☺
Hay ağzını yesinlerBen de 27’yim artık 28 sayılırım hatta. 30’dan önce aceleye gerek yok bence. :)
Ben de 28 de evlendim keyfi olarak bekledim ve 34 yaşında bebek sahibi oldum pişman değilim gezdim tozdum yine olsa yine beklerdim27 yaşım ☺10 aylık evliyim
Millet laf ediyor diye etkisinde kalıp dogurmakta mantıksız .Ben de 28 de evlendim keyfi olarak bekledim ve 34 yaşında bebek sahibi oldum pişman değilim gezdim tozdum yine olsa yine beklerdimçünkü çocuk için kendini hazır hissetmek de önemli, hazır hissettiğimde anne oldum
![]()
Milletin lafı bitmez doğurursun ikinci ne zaman derlerMillet laf ediyor diye etkisinde kalıp dogurmakta mantıksız .
Dogurunca o konuşanlar dan hangi biri bakacak bebeğine.sen bakacaksın sana kalacak
Yani aslında bana kalsa da iki sene ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor :) ben 4 senelik evliyim 1.5 senedir olmuyor mesela. Benim bir arkadaşım evlenmiş bir sene geçmiş , çalışmalara başlayalım ne de olsa hemen olmaz demiş ama ilk seferinde hamile kalmış :) bir arkadaşımda çok plan yapmıştı şu zaman bu zaman diye ama hemen olmamıştı. Yani aslında Allah’ın işi bir bakarsın ilk istediğin ayda olur bir bakarsın bir sene belki daha fazla sene çocuğun olmaz..Kizlar elbette insanın planladığı gibi gitmeyebiliyor ancak az çok hesaplar yapar ona göre şekillendirir hayatını insan.
Siz evlilikte kaçıncı yıl bebek olmasını öneriyorsunuz .
Benim için mantıken evlendikten iki yıl sonra düşünmek ve dokuz ay da hamilelik derken 2 yıl 9 ay...nerden baksan 3 yıl yani gayet ideal geliyor mesela