Bacım okul aç taleben olalım, tarikat kur müridin olalım
Yahu evlilik böyle bir şey değil, sidik yarışı yapacağınıza kocalariniz ile mutluluk yarışı yapın, huzura erin..bu dediklerim yoksa da zaten evli olmayın.
Resmen kılıçları çekip güç savaşı yapmayı nasihat ediyorsun, katılmıyorum buna. Evlilik o değil, yıpratır sigaraya kul köle eder sizi böylesi evlilik.
Eşim 1 haftalığına iş gereği uzak bir şehire gidecek, onsuz nasıl geçer günler diye üzülüp yemeden kesildim. Erkek evin bereketidir derdi annem, eşim yokken bizim evde tencereler bomboş (kendime yemek yapmaya üşenmemden bu)) evin havası bir loş, matem çökmüş gibi, bizim evin neşesi eşim, kapıyı bi açarım en sevdiğim meyveyi tatlıyı almış bak ki, hiçbir şey bulamasa arabadan sevdiğim sakız var onu alır getirir bugünün sürprizi sana diye... Siz nasıl adamlarla evlendiniz de kredi kartı açtır her dediğini aldır AVM gez toz nasihati veriyorsunuz.
Konu sahibesi hanım, kavgalar olur normal, daha çok yenisiniz birbirinize alışıp kısıtlama ve özgürlük alanları belirleyeceksiniz sabırlı olun, evlilik sabır işi, tahammül işi... Tüketmeyin şimdiden kredilerinizi.
Oyun konusu sanırım şu devirde her evin sorunu, erkekler bayılıyor o bilgisayar oyunlarına, benim eşim de çok seviyor oynuyor, napim o da öyle mutlu oynasın deyip geçiyorum.
Benim de hobilerim var o da bana karışmaz. Yeni evlisiniz ilgi, sevgi beklersiniz anlıyorum ama erkeklerin kafası başka çalışıyor, yorma kendini. Kendinize hobi edinin, adamı da darlamayin, asker eşi olmak iki katı zordur stresli meslek eşinizin işi emir altında çalışıyor anlayışlı olun..
Köyde zordur ama en kısa sürede kendinize bir meşguliyet bulun, odaginiz çok fazla eşiniz olmuş, biraz başka şeyleri düşünün...