• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk günü.

10 yıl oldu evleneli . Ben de asırı korkar cekinir nasıl olacak derdim. Vücudumun maşallah vardı ama yinee de çekinirim sadece orasının şeklini rengini begenmiyordum dudaklar büyüktü VS diye. Sırf bu yüzden acaba evlenmesem mi acaba bile derdim. Ya istemezse ta sevmezse ya olmazsa binlerce sana sapan fikir. Ama şimdi ahey Ahey 😁 velhasıl kelam. Rahat ol. Yak mumları ya da loş ışık ver coşkuyu 🥳
Beğenmediğimiz şeylere bayılıyolar bide :D :D

İlk gün çekinmek çok normal ama çoğu kadında çatlak oluyor. Ergenlikte bende kilo almıştım sonra baya zayıfladım kalçamda çatlaklar kaldı. Ama spor yapıyorum her gün 250 squat yapıyordum ve sıkı ve dik duruşu çatlaklardan daha önemli oluyor. Bence temiz ve spor yapmış bir vücut daha önemli, erkeklerin diğer şeyleri pek takacağını sanmıyorum. Zaten gögüslerin büyük olunca da sarkık durabilir. Seksi dolgulu sütyenlerle bunu kapatabilirsin. Dediğim gibi eşinin pek umursayacağını sanmıyorum. Boşuna önyargılı olup kendini üzme. Spor yap dolgun ve sağlıklı bir cilt daha önemli 👍

Eşin sana dünyadaki en güzel kadın senmissin gibi ya da çok lezzetli bir yemeğe bakıyormuş gibi bakarken özgüvenin düşmez hiç merak etme 🤭
Başlarda alışana kadar karanlıkta olmayı tercih edebilirsin alışınca zaten aklına bunlar gelmez bile

Evlilik bunlardan ibaret değil. Cinselliğin bunlarla hiç alakası yok bence.
Yoksa vücudu orantılı olmayan kimsenin cinsel hayatı olmazdı. Buda oranlarsak 100 de bir bile etmez. Çünkü hepimiz aynı oranlardan hoşlanmayız.
Nuran yildiz'in aşk yüzyılı bitti diye bir kitabı var. Tavsiye ederim.
Sevgiler

yanlız en önemli tavsiye bende. PARFÜMÜ BOYNUNA TENİNE DEĞİL ELBİSENE SIK . yoksa bütün şehvet ortam eşinin ağıza gelen parfüm acı tadı sebebiyle bozulma ihtimali çok çok yüksek. Eşinin ağızına o acı tad gelip agızını yıkamak isteyebilir... buda hiç hoş değil. ağızını yıkamak istemesede bence ilişki sırasında o tadı almak kötü..
Gözümde canlandı koskaca mazii😂😂

Hamam otu diye bi toz var ondan alin anneniz kardesiniz yada bi arkadasiniz uzanamadiginiz yerlere surebilir digerlerini bilmem ama bu kil tuy islerini bununla pratik bi sekilde halledebilirsiniz
Hamamotu ne işe yarıyor acaba artık tüy dökücü krem diye birşey var ama muadili olarak :işsiz:hem de daha ferah kokuyor bundan tavsiye etseniz daha iyi olur sanki bir kez hamama gittiğimde yasak olduğu halde biri hamam otu sürmüş ne kadar berbat kokusu vardı.

iş zurnanın zırt dediği yere gelince insanın gözü ne çatlak görüyor ne tüy :KK53:

sadece akışına bırak inan aklına bile gelmeyecek bu saydıkların.

bak, canım hiç kimse 4 4lük değildir çok paramız olsa zaten taş gibi oluruz ki biz böylede taş gibiyiz kendini sew sağlıklıyız benim ilk ewliliğmden bi oğlum war we hamileliğimde 40 kilo almıstım bacaklarım karnım şeyim bile çatlamıştı 110 kilodan 65 e düşmüştüm haliyle çatlaklıklarım geçmedi karnım desen harita gibi berbat halde eski dümdüz halini almadı eski eş kişiside boşanma aşamasındayken pörsümüşsün seni kimse almaz benden baska kimse seni kabul etmez demişti çok üzülmüştüm ama boşandıktan sonra çok talibim oldu tabi karnımı sorun ediyodum ikinci ewliliğimde üzerimde sürekli atlet olurdu tamamen çıplak kalamazdım utanırdım ama şimdiki eşim saolsun hiç bi zaman sorun etmedi atletsiz kalmama o alıstırdı güzel olduguma o inandırdı güzel seven güzel görür eşinede kendini begenmedigini söyleme 🥰

İlk zamanlar ben de öyleydim. Kocamın göbeği yok, vücudunda kıl yok. Bense göbekli ve kıllıyım 🤦🤣. Ama çekinmeye gerek yokmuş iş oraya gelince göz bir şey görmüyor. Ama yukrdaki tavsiyeler güzelmiş güzel şık bir çamaşır loş ışık.

bak, canım hiç kimse 4 4lük değildir çok paramız olsa zaten taş gibi oluruz ki biz böylede taş gibiyiz kendini sew sağlıklıyız benim ilk ewliliğmden bi oğlum war we hamileliğimde 40 kilo almıstım bacaklarım karnım şeyim bile çatlamıştı 110 kilodan 65 e düşmüştüm haliyle çatlaklıklarım geçmedi karnım desen harita gibi berbat halde eski dümdüz halini almadı eski eş kişiside boşanma aşamasındayken pörsümüşsün seni kimse almaz benden baska kimse seni kabul etmez demişti çok üzülmüştüm ama boşandıktan sonra çok talibim oldu tabi karnımı sorun ediyodum ikinci ewliliğimde üzerimde sürekli atlet olurdu tamamen çıplak kalamazdım utanırdım ama şimdiki eşim saolsun hiç bi zaman sorun etmedi atletsiz kalmama o alıstırdı güzel olduguma o inandırdı güzel seven güzel görür eşinede kendini begenmedigini söyleme 🥰
Yanlış anladıysam düzeltin lütfen. 28 yaşınızda 3.evliliğiniz mi?

İlk zamanlar ben de öyleydim. Kocamın göbeği yok, vücudunda kıl yok. Bense göbekli ve kıllıyım 🤦🤣. Ama çekinmeye gerek yokmuş iş oraya gelince göz bir şey görmüyor. Ama yukrdaki tavsiyeler güzelmiş güzel şık bir çamaşır loş ışık.
Allah da seni güldürsün ya😂😂öyle bi tarif etmişsin ki bakkalcı amcLar gözümün önünde belirdi bi an😂

Back
X