Evliliğin % kaçı seks?

Vallahi ben de okuyorum yorumlarınızı ve sizin adınıza mutlu oldum. Dilerim herşey gönlünüzce olur..

Aa aaa dosya ekle butonu nereye gıttı yahu

Toplumdan topluma degisir.
Cinsellik ne kadar tabuysa evliligin o kadari cinselliktir.

Ama bu akışına bırakma sürecinde size olan ilgisini vurgulayacak hareketlerde bulunmazsa sizin cvp vermeniz de daha zor olacak. Ne güzel adam aşkını ilan ediyor. Herşey yolunda gider, dilediğiniz gibi olur inşallah..

Ya ben cevap veremeyecegımı cok erken oldugunu soyledım o da akısına bırakalım dedı. Fakat bır ılıskı ıcındeymısız gıbı sabah aksam gunaydın nasılsın ıyı geceler mesajları, aramaları gelıyor. Kastettıgı akıs bu muydu acaba? Cok hoslandıgını etkılendıgını soyledı zaten

Evet akış bu, ikna turu yapacak adam, flörtleşeceksiniz, adını koymayacaksınız sadece

Gerçekten fotoğraf yüklenmiyor, ben geçenlerde konu açarken yüklemiştim, şaşırtıcı

Evet akış bu, ikna turu yapacak adam, flörtleşeceksiniz, adını koymayacaksınız sadece

Gerçekten fotoğraf yüklenmiyor, ben geçenlerde konu açarken yüklemiştim, şaşırtıcı
Butonu bulamadım yahu o yuzden sıze ozel mesaj attım

Öff flörtlesme deme bana cok genıs kapsamlı o kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…