Evliliğin % kaçı seks?

Gelirin var çok şükür, gerekirse çıkarsın, evinde oturuyorsun diye hayatını denetleyemeyeceğine göre.

Bazı şeyler kaderdir belki, bilemezsin, bi tanı bakalım avukatı, kimse zorlayamaz olsun ya da olmasın diye, ama beklemek zorunda değilsin.

O Osirius zaten şuan tanıma aşamasındasınız eğer ki, bir olumsuzluk olursa arkadaş kalabilirsiniz. Çocuğunuz olabilir yeni boşanmışta olabilirsiniz ama neticede siz bir insansınız. Duygularınız var kendi hayatınız ile ilgili alacağınız kararlar sizi ilgilendirir . İçinizden geldiği gibi davranin.

Son düzenleme:

Kızlar beni aldı sahile gittik kahve de almış. Ben böyle birşey için erken oldugunu, dogrusunu soylemek gerekırse boyle bırseyı hıc beklemedıgım ıcın sok oldugumu soyledım. Nıhayetınde bosandıgım 3 ay bıle olmadı o yuzden suan duygularıma mantıklı bır yon veremedıgımı belırttım. Kısacası ne evet dıyebıldım ne hayır. Nötrüm bu duyguna karsılık dedım. Cunku hayır desem kestırıp atma dıyorsun evet demeye de benım ne dılım ne kalbım ızın verır suan dedım. Ben senı cok ıyı anlıyorum. Hayal kırıklıkların var kalbın beynın yorgun cok yıpratıcı bır surecten gectıgıne avukatın olarak ben sahıdım dedı. Ben zaten senden evet deyıp bır yola gırmeyı beklemıyorum. Zaten bunu sen ıstesen ben saglıklı bulmuyorum dedı. Korkularımı cekıncelerımı anlattım. Hatta utandıgımı da. Bu kadar ozelımı boyle bırsey duyacagımı bılsem de anlatırmıydım orası muamma dedım. Bız farklı sekılde tanıssak da nıhayetınde neden bosandıgımızı bırbırımıze anlatacaktık oyle degıl mı dedı. Evet ama bu kadar detay vererek degıl dedım. Zaten sen bu adamla hıc evlı olmamıssın kı bunca zaman cok dava aldım boylesını bende ılk defa goruyorum genelde haksız olan taraf mıllet duymasın dıye karsı tarafın her dedıgıne razı olur onda gereksız bır yuzsuzluk vardı dedı (ki dogru, adamın suratına ıktıdarsızsın desem sen azgın kadının tekısın, aklın fıkrın orda der) bana evlılık bu degıl dedı. Baya konustuk ıste. Iltıfatımı yalakalık olarak algılamazsan eger hem cok cesur ve ayaklarının ustune basan bır kadın olmandan hemde cok guzel ve cekıcı bırı olmandan cok etkılendım bunu ınkar edemem dedı. Sende her muvekkıle tabırı caıze yuruyen bır avukat ızlenımı yaratmadıysam eger herseyı akısına bırakalım bırbırımızı tanıyalım dedı. Boyle havadan sudan derken eve geldım malum saat. Akısa bırakalım dedı ama zank dıye durum guncellemesı yapmıs 'ask dıye bırsey yasıyorum ne tek taraflı demeye dılım varıyor, nede karsılıklı olduguna ıspatım' sonra iyi geceler mesajı (cocuklardan dolayı telefonumu erken kapatıyorum ondan sebep erkenden yanı) kalbımde mınıcık bır kıpırtı olustu, ama mınıcık

Ahhh ikinizin adına da çok sevindimumarım birbirinize iyi gelirsinizyolunuz açık olsun

O kıpırtı gönlüne hoşluk olsun inşallah, mutluysan huzurluysan devam et.
Ne güzel iki taraf da gayet açık ve net. Ve sen mutlu ayrılmışsın oradan.
Unutma devam etmeye de bırakmaya da mecbur değilsin, yüreğinin götürdüğü yere git.
Sevindim senin adına

İnsallah bende destegın ıcın cok tesekkur ederım. Biraz kıpırtılı ayrıldım sadece o kadar. Suan deli dıvane olacak, ayagımı yerden kesecek bır pozısyon yok, olur mu bılemem tabı. Sadece daha temkınlı yaklasıyorum, sureklı ırdelıyorum. En ufak yamuk gorsem tak dıye kesıp atacak durumdayım

Ya bayılıyorum sizin yorumlarınıza

Bende baştan sona okudum ne kadar naif bir beyfendi anlattıklarınızdan izlenimim bu oldu.İnşallah size layık birisi olur hayırlısı ise olsun Enerjinize hayran kaldım!

"Seks "

Seviyorsanız seks yaparsınız bu kadar.

O zaman adı seks olmaz , pazarlık olur kanımca, çünkü sağlıklı dusunebilen bireyler oturma odasında çözemediği konuları yatak odasına taşımaz zaten diye düşünüyorum, muhalefet olayım diye değil yorumunuz dikkatimi çekti öyle yazmak istedim.

Mesela ilişkiden hemen sonra alınacak kafada planı yapılmış şeyi yavaştan işleme koymakmuazzam sonuç veriyor

Küçük problemleri kastettim. Adam aldatsın, sorumsuzluk yapsın, yalan soylesın ama ıkı sevısın gecer i kastetmedım ama anladım sızı mesela sudan bır sebepten küsüşme oldu, yataga gırınce pammbık gıbı oluyorsunuz

Bende baştan sona okudum ne kadar naif bir beyfendi anlattıklarınızdan izlenimim bu oldu.İnşallah size layık birisi olur hayırlısı ise olsun Enerjinize hayran kaldım!
Tesekkur ederım, evet çok naif. Hatta ben bu aksam bildiğiniz tomruktum o derece içime öküz kaçmıştı. ee naif adama alışkın mı bünye, öküzün kıyısından köşesinden hatta boynuzundan kaçmış sanırım içerlerime

% 100’u der cekilirim kenara. Bana gore otesi yok, iki taraf acisindan da doyurucu bir cinsel hayat varsa geri kalan her sey sadece teferruattir.

Mesela ilişkiden hemen sonra alınacak kafada planı yapılmış şeyi yavaştan işleme koymakmuazzam sonuç veriyor
Hiçbir zaman bir isteğim olsun diye sevişmedim hatta ben hiç sevişmedim gibi bişey ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmediartık bende bilenziklerimi şangırlatıp leoparlı taytımın altına giydiğim kırmızı saten geceliğimle, boynum falan hep mosmor olarak gezıp, ustune de göya kımse gormesın dıye temmuz ayında bogazlı kazak gıymek ıstıyorum. Ohaaa yenı evlı ve hayvan gibi sevişmiş ooo yeahh gel yengem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…