Evliliğin ilk yılları

Erkeklerin cogu seyde yönlendirilme ihtiyaci cok yaygin bi durum sanirim. Benim esim de oyle ama sorun etmiyorum, sozumu dinlemeyi sever, anlaşıyoruz. Arkadas mevzusu da , ben evlenmeden once esimle 7 senelik iliskimiz vardi ve cok uzaktaydik, o zamandan bu tehlikeyi farketmistim. Ayağını o zamandan kestim. Hic oyle, bendne uzakta zaten ben onun hayatına karismam demedim. Uzakta bile olsa sürekli karistim, abartmamasini telkin ettim. Okula derslerine bile gitmeyip arkadas gruplariyla gece gündüz takilan biriydi. Evlenene kadar cok cok azalmisti. Simdi bensiz hic ama hicbir yere gitmiyo. Yapisik ikiz gibiyiz, daha da önemlisi birbirimizin en yakın arkadasiyiz. Sen bunun icin bastan gevsek birakarak hata etmissin, gec kalmissin ama artik onun da huzurunu kaçır biraz. Ben onun arkadaşlarına laf edemem diyip gecelere kadar evde yalniz oturup burda konu acmayla bisey duzelmez

Işten çıkar evde yemeğini yer ve dışarı çıkar sonrasında gelince belki biraz oturur belki direkt uyur

Evliligin en kavgali donemi bence sanilanin aksine ilk yillari. Erkek ailesinden arkadaslarindan kopamayabiliyo. Oncelik siralamasini ayarlayamayabiliyo. Hayat musterek diyebilirsiniz ama musterek olamiyo cunku kadin 30 lu yaslardayken erkek malesef 3 bucuk yasinda. Ilerde duzene bincek emin ol ama tabi zorlanmicaksin desem yalan olur

Biraz yoruldum aslında bu mucadeleden sürekli şikayet eden bir insana dönustum ve bu halini hiç sevmiyorum

Ne ben kisitlanmak ne de onu kısıtlamak isterim. O yüzden çok karışmadım. Hata ettiğimi anlıyorum geri dönüş yolu arıyorum. Yoksa sadece yazmak ve okumanın bir şeyleri düzeltmeyeceğim ben de farkındayım

Genelde duyduğum şey bu. Bende aynı fikirdeyim. Binde tanisan ev hayatı bambaşkaymış sevgi saygı anlamında hicbir sıkıntımız yok. Yanı eşimle ailesi vb.konularda illaki sıkıntı çıkar derdim. Ama hiç ummadığım bir sorun ile uğraşıyorum

Mesela makinayı çalıştırır misin dediğimde deterjan koymayı, eve ac geldiğinde dolaptakileri ısıtmayı...
Ee aç kalinca ya da çamaşırları yikanmayinca öğrenir zaten yapması gerekenleri .

Konuya gelirsek sizde dahil olmaya çalışın planlara . Eğer çiftli gidilmiyorsa biraz daha az gitmesini rica edin. Birlikte de keyifli şeyler yapabilirsiniz . Es olmak = arkadaş olmak aynı zamanda .

Ben istedikçe ısrarla kaçıyor üstüne düştükçe kasıtlı yapıyor gibi geliyor.
Uzgunum ama bu da sevgisizce. Insan esiyle basit aktivitelerden bile keyif alir. Bir yürüyüş, arabayla turlamak, birlikte market alisverisi... Gundelik, siradan seylerle bile eğlenir insan. Ben bunu yapmak istemiyorsam eşimi sevmiyorumdur. Esimi seviyorum ve can atiyorum onunla market alışverişi yapmaya. Bunun inadını yapmam asla.

Bilemiyorsunuz ki o akşam çıkacak mi çıkmayacak mı. Yedikten sonra çıkacağım diyor bir rutini yok ki
Gun icinde konusulacak aksama planin var mi kendime olan yapacagim diye. Benm esim bunun haftanin 6 gunu versiyonuydu. Etrafindaki herkes bekardi ne onlar bu ne bu inlari rahat birakmiyodu. Once agladim sizladim baktim adam vazgecmiyo. O gezdi ben gezdim. O 10 da geldi ben 12 de geldim eve. Gec geldiyse uyuyorum ayagina acmadim kapiyi. 9 yil oldu evleneli. Cumartesileri cikar sadece es egitmek cok kotu cok zor cok yipratici. Ama anasinin egitemedigini de adam etmek gerekiyo bazen.

Her erkek icin gecerli degil bu yazdiklariniz. İleride düzene binecek diye umut vermek de yanlis olur. Belki üye bosanmayi düşünecek ama sizin cesaretlendirmenizle sabredeyim duzelir diye gençliğini bitirecek. Vebal gibi oluyor diye düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Aslında çok iyi arkadasizdir her gününü bana anlatmadan duramaz. Uzun uzun sohbetler ile geçer kimi zaman vaktimiz. Nisanliyken bu durum beni çok sevindirirdi. Birlikte ailelerimizi bile konuşur dertlesirdik şuan neyin içine düştüm çözemiyorum

Fikriniz icin tesekkur ederim. Bu da benim fikrim ama

Yaptım en kralini yaptım. Yabamcı gibi olduk birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…