- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Biz de 3 yıl diye düşünmüştük ama evlilikte dinamikler heyecanlar evre evre değişiyor. Biz gezmeyi yeni yerler görmeyi falan çok severdik bir yıl boyunca birlikte çok güzel anılar biriktirdik çok güzel heyecanlar yaşadık sonra dedik ki artık başka bi heyecan olmalı bi çocuk yetiştirme kararı aldık bir buçuk yıl sonra hamile olduğumu öğrendik tüm hayatımız değişti bambaşka bi mutluluk. Artık çok başka şeylerden haycanlanjr mutlu olut olduk. Cocuguk sahibi olmanın özel bi zamanı yok ama söyleyebilirim ki kesinlikle evlenir evlenmez evlilik bağını kuvvetlendirip güzel anılar biriktirmeden çocuk sahibi olmamaktır. Çünkü insanın evlilikte güzel anıları hatırlayıp dayanma gücü bulmaya ihtiyacı vardır. Eğer bu anılar yoksa dayanabilmek çok zor oluyo ve çoğu insan dayanamıyor. Şunu asla unutmayın herkes değişir hemde çok kısa sürede ve siz de degiseceksiniz. Yani erken yapma planınız olabilir evlenince o mutlulukla bazı şeyleri hızlandırmak isteyebilirsiniz dayanırım sabrederim diyebilirsiniz başara da bilirsiniz ama insan kendini bi savaşa girmiş de savaştan çıkmış gibi hissediyo.Kizlar elbette insanın planladığı gibi gitmeyebiliyor ancak az çok hesaplar yapar ona göre şekillendirir hayatını insan.
Siz evlilikte kaçıncı yıl bebek olmasını öneriyorsunuz .
Benim için mantıken evlendikten iki yıl sonra düşünmek ve dokuz ay da hamilelik derken 2 yıl 9 ay...nerden baksan 3 yıl yani gayet ideal geliyor mesela
Neye dayanbilmek sabredebilmek o kısmı anlamadım :)??Biz de 3 yıl diye düşünmüştük ama evlilikte dinamikler heyecanlar evre evre değişiyor. Biz gezmeyi yeni yerler görmeyi falan çok severdik bir yıl boyunca birlikte çok güzel anılar biriktirdik çok güzel heyecanlar yaşadık sonra dedik ki artık başka bi heyecan olmalı bi çocuk yetiştirme kararı aldık bir buçuk yıl sonra hamile olduğumu öğrendik tüm hayatımız değişti bambaşka bi mutluluk. Artık çok başka şeylerden haycanlanjr mutlu olut olduk. Cocuguk sahibi olmanın özel bi zamanı yok ama söyleyebilirim ki kesinlikle evlenir evlenmez evlilik bağını kuvvetlendirip güzel anılar biriktirmeden çocuk sahibi olmamaktır. Çünkü insanın evlilikte güzel anıları hatırlayıp dayanma gücü bulmaya ihtiyacı vardır. Eğer bu anılar yoksa dayanabilmek çok zor oluyo ve çoğu insan dayanamıyor. Şunu asla unutmayın herkes değişir hemde çok kısa sürede ve siz de degiseceksiniz. Yani erken yapma planınız olabilir evlenince o mutlulukla bazı şeyleri hızlandırmak isteyebilirsiniz dayanırım sabrederim diyebilirsiniz başara da bilirsiniz ama insan kendini bi savaşa girmiş de savaştan çıkmış gibi hissediyo.
Çevremde o tarz konuşmalar olmadı ama olursa da malesef ki hoşt diyebilen biriyimYasa bagli canım ben geç evlendim hemen istedim yine de olmadı bir yıl kadar yasin gencse uzmanlar iki yıl bekleyin diyorlar bencede doğru iki yilds evlilik yerine ancak oturuyor eşini daha iyi tanıyorsun birde milletin neden çocuk yapmıyorsun laflarına hazırsan herseyi dusun iste ona gore karar ver
27 yaşımYasa bagli canım ben geç evlendim hemen istedim yine de olmadı bir yıl kadar yasin gencse uzmanlar iki yıl bekleyin diyorlar bencede doğru iki yilds evlilik yerine ancak oturuyor eşini daha iyi tanıyorsun birde milletin neden çocuk yapmıyorsun laflarına hazırsan herseyi dusun iste ona gore karar ver
İki yıl ...çok idealAblamın yaşı 28, 2 yıl önce evlendi. Şu an 8 aylık hamile. Bana güzel gibi geldi. Ne diyorsunuz kızlar?
Akıllıca ... 30 undan sonra zor diyenlere gelsin26 yaşında evlendim 31 de ilk defa anne oldum. Benim için çok ideali buydu. Şimdi olsa yine öyle yapardım
Evlendim bebekim çok olduEvlilik yaşına göre değişirirbekarsan evlenme kız bak görüyorsun evlenenlerin halini
Tam 2 yıl sonra hamile kaldım. 2 yıl 9 ay dediğiniz gibi 16 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Bence hiç geç değil ben ideal olduğunu düşünüyorum. 2 yıldan önce yaş geçmiyorsa gebelik için, aceleye gerek yok.Kizlar elbette insanın planladığı gibi gitmeyebiliyor ancak az çok hesaplar yapar ona göre şekillendirir hayatını insan.
Siz evlilikte kaçıncı yıl bebek olmasını öneriyorsunuz .
Benim için mantıken evlendikten iki yıl sonra düşünmek ve dokuz ay da hamilelik derken 2 yıl 9 ay...nerden baksan 3 yıl yani gayet ideal geliyor mesela
Tühh siperlerden bir neferi daha kaybettik deseneEvlendim bebekim çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?