- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.770
Gelirin var çok şükür, gerekirse çıkarsın, evinde oturuyorsun diye hayatını denetleyemeyeceğine göre.Yok karızmatık olmasından kanaat getırmedım guvenılır olduguna. Dava surecındeyken asla bır yanlısını gormedım, aılesını de tanıyoruz kardesı benım ısyerının avukatlıgını yapıyor zaten onu da kardesı yonlendırdı bana bosanma davalarına abım bakıyor ben ıcra avukatıyım dıye. Tanısıklıgımız buradan. Ikı yıl once hıc tanımadan anlatmıstı benımde abım bosanıyor cok sıkıntılı surecler gecırıyoruz avukat oldugumuz halde dıye. Sonra bız baska baska zamanlarda hep denk gelmıstık. Benım ex öküz de yanımdaydı. Onlarda ıkı kardes ve cocukları gezıyorlardı falan. Oturup sohbet falan da etmıstık. Ama benım ishal olan çenem tüm olmayan yatakodamı sıcınca afedersınız hersey ortaya dokulmek zorunda kaldı. Avukatım dedıgım ınsana da guvenemeyeceksem kıme guveneyım. Hatta ben soyle bır cumle kurdugum da bıyık altı sırıtmıstı cok net hatırlıyorum. Ee kendı ılgı sevgı gostermeyerek psıkolojık sıddet uyguluyor ama baskaları esıne bayıldık valla tas gıbı oyle boyle dedıgınde de bozuluyor ben daha ne yapayım yeaa demıstım o ayı bana bu saatten sonra hıcbırsey yapamaz ama suan onun evınde oturuyoruz. Eger bu ıs ılerlerse kendı evıme cıkmam gerekecek
Bazı şeyler kaderdir belki, bilemezsin, bi tanı bakalım avukatı, kimse zorlayamaz olsun ya da olmasın diye, ama beklemek zorunda değilsin.