Evliliğin % kaçı seks?

İlk evliyken 90, çocuk olunca 60,. İki çocuk olunca 5, üç çocuk olunca onu bilmiyorum ve 3 istemiyorum,sarılıp uyumayı bile unutun çünkü ben oğlum,eşim kızımla uyuyor, bı odalarina gitsinlerde eşime sarılıp uyusam.

Seksin yüzde kaçı evlilik? Yani çokkk seksle evlilik aslında bağdaşmıyor. Evlilik durgun, garantili, güvenli. Çok seksi sayılmaz. Neyse. Anlatamadım ama denedim en azından. Felsefe yapmak bedava.
Evlenmeden önce evlendikten sonra çok farklı oluyor, diyolar ya türk kadını sadece yatıyor, öyle oluyor ya )))

Evet o konuda net konustu, boyle bırseye ızın verecegımımı sanıyorsun dedı ben zaten onunkınden cok kendı ex öküzümden korkuyorum. Yanı korku demeyelım de suan onun evındeyız ya aptal saptal bırsey dusunmesını ıstemıyorum, cunku osursan o sıctı dıye anlatır afedersın. Zaten eger devam edecek durumda olursak buradan tasınmayı dusunuyorum. Ben cocuklarımı almaya bıle gıtmıyorum aldırtıyorum ve gerıye bıraktırıyorum dedı. Kadınla yuzyuze dahı gelmıyormus. Sadece bır kez oglu ateslenmıs hastanede gormek zorunda kaldım dedı. Kı haklı bende olsam ortalıgı yıkar yıne gıderım o hastaneye. Bende aynı sureclerı yasadıgım ıcın yuzyuze gelseler dahı problem etmem, adamın tavrı net ıse. Bırde benım ex okuzun pandemıden dolayı cocuklar gormek ıcın eve geldıgını bılıyor. Gecen ay basında oglan resmen anırarak babasıyla yemek yemek ıstedıgı ıcın aynı sofraya bıle oturmak zorunda kaldım. Oglan daha 2 yasına gırmedı anlatamıyorsun kı. Onunda 8yasında oglu 6yasında kızı var. cocuklarımın dogum gununu bıle herkes ayrı ayrı yapıyor dedı. Ve ex in eve gelmesınden aşırı rahatsız oldugunu hıssettım. Cunku onlarda boyle bır olay yok. Ya bende 3 onda 2 cocuk nasıl olacak bende bılmıyorum. Bana senın tatıle cıkıp negatıflıgınden arınman lazım cok dolusun daha kendınle basbasa kalıp olanı bıtenı, ne yapacagını gozden gecırmen gerekıyor. Gozlerınden yorgunluk akıyor dedı. Aslında bende 2gunlugune gıtmek ıstıyorum. Annemler bız kalırz cocuklarla gıt demıslerdı. Koronada var bılemedım kı

Seksin yüzde kaçı evlilik? Yani çokkk seksle evlilik aslında bağdaşmıyor. Evlilik durgun, garantili, güvenli. Çok seksi sayılmaz. Neyse. Anlatamadım ama denedim en azından. Felsefe yapmak bedava.
Öyle düşünmemek lazım, istek ve enerji varsa durgunluk olmaz.
Çocuklar büyüsün rahatlarsınız, iki çocuğumun arası 4 yaş bir ara öyle bir haldeydik ki prta malı gibi yatak yatak geziyorduk ikimizde. Kız beni çağırıyordu, ben kızın yanına geçince oğlan babasının yanına gidiyordu, kız uyuyunca bakıyordum oğlanın yatak boş ben oraya yatıyordum sabah kim hangi yataktan çıkacak diye merakla açıyorduk gözümüzü. Boyları kadar ayılar alarak çözdük meseleyi ama bize sor ne çektik.
Ben boyle degildim pandemiden oldum ah ah
Pandemi herkesin hayatında ya, biraz relax, birbirimizin sinirine dokunacağımıza yenine dokunmalıyız
Evlenmeden önce evlendikten sonra çok farklı oluyor, diyolar ya türk kadını sadece yatıyor, öyle oluyor ya )))
O da Kadının elinde işte, azıcık araştırıp taktik öğrenmemiz lazım, öğrendiğimizi uygulasak yeter. bu iki tarafı da mutlu edecektir

Adamı evden uzaklaştırman şart, ya da o gelmeden sen çıkacaksın evden ama bu da tam çözüm değil, pandemiyi falan bahane ettirme alsın çocukları kendi evine götürsün, kurmuştur her halde bir düzen, çocuklar ağlasa da evde onunla zaman geçirmemeye çalış. Bu seni de yıpratıyordur, adamın yüzünü görmeye tahammülün olsa boşanmazdın zaten.
Annenler git dinlen diyorsa kaçırma bu fırsatı, bir otele git kendinle kal, kimseyle muhatap olmadıktan sonra hastalık seni nereden bulacak. Hem şu an her yer tenhadır korkulacak bir şey olmaz

Tatil konusunda o kadar haklı ki. Gerçekten kafanız çok karışık gibi geldi bana . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Aslında itiraf edeyimzaten genel olarak ot gibi yaşıyorum her anlamda böyleyim ama cidden sizler yazdıça eşime ayıp ediyorum dedim. düzelmeye çalışıcam..

