Evliliğin % kaçı seks?

Hayır canım ben de birşey yaptırmak için sevişmedim sadece seviştikten sonra ki mutluluğu kendi lehime çevirmek şranks al kredi kartı

Hayır canım ben de birşey yaptırmak için sevişmedim sadece seviştikten sonra ki mutluluğu kendi lehime çevirmek şranks al kredi kartı
Basıcam parayı binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı kartı ben verecek duruma geldım

Ne güzel ilgilenmişsiniz probleminizle. dediğniz gibi ben eşim bana dokunduğunda uyarılmıyorum. afedersiniz ama ıslanmıyorum, zorluyorum kendimi. eşim başlıyor sen beni istemiyorsun, benle birlikte olmaktan zevk almıyorsun vs kavgalar.. sonra yapmak istemiyorum ıslanamayınca vs derken resmen çile. önerileriniz için teşekkür ederim.

Evet stresli hayatımız. ve sanki seks yapmak bu durumlarda ne alaka gibi. keşke beni de iyi yönde etkileseydi

İrdele zaten, aklında hiç soru işareti kalmasın, doğrusu bu, kıpırtı da bir şeydir, şak diye aşık olacak yaşta değiliz sonuçta, önce aklımıza yatacak. O senin en zor zamanındaki direncini gördü, tepkilerini gördü aslında düşündüğünden iyi tanımıştır seni,
azıcık öküzlük yapsan da bir şey olmaz ben genç olmama rağmen eşimle çıkarken öyleydim, buluttan nem kapar her şeyi sorgulardım. Mantığıma uyduğu için başladım zaten çıkmaya, bir ay sonra da aşık oldum allah kimseyi pişman etmesin,benim mutluluğumdan sana da nasibetsin inşallah. Bununla veya başkasıyla.
Minik dargınlıklar böyle çözülebilir neden olmasın ki.
Basıcam parayı binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı kartı ben verecek duruma geldım
parayı basmana gerek yok yavrucuğum istekli adam seve seve çıkarır seni üstüne hadi bakalım yansın geceler inşallah. Gönlüne göre biriyle tabi ki
Evliliğinizdeki tek ya da en önemli sorun buysa mutlaka çözmelisiniz. Çünkü boşluğu doldurulamaz bir mesele. Göz korkutmak için değil ama aldatmaların da boşanmaların da dile gitirilmeyen sebepleri arasında ilk sırada cinsel doyum var. Ben sorunumu çözmeyi başardıktan sonra öğrendim ki aslında eşimi çok üzmüşüm o dönemde, ki üzülmeyi hakedecek bir insam değildir

Adam haklı valla, acılen buna cozum bulmanız lazım. Esınızfen zıyade kendınız ıcın. Pekı ısteksızlıkten oturu hayat ot gıbı gecmıyor mu ya. Bende hafıf bır dusus olsun bıtkısel hayata gırıyorum

Ya böyle de akışına bırakalım dedik göya ama dış uyaranlar çok fazla. Yok durum güncellemesi yok şarkılar, günaydın iyi geceler mesajları falan. Bu nasıl akışta kalmak bilemedim. Tamam hal hatırı anlıyorum ama sımdı her paylastıgını ustume alınmaya basladım dogal olarak. Bana tamam acele etmeyelım dedı fakat davranıslar asla bu yönde degıl. Kendımde mecburıyet hıssetmemımı ıstıyor acaba

O ne isterse istesin senin ne istediğin önemli, adam akışına bırakmış evet o senin gönlüne girmek için her şeyi yapacak bu akış içerisinde akış bu zaten sen de kapılıp kapılmayacağına bakacaksın. Mecbur hissetme kendini, sadece duygularına odaklan, şunan bencil olmak zorundasın, önce kenfine bak, sende gerçek duygular oluşmazsa o ayağının altında paspas olsa dön arkanı git.
Ortada inkar edilemez bir gerçek var, onun seni tanıdığı süreçte sen gerçek sendin rol yapacak halin yoktu ama o bir avukattı, sen onu onun sebi tanıdığı kadar tanımıyorsun

Evet bende ne var ne yoksa anlattıgım ıcın benı annem kadar ıyı tanıyor neredeyse. Ha bırde aksam bende neden bosandıgını sordum, malum benımkını noktası vırgulune kadar bılıyorsun sebep neydı dedım. Bunun ılk esının de ıkıncı evlılıgıymıs, kadın ben senınle yapamıyorum deyıp ılk esıne gerı donmus ama cok cekısmelı surmus. 9 yıl evlı kalmıslar, beyfendı suan 41 yasında 2 cocugu var ıkısı de annede kalıyormus (ha bu arada ılk esıne gerı donmus ama adam bununla evlenmemıs yanı kadın suan bekar) resmen donakaldım. Kadın ortada afedersın döt gıbı kalınca buna gerı donmek ıstemıs, tekrar evlenelım cocuklarımız var demıs ama asla donmem dedı donmemıs nıhayetınde. Kadında bosanırken nafaka falan ıstemedıgı ıcın suan sadece cocuklarımın masraflarını karsılıyorum dedı. Kadın sureklı haber yolluyormus barısalım dıye. Benımde agzımdan 'nasıl yani sureklı salca olan eskı es mı??) dedım. Sence ben boyle bırseye senı maruz bırakacak bır erkek mıyım dedı. Bu daha da dusunmeme sebep oldu. Bu konusmadan sonra zaten benı eve bıraktı fakat aklımda soru ısaretı kaldıgını bılıyor, ondan mütevellit devamlı ordan burdan nıyetını acık etme pesıne dustugunu dusunuyorum. Bence kacmayayım dıye. Cunku cıddı cıddı bu konu benı cok gerdı

Adam yeniden evlenince kadın düşecektir yakasından (umarım), ayrıca hepimiz biliyoruz ki adam muhatap olmadıktan sonra kadın hiçbir şey yapamaz. En azından dürüst davranmış bunları söylemeyebilirdi, bu kadın huzur bozacak olursa senin varlığını öğrendiği anda gösterir tavrını, izle bakalım neler olacak.
Senin eşin de sorun çıkarabilir farklı sebeplerle, boşanmış insanlar çocuk varsa kolay kolay kurtulamıyor zaten birbirinden. Hakkında hayırlısı

Seksin yüzde kaçı evlilik? Yani çokkk seksle evlilik aslında bağdaşmıyor. Evlilik durgun, garantili, güvenli. Çok seksi sayılmaz. Neyse. Anlatamadım ama denedim en azından. Felsefe yapmak bedava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…