- 30 Ağustos 2013
- 2.102
- 7.334
- 358
- Konu Sahibi patatesturtasi
Cok kotu bi kokusu var asla tavsiye etmem, jiletten hic farki yok onun yerine tuy dokucu ya da sarartici kullanin.Hiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kotu bi kokusu var asla tavsiye etmem, jiletten hic farki yok onun yerine tuy dokucu ya da sarartici kullanin.Hiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
Beğenmediğimiz şeylere bayılıyolar bide10 yıl oldu evleneli . Ben de asırı korkar cekinir nasıl olacak derdim. Vücudumun maşallah vardı ama yinee de çekinirim sadece orasının şeklini rengini begenmiyordum dudaklar büyüktü VS diye. Sırf bu yüzden acaba evlenmesem mi acaba bile derdim. Ya istemezse ta sevmezse ya olmazsa binlerce sana sapan fikir. Ama şimdi ahey Aheyvelhasıl kelam. Rahat ol. Yak mumları ya da loş ışık ver coşkuyu
![]()
Ahahahhhahahha hayaller hayatlarrr
Hahahahahaha. Bayıldım bu yoruma.
Hayır leş gibi kokar denemeyin tüy dökücü kremle ayni işleve sahipHiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
Gözümde canlandı koskaca maziiyanlız en önemli tavsiye bende. PARFÜMÜ BOYNUNA TENİNE DEĞİL ELBİSENE SIK . yoksa bütün şehvet ortam eşinin ağıza gelen parfüm acı tadı sebebiyle bozulma ihtimali çok çok yüksek. Eşinin ağızına o acı tad gelip agızını yıkamak isteyebilir... buda hiç hoş değil. ağızını yıkamak istemesede bence ilişki sırasında o tadı almak kötü..
Hamamotu ne işe yarıyor acaba artık tüy dökücü krem diye birşey var ama muadili olarakHamam otu diye bi toz var ondan alin anneniz kardesiniz yada bi arkadasiniz uzanamadiginiz yerlere surebilir digerlerini bilmem ama bu kil tuy islerini bununla pratik bi sekilde halledebilirsiniz
Aman sakın tüy dökücü kremler var hoş kokuyor hamam otu da nedir ya yıl 2020 artıkHiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
Abartmayın isterseniz kötü kokuyor tamam da günlerce de değil yaniAraştırma araştırma. Kokusu günlerce çıkmaz üstünden.
Sexy bir ic camasiri takimi, guzel bir parfum ve biraz da los isik her seyi halleder![]()
Yanlış anladıysam düzeltin lütfen. 28 yaşınızda 3.evliliğiniz mi?bak, canım hiç kimse 4 4lük değildir çok paramız olsa zaten taş gibi oluruz ki biz böylede taş gibiyiz kendini sew sağlıklıyız benim ilk ewliliğmden bi oğlum war we hamileliğimde 40 kilo almıstım bacaklarım karnım şeyim bile çatlamıştı 110 kilodan 65 e düşmüştüm haliyle çatlaklıklarım geçmedi karnım desen harita gibi berbat halde eski dümdüz halini almadı eski eş kişiside boşanma aşamasındayken pörsümüşsün seni kimse almaz benden baska kimse seni kabul etmez demişti çok üzülmüştüm ama boşandıktan sonra çok talibim oldu tabi karnımı sorun ediyodum ikinci ewliliğimde üzerimde sürekli atlet olurdu tamamen çıplak kalamazdım utanırdım ama şimdiki eşim saolsun hiç bi zaman sorun etmedi atletsiz kalmama o alıstırdı güzel olduguma o inandırdı güzel seven güzel görür eşinede kendini begenmedigini söyleme![]()
Allah da seni güldürsün yaİlk zamanlar ben de öyleydim. Kocamın göbeği yok, vücudunda kıl yok. Bense göbekli ve kıllıyım. Ama çekinmeye gerek yokmuş iş oraya gelince göz bir şey görmüyor. Ama yukrdaki tavsiyeler güzelmiş güzel şık bir çamaşır loş ışık.
yok canım bu ikinci ewliliğimYanlış anladıysam düzeltin lütfen. 28 yaşınızda 3.evliliğiniz mi?