Düzeni kurdu bıldıgım kadarıyla, kendıne ev almıs o zatı muhterem anasıyla oturmamıs, hayret! Ama kendısı ıs gezısınde bayadır gelıp goremıyor cocukları. Bende bakıcı kızla gondermeyı dusunuyorum. Hemde ne yıpranmak o gelınce bakıcıya ısaret yapıp yukarı kacıyorum ve bır krız cıkmadıgı surece asagı ınmemeye calısıyorum. Oteller arastırdım ve doluluk oranı haftalar oncesınden full. Ancak cok uzak sehırlerdekılere gıtmem lazım. Onlada arabayla cıkacagım ıcın 4saat ustu yolu gozum kesmıyo heryer kar ve araba kullanarak 2gunumu harcamak ıstemıyorum. Su ex öküz gelmeden kacmayı cok ıstıyorum. Abanta baktım bos yer var sıte rezervasyona acık yapsam mı bı delılık

Tatil konusunda o kadar haklı ki. Gerçekten kafanız çok karışık gibi geldi bana . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Gıtmek ıstıyorum ve sadece abantta bos yer bulabıldım kapadokyaya baktım ucakla gıderım dıye otel havalımanı arası 45dk yemedı gozum karda. Uludaga arabayla cıkamam aslında bursa cok makul gorunuyor ama arkadaslarım gıttı o rampada bıldıgın gıdıs donus trafıgı var zor cıktık dedı. En makulu abant gıbı duruyor

Aslında itiraf edeyimzaten genel olarak ot gibi yaşıyorum her anlamda böyleyim ama cidden sizler yazdıça eşime ayıp ediyorum dedim. düzelmeye çalışıcam..
Zemherının dedıgı ıncır cekırdegı yagı tez baslayın ne bıleyım fılmler ızleyın erotık sahnelerı olan elımızde 365gün var o tavan yaptırır ahsjsjshdjsk

Size en uygun yer neresi ise oraya gidin. Kafanızı bir güzel toparlayın. Yenilenip gelin inşallah

Yap tabi ne bekliyorsun. Git dinlen, 3 bebeden uzak 2 gün ilaç gibi gelir sana

Zemherının dedıgı ıncır cekırdegı yagı tez baslayın ne bıleyım fılmler ızleyın erotık sahnelerı olan elımızde 365gün var o tavan yaptırır ahsjsjshdjsk
Ben erotik öykü okuyorum, bir şeyler olacağını bildiğim ama potansiyelimin olmadığı akşamlarda, kimse anlamıyor çok eğlenceli

Yap tabi ne bekliyorsun. Git dinlen, 3 bebeden uzak 2 gün ilaç gibi gelir sana
Annemı aradım sımdı zaten yoldalarmıs bana gelıyorlarmıs. Ben tatıle cıkıyorum anne dıyorum ee gıt dedık sana durdugun kabahat dedı ya bısey dıyecegım ben bu beyfendıye gıttıgımı haber vermesem cok mu ayıp olur? Kımse bılsın ıstemıyorum da telefonumu kapalı tutacagım, ıs telefonum acık onu aılemden ve ısyerındekılerdeb baska kımse bılmıyor. Acıl durumda aılem ordan arar cocuklar ıcın ve baska kımseyle muhattap olmak ıstemıyorum kendı telefonumu acık tutsam susmaz bılıyorum??

Ben erotik öykü okuyorum, bir şeyler olacağını bildiğim ama potansiyelimin olmadığı akşamlarda, kimse anlamıyor çok eğlenceli
Bunu asla öngöremezdim ben olsam. Bırseyler olacagını mesela atıyorum gun asırı duzenlı oluyor o gune denk geldıgı ıcın mı bılıyorsunuz yoksa adamın gozlerındekı ejderha bakıslardan mı

Bunu asla öngöremezdim ben olsam. Bırseyler olacagını mesela atıyorum gun asırı duzenlı oluyor o gune denk geldıgı ıcın mı bılıyorsunuz yoksa adamın gozlerındekı ejderha bakıslardan mı
Çalışırken ertesi gün işe gitmeyeceksem kesin olur, şu an evdeyim o yüzden en seyrek bir gece arayla oluyor, bizde bakıştan ziyade mutfak tacizleri olur, tezgah başında yakaladı mı belli eder kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…